Dodaj do ulubionych

czy to mozliwe?

18.09.06, 12:17
Dziewczyny to na prawde niewiarygodne! Zauwazylam pewna rzecz- a mianowicie,
chodzi o to ze moj maz bardzo lubi jak mu robie przyjemnosc ustami. Zdarzylo
sie dosc pare razy ze polknelam jego sperme. Czy to mozliwe ze sperma ma
uzdrawiajaca moc? Z twarzy zniknely wypryski a wlosy staly sie lsniace i
miekkie.. Na prawde sama juz nie wiem.. ale od dluzszego czasu nie zmieniam
kosmetykow ani stylu odrzywiania sie. Zadnych zmian!!! Jedyne co mi
przychodzi do glowy to wlasnie ta sperma!
Piszcie co o tym sadzicie!
Obserwuj wątek
    • czerwony_nocnik Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 12:36
      oj to żadna nowość!
      już dawno zostało udowodnione, że sperma ma uzdrawiającą moc.
      osobiście zawsze kupując nowy krem, dodaję kilka kropel świeżej spermy
      męzusia. Z szmponami robię to samo!
      Cerę mam, jak pupcia niemowlaczka, a i włosy są ślniące, długie i
      bardzo mocne!
      • annajustyna Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 15:10
        Wyglupiasz sie??? przeciez te kremy chyba by sie juz po paru dniach popsuly???
        • czerwony_nocnik Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 15:30
          No co Ty, ja praktycznie wszystkie kremy (zwłaszcza latem)
          przechowuję w lodówce, właśnie po to, żeby nic się nie psuło.
          Taki krem musi być zużyty w ciągu miesiąca.

W ogóle rewelacyjne jest też moczenie stóp w wodzie z dodatkiem
          spermy i cytryny. Super zmiękcza naskórek i nabłyszcza paznokcie.

Poza tym sperma byków (specjalnie konserwowana)jest często używana,
          jako dodatek do kosmetyków.
          Wydaje mi się więc, że skoro bycza sperma ma właściwości pielęgnacyjne,
          to dlaczego sperma mojego mężusia miałaby być gorsza? :P

• annajustyna Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 15:34
            Szykuje miske z mydlinami, jak T. przyjdzie z roboty, to go wycisne i bede
            moczyc giry...
            • dzenifer Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 22:56
              :))))
          • rozowe_majtusie Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 15:45
            ja to najbardziej lubie jak spuszcza mi sie na twarz i potem wmasowuje mi
            sperme - skora jest wtedy taka napieta, gladka.
            mowie wam, sprobujcie, dobra maseczka!
    • kuku_lala Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 12:55
      Ja tam nie lubie brac do buzi.. ale zawsze wyciskam z mojego wszystkie soki w
      wannie-dzieki temu cale moje cialo nabiera wartosci jakie nosi w sobie
      wydzielina meskiego czlonka. To najwspanialszy eliksir mlodosci i choc nie
      udowodniono tego naukowo ja wierze ze daje wspaniale efekty
    • boskakika Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 15:31
      ale Wam dziewczyny zazdroszę, ja dawno nie miałam takiej przyjemności... nie
      mam teraz faceta, buuuu i skąd wziąć świeżą spermę????????

• annajustyna Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 15:35
        Kup sobie w banku;))).
        • boskakika Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 15:48
          annajustyna napisała:

> Kup sobie w banku;))).
          Jasne, za kupe kasy i to mrożoną, ale ja napisałam też o przyjemności, a gdzie
          tu przyjemność????? Dawcy szukam, ale przekazanie ma nastapić w naturalnych
          warunkach, kurde, no faceta chcę i wtedy będę miec eliksiru pod dostatkiem
          a mam tez pytanie, kolezanka mówiła mi, że sperma może miec różne smaki, czy to
          prawda? tzn. ona ma doświadczenie i podobno to zależy od faceta
          • annajustyna Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 15:51
            Rozny smak, rozny zapach. W zaleznosci od diety tez sie to zmienia. Np. po
            grejfrutach jest gorzkawa...
          • oskaar1 chętnie pomogę... ;-) 19.09.06, 18:05
            zgłaszam sie jako ochotnik.... ;-)
            zapewniam bardzo dobra jakość...
            • kuku_lala Re: chętnie pomogę... ;-) 19.09.06, 18:06
              ale ze jak? przyslesz nam po probce?
              • oskaar1 Re: chętnie pomogę... ;-) 19.09.06, 18:11
                kuku_lala napisała:

> ale ze jak? przyslesz nam po probce?

no nie do próbki możesz sobie na później zostawić...
                zanim to sie stanie... to dużo osobistej pracy... i dobra znajomość jeżyka
                francuskiego..... ;-)
      • kuku_lala Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 15:36
        Z tego co sie orientuje to nie jest zadne problem zdobyc sperme, oczywiscie nie
        bedzie tyle przyjemnosci co przy naturalnym wydobyciu, ale w kazdej aptece
        mozna kupic takie srodki w ktorych znajduje sie wlasnie sperma. Nigdy ich nie
        uzywalam i przypuszczam ze nie sa tak dobre jak te swierzego pochodzenia, poza
        tym na pewno sa jakos chemicznie moderowane ale moze warto zapytac..
        bo efekty sa na prawde!!!
        • czerwony_nocnik Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 15:50
          Parę dni temu moja znajoma, która jest farmaceutką mówiła,
          że wszedł na rynek jakiś nowy produkt, konkretnie tabletki,
          które są na bazie ludzkiej spermy.
          Niepamiętam teraz nazwy tych tabletek, ale wiem, że mają właściwości
          zwalczające wolne rodniki, dodają energii itp. wszystko to, co świetnie
          robi na skóre i samopoczucie. Podobno rewelacja.
          Sprzedawane są bez recepty, bo traktowane są jak zwykłe witaminy,
          ale moc mają niezwykłą!
          • annajustyna Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 15:52
            Teraz to chyba Wy podpuszczacie, dziewczyny???
        • godzimira Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 16:02
          kuku_lala napisała:

> Z tego co sie orientuje to nie jest zadne problem zdobyc sperme, oczywiscie nie
          >
          > bedzie tyle przyjemnosci co przy naturalnym wydobyciu, ale w kazdej aptece
          > mozna kupic takie srodki w ktorych znajduje sie wlasnie sperma.

Matko, dziewczyny, nie bądźcie naiwne. Tej spermy jest tam tyle co kot napłakał albo wcale. Ostatnio nawet chciałam się skusic na balsam, chyba firmy Voridge's czy jakoś tak, ale tam piszą na opakowaniu, że ekstrakt z męskiego nasienia to zaledwie 3%! To ja już wolę 100% od mojego męża i nie ekstrakt tylko samą tresc. Producent zresztą może napisac co chce, słyszałam, że - w tych droższych - jest niby sperma byka, a w rzeczywistości może pochodzic od psa, kota itp.
          No soooorry:/
          • czerwony_nocnik Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 16:17
            No co Ty???
            Ale te tabletki, o których pisałam, to podobno 97% spermy, a reszta
            to dodatki typu substancja powlekająca, wypełniacze, nośniki itp.
            Wiem też, że są również z dodatkiem żeń-szenia. Podobno zamiast kolejnej
            kawy, łyka się taką witaminkę z nasienia i żeń-szenia i od razu wracają
            siły witalne. A do tego organizm otrzymuje niezbędne witaminy zawarte w
            spermie, czyli A, C, D, wapń, fosfor, cynk itd.
            • godzimira Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 16:22
              O tych tabletkach to nie słyszałam, to nowosc? Ja widziałam w aptece tylko kosmetyki: balsam, krem i tonic. Ja myślę, ze tabletki to jednak coś innego i bardzo możliwe, że mają taką zawartosc, a pamiętasz nazwę firmy? Drogie to?
              • godzimira Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 16:24
                ucieło kawałek mojej wypowiedzi, powtarzam:

Nie smaruję się jego spermą przed tzw wielkim wyjściem, tylko najczęściej na noc, jak wiem, że następnego dnia nigdzie nie wychodzę. Mąż nie pali i je dużo warzyw, więc nic dziwnego, że TO działa na mój cellulit.
                • blondasiek Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 17:25
                  A ja słyszałam, że najlepsza jest sperma wegetarian. Podobno jest słodsza, bo wegetariani jedzą dużo
                  cukrów zawartych w owocach i warzywach. No i ma przez to więcej witaminek.
              • czerwony_nocnik Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 16:26
                Pamiętam, że te tabletki produkuje firma Naturell, czy jakoś tak.
                Drogie to nie jest. Dzisiaj pytałam w aptece i kosztowało niecałe
                20zł za 50 tabletek. Tylko tej nazwy nie mogę sobie przypomnieć.
                Ale jak zapytasz w aptece o witaminy z nasienia firmy Naturell,
                to na pewno panie będą wiedziały o co chodzi:)
      • godzimira Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 15:54
        boskakika napisała:

> ale Wam dziewczyny zazdroszę, ja dawno nie miałam takiej przyjemności... nie
        > mam teraz faceta, buuuu i skąd wziąć świeżą spermę????????
        >

Mieszkasz w Warszawie? Bo jeśli tak, to mam pewien pomysł... Ja raz w tygodniu zbieram nasienie męża do słoika i robię sobie maseczkę na pupę i brzuch - to na cellulit, który jest moją zmorą. Oczywiście ilosc jest niewystarczająca, ale, wiesz, ja jeszcze poza tym hoduję algi i poprostu mieszam spermę z tą wodą, w której trzymam algi. Plus odrobina mąki kukurydzianej, żeby nie było zbyt wodniście...
        Ale odeszłam od tematu, więc jeśli byłabys zainteresowana, to mogę się z Tobą podzielic moim zapasem z tego tygodnia, oczywiście odpłatnie. Pisz na priva jakby co.
        Buziaki
        Zosia
        • annajustyna Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 15:55
          Ludzie, toz to zyla zlota!!! Chyba wystawie mojego T. na ebayu!!! Chlopu nic
          nie ubedzie, a kasa na urlop w sam raz!!!
        • rozowe_majtusie Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 15:58
          na cellulit dobre????to moze i ze mna bys sie podzielila? nie duzo bo ja tylko
          na tylek potrzebuje.
          oczywiscie odplatnie :).
          jakby co to na priv sie umowimy
          • godzimira Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 16:05
            rozowe majtusie, jasne, ja się chętnie podzielę
            mąż jest zdrowy, bo ostatnio robilismy badania (cos nam z fasolką nie wychodzi:/), więc spoko
            • czerwony_nocnik Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 16:10
              Godzimira, mogę sie też zapisać w kolejce do tej miksturki?
              Mój mężulek coś ostatnio nie domaga i tego nasienia jest tyle,
              co na twarz mi starcza. A przecież oprócz twarzy mam jeszcze stopy,
              uda, piersi i całą reszte!!!
            • annajustyna Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 16:10
              Lepiej niech maz oszczedza nasienie na fasolke (powaznie!). A handel sperma jest
              nielegalny...
              • czerwony_nocnik Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 16:12
                po cichu wszystko jest legalne!
                • godzimira Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 16:16
                  Niestety mój mąż nie jest w stanie "oszczędzac", ma strasznie duże potrzeby:( Dlatego wymyśliłam patent ze słoikiem:/ Bo ja z kolei częsciej niż 5-6 razy w tygodniu poprostu fizycznie nie daję rady...
                  Ale masz rację z tym handlem, cóż pomysł był, ale nie chcę zadzierac z prawem. W sumie rzeczywiście jakieś to jakieś niehumanitarne... Ale, Majtusie, już Ci obiecałam, więc jak chcesz, to mogę sprezentowac.
                  • czerwony_nocnik Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 16:22
                    5-6 razy w tygodniu? to rzeczywiście kiepską masz kondycję, może te
                    tabletki ze spermy dodałyby Ci sił?.
                    Tak sporadyczny seks raczej nie przyniesie Wam fasolki. My na razie ćwiczymy przed rozpoczęciem starań. Średnio uprawiamy miłość 3 razy dziennie, czyli ok 21 razy w tygodniu i obawiam się, że to może być za mało.
                    Wiem, że czasami jeden raz wystarczy, ale jak się czegoś bardzo chce,
                    to często trzeba ćwiczyć i ćwiczyć by osiągnąć ideał.

Podobno jedno zapłodnienie, to mało. Kobieta powinna być kilka raz w czasie
                    jednego cyklu zapłodniona, żeby urodziło się wspaniałe, zdrowe dziecko.
                    • godzimira Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 16:27
                      Wiesz co nocnik? Ale podobno za często też nie jest dobrze, słyszałam, ze jak się zgromadzi trochę plemnikow, to wtedy szanse są większe, dlatego nie chcę przesadzic... A co do kilkukrotnego zapłodnienia, to też o tym czytałam, ale powiem tak: z jednego zapłodnienia też może powstac zdrowe dziecko. Bez przesady.
                  • rozowe_majtusie Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 16:24
                    bardzo chce! moze w koncu pozbede sie cellulitu dzieki tej miksturze...
                    • godzimira Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 16:29
                      Ok, majtusie, to choc na priwa, żeby nie było, że coś tu reklamuję.
            • rozowe_majtusie Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 16:15
              ciekawe, jak podziala na mnie sperma Twojego meza, czy tak samo jak mojego...
              a Twoj maz zdrowo sie odzywia?
              • godzimira Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 16:20
                rozowe_majtusie napisała:

> a Twoj maz zdrowo sie odzywia?

Aż za bardzo! Wcina codziennie czosnek. Efekt? Powiem tak... Nie smaruję się jego spermą przed tzw wielkim wyjściem, tylko najczęściej na noc, jak wiem, że następnego dnia nigdziTO działa na mój cellulit. Po 3 tygodniach zobaczyłam pierwsze efekty, chociaż może to autosugestia, ale chcę wierzyc, że jednak nie...
    • malczpau Moj facet ma kłopoty z cerą.... 18.09.06, 15:49
      Och!Mój mężczyzna ma problem z cerą. Już wiem co mu poradzić!! He,He....
      • fireexit1 Re: Moj facet ma kłopoty z cerą.... 18.09.06, 16:32
        oooooo ja tez jestem b zainteresowana tematem.

Czy ponasmarowaniu ud i twarzy nalezy to zmyc po paru minutach czy zostawic tak
        na noc i dopiero rano sie umyc????
        • godzimira Re: Moj facet ma kłopoty z cerą.... 18.09.06, 16:39
          fireexit
          ja na twarz nie kładłam, bo mam strasznie wrażliwą skórę i mogę tylko jeden krem stosowac, wolę nie eksperymentowac, czytałam na ulotce kremu ze spermą, że jeśli chcesz, żeby mocniej podział, jak serum lub maseczka, to zostawiasz na noc, ale można też smarowac rano i wtedy przed wyjściem z domu musisz zmyc, bo to jednak mocno ściąga skórę
          wydaje mi się, że tak samo jest ze spermą w czystej postaci
          ja na pupę zostawiam na całą noc, bo mam duży cellulit
          • fireexit1 Re: Moj facet ma kłopoty z cerą.... 18.09.06, 16:43
            dzieki za odp :-)))))

juz to widze jak sie moj chlop zdziwi ;-)))))

Bede sie musiala tlumaczyc co takiego nowego zas sie naczytalam na internecie.
            Ale juz sie ciesze na nastepny raz.....!... mam cere problemowa to moze zrobi
            sie jak dupka niemowlaka a celulit tez jest.....

Dzieki.
            • zlotousta_polka Wiecej mocy w spermie 18.09.06, 19:05
              Ja odkrylam juz jakis czas temu, a wlasciwie podczas tego upalnego lata, ze jak
              natre sie rano pod pachami sperma mojego mezusia pod pachami, to kompletnie sie
              nie poce! :) To jest niesamowite!
              • kiecha3 Re: Wiecej mocy w spermie 18.09.06, 19:39
                wybacz... ale ta sperma sie nie psuje..??? nie smierdzi... jakoś nie wyobrazam w
                upalne lato chodzic ze sperma pod pachami...
                • zlotousta_polka Re: Wiecej mocy w spermie 18.09.06, 22:01
                  Nie, ona zasycha tworzac taka ochronana warstwe! I nie smierdzi, nawet
                  powiedzialabym ma taki delikatny zapcha skoszonej trawy.
                  Jedyny minus, ze jak za szybko wyschnie to sie pozniej wykrusza i zabieg trzeba
                  powtarzac. Ale juz doszlam do wprawy z odpowiednim czasem suszenia i oczywiscie
                  pozyskiwania :).
    • pindella Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 20:52
      Czesc, skoro poruszacie ten temat to sie dolanczam.
      No wlasnie mam problem.Moj maz ciagle mne namaiw, zebym go kochala ustami, aj s
      sie jakos niemoge zdecydowac. Przeciez czlonek nie jest stworzony do tego zeby
      go brac do ust. To jest jakies obrzydliwe przeciez, i ten zapach.
      Nei wiem czasem co mu powiedziec, jak tak prosi i prosi. Ja sie z mezem lubie
      kochac tradycyjnie, nie robimy eksperymentow. No ale jak tak mowicie -
      powiedzcie jak sie przekonac do takiego rodzaju milosci? Jak sprubowac? Bo na
      sama mysl o braniu jego czlonka do ust robi mi sie niedpbrze :(
      • annajustyna Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 21:04
        Podobno sa kobiety, ktore nie moga sie przemoc do takich pieszczot. Skoro
        jestescie juz malzenstwem, znacie sie najintymniej jak tylko mozna, a Ty wciaz
        masz opory, to...Na pewno nic na sile. W koncu musi to sprawiac przyjemnosc obu
        stronom, a nie stanowic frajde dla jednej, a udreke i upokorzenie dla drugiej...
        • nowa_di Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 21:26
          A ja chciałam zapytać o te tabletki ze spermą, bo my się niedługo pobieramy z moim kochanym przyszłym mężusiem, ale juz od dwóch miesięcy staramy się o fasoleczkę i chciałam zapytac, czy te tabletki nam pomogą? Bo jak się je łyka, to chyba tez można zajść w ciążę skoro to sa ze spermy tabletki? Tylko tak się zastanawiam, czy mój kochany sie zgodzi, no bo w końcu po tych tabletkach to KTO będzie TATUSIEM fasolki? Odpowiećcie dziewczyny, bo ja nie wiem czy moge je kupic żeby szybciej miec fasolkę???? A jak pomyslę, że tatusiem mogłby być jakiś obcy facet co dawal sperme na te tabletki to mi sie płakac chce, bo jakby sie okazało, ze to murzyn był, to co wtedy???????
          • szu-lim Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 21:38
            A ja zbieram cały tydzień do słoja i dodaję do niedzielnego
            rosołu.Pycha,naprawde warto spróbować.Teściowa jak przyjeżdza na obiad to
            jeszcze prosi do słoja rosołek.Szwagierka prosi o przepis jak gotuje bo mowi ze
            jeszcze takiego nigdy nie jadła.
            • nowa_di Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 21:50
              A co z tego robisz? Bo to chyba się na lane kluski do rosołu nadaje najbardziej???
              • zlotousta_polka Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 22:04
                Lane kluski - mniam! Ale mi przypomnialyscie! Takie na rosole! Chociaz jak
                sobie pomysle, ze moja mama mogla tez takie robiz z taty... No nie wiem... Z
                mezusia, to co innego! :)
                • godzimira Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 22:11
                  Poszłam po pracy zapytac o te tabletki do apteki. Pani powiedziała, że jeszcze nie mają, bo od niedawna można je kupic w Polsce.
                  Zotousta, a nie przeszkadza ci ta zaschnięta warstwa pod pachami? To musi nieciekawie wyglądac, jak podnosisz rękę i widac ci pachę a na niej ta krusząca się warstwa spermy.
                  • zlotousta_polka Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 22:16
                    Godzimiro, ale nikt przeciez chyba sie nie domysla, ze to sperma! Mam nadzieje.
                    To wyglada jak po takim lady-speed-stick. :)
                    Najwazniejsze, ze dziala i nie smierdzi sie tak jak zawsze!
                    • n_nadia Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 22:24
                      a nie zatyka to za bardzo porów pod pachami?
                      Kilka razy stosowałam spermę pod pachę zamiast pianki do golenia.
                      Przyznam się, że byłam bardzo zadowolona, bo ładnie zmięksczała
                      owłosienie i skórę, a dzięki temu maszynka się dobrze po skórze ślizgała
                      i w ogóle nie zacinała.
                      • zlotousta_polka Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 22:31
                        Wiesz co, mi nie zatyka to znaczy zadne parchy mi sie pod pachami ostatnio nie
                        robily. Co do golenia to tez probowalam, ale moj kochany ma bardzo sliska
                        sperme i maszynka mi sie slizgala i nie ogolilam sie dokladnie, zostawaly takie
                        klaczki.
                        A wracajac do tematu wlosow, to ja czasem nacieram sobie brwi. To znaczy
                        nakladam taka gruba warstwe na noc, bo chce miec geste i bujne brwi. Tam tez mi
                        sie parchy zadne nie robia, bo jagby przeciesz zatykala pory to tam tez by sie
                        robily.
                        • czerwony_nocnik Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 22:40
                          Na brwi nie próbowałam, ale stosuję czasami spermę na rzęsy.
                          Po prostu zawijam rzęsy w zalotkę, następnie maczam szczoteczkę do rzęs
                          w świeżej spermie i nakładam na rzęsy. Po zaschnięciu rzęsy wywijają się
                          jeszcze bardziej i usztywniają się, wówczas maluję je tuszem.

Jest jeszcze drugi sposób. Po prostu miesza się tusz ze spermą. Mamy
                          wtedy 2 w 1 tzw. wash-and-go. Jedno pociągnięcie i nakładamy na rzęsy
                          tusz z nasieniem, który po chwili zasycha usztywniając i lekko
                          wywijając rzęsy.

Uszczypliwym z góry mówię, że nic z rzęs się nie kruszy i nie sypie.
                          • nowa_di Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 22:58
                            A próbowałyście stosowac jako nawóz do kwiatów? Polecam. Bo jak nam zostawało w gumce to ja wlewalam tam troche wody i takim rozcienczonym "nawozem" podlewam mojego bananowca. Pieknie teraz rośnie bo nie ma lepszego nawozu niz nasienie, sama natura! Żartuje sobie czasem do mojego ukochanego, że ten bananowiec to tak jakby jego synek :))) On jest strasznie dumny z tego kwiatka i bardzo o niego dba. Naprawde polecam!
                • nowa_di Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 23:00
                  Takie kluski z taty, to troche jakby siebie jeśc, co nie? Dziwne uczucie to musiało być.
          • czerwony_nocnik Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 21:51
            Wiesz co, nie wiem, jak z tą ciążą po tych tabletkach.
            Ta sperma jest tam jakos oczyszczona, więc może z ciąży
            też ją oczyszczają? Musisz zapytać w aptece.
            • zlotousta_polka Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 22:06
              Sama jestem ciekawa tych tabletek ze spermy. Zapytalam w aptece, ale dziewczyna
              nic nie wiedziala, tylko sie zaczerwienila. Nie wiem czy z niewiedzy czy z
              jakiegos innego powodu. Jutro pujde do innej.
              • kostka_do_gry Re: czy to mozliwe? 19.09.06, 09:53
                Jak bedziesz wiedziec, to podaj w jakiej aptece maja. Sama jestem ciekawa.
          • kiecha3 Re: czy to mozliwe? 19.09.06, 06:31
            > A ja chciałam zapytać o te tabletki ze spermą, bo my się niedługo pobieramy z m
            > oim kochanym przyszłym mężusiem, ale juz od dwóch miesięcy staramy się o fasole
            > czkę i chciałam zapytac, czy te tabletki nam pomogą? Bo jak się je łyka, to chy
            > ba tez można zajść w ciążę skoro to sa ze spermy tabletki? Tylko tak się zastan
            > awiam, czy mój kochany sie zgodzi, no bo w końcu po tych tabletkach to KTO będ
            > zie TATUSIEM fasolki? Odpowiećcie dziewczyny, bo ja nie wiem czy moge je kupic
            > żeby szybciej miec fasolkę???? A jak pomyslę, że tatusiem mogłby być jakiś obcy
            > facet co dawal sperme na te tabletki to mi sie płakac chce, bo jakby sie okaza
            > ło, ze to murzyn był, to co wtedy???????

o ile zrozumiałam, to te tabletki sa do łykania.. a w takim razie, nawet jak są
            w nich plemniki to po przejściu przez układ pokarmowy:
            a) nie mają kontaktu z twoimi narządami rodnym, czyli nawet nie mijają jajeczka.
            8) kwas solny i enzymy rozłoza je w trymiga...

a swoja droga.. jak ludzie starający się o dziecko, tak mało wiedzą o
            fizjologiii człowieka...
            moja droga nowa_di czy twoim zdaniem zachodzi się równiez po tzw. połyku...????

chyba że zastosowanie tych tabletek jest inne.. wtedy cofam wszystko ;D
          • fireexit1 Re: czy to mozliwe? 19.09.06, 09:48
            jak juz zostalo wspomniane przez samo polykanie tabletek napewno nie zajdziesz
            w ciaze bo jakbys polykala sperme meza to tez bys przez samo polykanie nigdy
            sie potomka nie doczekala.
            Po drugie przeciez sperma nie sklada sie z samych plemnikow, ale sa bialka i
            wiele innych dobroci. I producenci napewno przy produkcji tabletek ze spermy
            rozdzielaja rozne zeczy i niektorych sie pozbywaja, a wsadzaja do tabletek
            tylko np samo bialko bez obcych plemnikow.
            tak na chlpski rozum ja to sobie tlumacze, ale raczej logiczne no nie?
      • kostka_do_gry Re: czy to mozliwe? 19.09.06, 09:51
        Dziewczyno nie przemuj sie. Na poczatku czasem tak bywa, ale jak sprobujesz, to
        sie okaze ze przezycia i dla ciebie beda superowe.

I jak pisza dziweczyny - inne zastosowanie spermy jest fajoskie. Sprobowalam, i
        jest ekstra. Probuj, cialg eprobuj, a twoj facet bedzie wniebowizety, i ty tez.
      • oskaar1 Re: czy to mozliwe? 19.09.06, 18:24
        Biedny mąż......!!!!!!!!!!!
    • magdusinska Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 23:11
      A może mi któraś powiedzieć jak to się stało, że tak dotkliwie na głowę upadła?
      • zlotousta_polka Re: czy to mozliwe? 18.09.06, 23:23
        No nie mow, ze jeszcze nie stosujesz!
        • fidziaczek Uuuuhahahhahaa :) 19.09.06, 10:28
          musze dać innym facetom namiar na ten wątek, niech mają ubaw jak ja :)
          a co do kłopotów ze świeżą spermą to są to problemy raczej wirtualne
          wielu waszych kolegów się z pewnością dla was poświęci
          • kasiulka25 Re: Uuuuhahahhahaa :) 19.09.06, 10:37
            Dzięki za przesmieszny poranek:)

oplułam kawą monitor ze śmiechu. Myślicie że sperma to ładnie wyczyści...? tylko
            proszę o szybciutkie odpowiedzi, poki meżczyzna do pracy nie wyszedł..

:)
            • kuku_lala Re: Uuuuhahahhahaa :) 19.09.06, 11:34
              Wy sie dziewczyny smiejcie!!! Moze niektore sprawy zostaly tutaj nieco
              wyolbrzymione, watek o ciazy przez tabletki to juz totalna masakra, ale w
              pozostalych watkach jest bardzo duzo prawdy. Dopoki same nie sprobujecie nie
              bedziecie wiedzialy o czym dziewczyny mowia..
            • zlotousta_polka Re: Uuuuhahahhahaa :) 19.09.06, 11:54
              Kasiulka, to wcale nie jest smieszne! Ja juz probowalam czyscic sperma rozne
              rzeczy, ale zostaja zawsze smugi.
    • annajustyna Dziewczyny, padlam po prostu... 19.09.06, 15:38
      Ale co tam, takie wyglupy to jakby seks zastepczy;))))).
      • ilekobietamalat Re: Dziewczyny, padlam po prostu... 19.09.06, 15:42
        annajustyna napisała:

> Ale co tam, takie wyglupy to jakby seks zastepczy;))))).

ee po seksie mnie tak brzuch nie boli:>
        • kuku_lala Re: Dziewczyny, padlam po prostu... 19.09.06, 18:05
          ale moze dlatego cie tak nie boli ze go potem sperma okladasz po tajniacku
          wyjeta z.. ..-wiadomo zreszt skad :)
          -przyznaj sie!!
          • ilekobietamalat Re: Dziewczyny, padlam po prostu... 19.09.06, 18:29
            choelra, tu mnie masz;P
    • beautiful_joanna Re: czy to mozliwe? 19.09.06, 19:16
      A moze to po prostu ciaza?
      Podobno w ciazy cera sie poprawia :P
      • ledzeppelin3 Re: czy to mozliwe? 19.09.06, 20:57
        Na miejscu byłoby wystosować tu apel do onanistów płci męskiej: "Nie marnujcie
        spermy, panowie! Gromadźcie ją lepiej w słoiku po dżemie (umytym)i zróbcie swej
        sąsiadce uroczą niespodziankę!"
        • zlotousta_polka Re: czy to mozliwe? 19.09.06, 21:09
          Nie no, nie przesadzajcie. Ja mysle ze sperma naszych ukochanych mezusiow takie
          ma dzialanie. Przemyslalam to. To milosc i poswiecenie jakie wkladamy w jej
          pozyskanie daje nam pozniej tyle dobra. Jak Kuba Bogu tak Bog Kubie. Ojejku,
          chyba mi sie juz wszystko poplatalo w gowie!
    • monikaa111 Re: czy to mozliwe? 19.09.06, 22:27
      czytam i czytam i jestem w szoku, jestem mezatka od 3 lat i nie mialam o tym
      pojecia. Zawsze wzbranialam sie przed polykaniem, mialam opory, ale cos widze
      ze bede musiala to jeszcze raz przemyslec...................
      • kochanica_francuza1 Re: czy to mozliwe? 19.09.06, 22:47
        cóż za fantazja, jestem pod wrazeniem, sama bym na to wszystko nie wpadła :)uśmiałam się do łez
    • britt2 Re: czy to mozliwe? 20.09.06, 12:06
      Oj co ja teraz zrobie, gotuje rosol a maz dopiero wieczorem w domu.
      A sloiki puste.Ach ide pokopac w smietniku moze znajde gumke po ostatnim razem.

Ps.Pare kropli do wiaderka z woda i parkiet sie blyszczy jak psie jajca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka