Dodaj do ulubionych

Kto z historią (pods/rozsz) startuje do Wrocławi?

17.05.07, 22:52
No pokażmy się sobie konkurenci.
Na jaki kierunek idziecie z historią do wrocka?
Obserwuj wątek
    • Gość: zimnokrwista Re: Kto z historią (pods/rozsz) startuje do Wroc IP: *.astra-net.com 17.05.07, 22:57
      no ja, ale u mnie akurat hista poszła nie za bardzo. nie miałam w planach w
      ogole jej dawac do rekrutacji <nie myslałam o wrocku;]> wiec ja koło 50 z
      rozszerzenia <nie śmiac sie:P> ale na szczescie pokryje mi to wos i angol;]
      orientujesz sie moze, jakie dokładnie sa zasady rekrutacji na sstosunki
      miedzynarodowe?
    • historanka Re: Kto z historią (pods/rozsz) startuje do Wroc 17.05.07, 23:02
      tak, wiem- powiem ci że na stosunki do wrocka jest się trudno dostać, bo liczą
      sie pkt praktyczie ze wszystkich przedmiotów które zdajesz na maturze (oprócz
      ustnych) a więc opłaca się zdawać jak najwięcej i jak najłatwiejszych typu-
      (sory-ale na to wychodzi)- biologię, geografie i wos
      • Gość: zimnokrwista Re: Kto z historią (pods/rozsz) startuje do Wroc IP: *.astra-net.com 17.05.07, 23:12
        no ja mam pol ang wos hista all rozszerzone. no własnie wiedziałam, ze to tam
        tak dziwinie wyglada. tylko zastanawiam sie, czy az tak duzo jest tych osob
        zdajacyh po niewiadomo ile przedmiotow;/ no coz jesli nie stosunki to prawo -
        wg zasad rekrutacji i progu z tamtego roku powinnam sie dostac;]
        • historanka Re: Kto z historią (pods/rozsz) startuje do Wroc 17.05.07, 23:15
          no,-na stosunki musze przyznać że jest sporo osób, ale czy aż z takimi
          świetnymi wynikami <????>

No nie wiem, -->jeśli ktoś zdaje np. 5 przedmiotów, to bardzo trudno jest do
          wszystkich się przygotować rewelacyjnie i wszystkie zdać na 80% czy 90%
          • Gość: zimnokrwista Re: Kto z historią (pods/rozsz) startuje do Wroc IP: *.astra-net.com 17.05.07, 23:20
            we will see. wroc to fajne miasto, i tak dam uwr zarobic;]. a ty na co i ile%:>
            • historanka Re: Kto z historią (pods/rozsz) startuje do Wroc 17.05.07, 23:23
              ja tez poczatkowo myślałam o stosunkach, ale jednak- nieee,

Bedę próbować na politologię i europeistykę, ale wolałabym to drugie
              ze wzgledów-przyszłościowych- wiem że jest praca dla takich osób (a ci co
              twierdzą inaczej to są w błędzie)
              • Gość: zimnokrwista Re: Kto z historią (pods/rozsz) startuje do Wroc IP: *.astra-net.com 17.05.07, 23:26
                zeby nie prowadzic na forum rozmowy dwustronnej: 8326669. mam pare pytan:P
                • Gość: Przyszly student?? Re: Kto z historią (pods/rozsz) startuje do Wroc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 09:48
                  Pisalem roz pol, wos, ang, hist. Chcialem na politologie, ale po historii
                  baaaardzo miernie widze swoje szanse. Mozna wiedziec, gdzie znalezliscie progi
                  punktowe z zeszlorocznej rekrutacji?
                  • Gość: sabinka Re: Kto z historią (pods/rozsz) startuje do Wroc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:15
                    są na stonir UWr
                    • Gość: Przyszly student?? Re: Kto z historią (pods/rozsz) startuje do Wroc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:18
                      moglbym jednak poprosic o bezposrednio linka? Bo szukalem, ale nie znalazlem,
                      mimo bibilijengo twierdzenia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka