Dodaj do ulubionych

rajstopy w sprayu - czy ktoś używał?

16.06.04, 10:27
cena trochę odstrasza, ale szlag mnie trafia gdy latem zakładam rajstopy do
biura. czy któraś z was wypróbowała? bardzo proszę o opinie. pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • lukrecja8 Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 10:27
      ja stosowałam tylko dezodorant z lycry, średni
      :))
      • kachwi1 Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 10:39
        dlaczego tylko średni? i generalnie jak to wygląda? albo raczej - jak się nosi?
        • pajacek Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 12:12
          kachwi1 napisała:

> dlaczego tylko średni? i generalnie jak to wygląda? albo raczej - jak się
          > nosi?

Heh.. tez jestem ciekawy jak to wyglada.. i jak to sie zdejmuje tez! :)))

PaJacek
          • pajacek Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 12:39
            Aaa... i jeszcze jedno.. czy sa takie spray'e o roznych smakach? :)

PaJacek
    • kopov Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 10:42
      sa świetne, jak nie mam "gumek" pod ręką, zakłada się podwójna rajstopę i 110%
      pewności, aha, zeby zdjąć nie zapomnij o depilacji
      • kachwi1 Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 11:45
        kopov - znajdź sobie inne forum, na przykład dla błaznów.
        • kopov Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 11:58
          dołącz linka :) a jednak zapomniałaś o depilacji i stąd ten sarkazm
          • kachwi1 Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 12:10
            należę do tych szczęściar, które nie muszą depilować nóg - po prostu nie mam
            owłosienia na nogach. w ogóle. a jeśli chodzi o linka - na pewno sam
            znajdziesz, taki z ciebie przecież bystrzak.
            • kopov Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 12:18
              a ja broń boze nie nogi miałem na mysli, przeciez nie chodziło pończochy w
              sprayu tylko o rajstopy :)
              • Gość: yor Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? IP: *.acn.waw.pl 16.06.04, 13:05
                Sa tez majtki w sprayu. Tylko to zeskrobywanie...
                • kopov Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 13:06
                  trzeba albo depilować albo polecieć przed -WD 40, albo masłem
                  • aankaa Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 13:56
                    kopov napisała:

> trzeba ... polecieć przed -WD 40, albo masłem

bez sensu, za ślisko będzie, jeszcze się zsuną
                    • kopov Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 14:05
                      to sobie mozna szelki dosprayować, ale za to schodza jak po maśle :)
                      • nat.ka Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 15:45
                        a co ze stryngami? da sie wysprejować nitkę w rowie?
                        • kopov Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 15:50
                          trza lecieć na 3 spreye, żeby zrobić mocny warkocz
                          • pokraczny_kotek Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 15:52
                            kopov napisała:

> trza lecieć na 3 spreye, żeby zrobić mocny warkocz

będzie uwierał. spokojnie z tą grubością.
                            • nat.ka Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 15:54
                              grubość jak grubość, mocne musi być, jak komuś się co wymsknie, a stryngi pójdą
                              na strzępy, to dopiero.
                              • kopov Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 16:00
                                sie dosprayuje, i po kłopocie
                                • nat.ka Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 16:05
                                  no nie wiem, czy tak po kłopocie, myślisz, że łatwo sobie tak sprejować rów, np
                                  w pracy?
                                  • kopov Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 16:09
                                    taka kobita co chodzi na linie w cyrku to by kiepsko miała, ale np kasjerka w
                                    banku to spoko, najwyżej na kamerę sie nakręci z tyłu całe sprejowanie
                                    • nat.ka Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 16:16
                                      kurde, ale to byłby karykaturalny widok :)
                                      • kopov Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 16:24
                                        na linie czy w banku? taka spiderwomanka
                                        • nat.ka Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 16:34
                                          o właśnie, spiderman de facto nie jest spidermanem, tylko zwykłym producentem
                                          stryngów w spreju :)
                            • pokraczny_kotek i ciekawe czy da się 16.06.04, 15:54
                              naszprejować taki wzorek jak tutaj:
                              allegro.pl/show_item.php?item=26698751hehehehehhe
                              • pokraczny_kotek bez tego heheheee 16.06.04, 15:54

• kopov Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 15:56
                              nie bedzie, poza tym to kwestia rowka, zresztą chyba nikt sizalu nie będzie do
                              sprayu pakował
                              • nat.ka Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 16:00
                                o, trzeba by jeszcze do tego spraju dodać jakiś bonus, w stylu automatyczny
                                bakteriobójca albo zdalny pochłaniacz.
                                • kopov Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 16:07
                                  albo garść pinezek dla SM
                                  • nat.ka Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 16:21
                                    nieograniczone możliwości. tak, majty w spraju są jak żyła złota.
                                    • kopov Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 16:29
                                      albo brązu:)
                                      • nat.ka Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 16:35
                                        hihihi
                                        cii, bo Rynkowski się dowie, a zawsze myślał, że tylko on wie, że kobiety lubią
                                        brąz :)
    • pokraczny_kotek Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 15:51
      kachwi1 napisała:

> cena trochę odstrasza

a ile kosztują?
      i gdzie można je kupić w polsce?
      z czystej ciekawości bym kupiła żeby sprawdzić ustrojstwo.
      a w głowie już mi się roją pomysły z serii: zielona kolonijna noc... opsikać
      tym komuś nogi, dokładając wzorek kabaretek... albo twarz, i niech się w
      sklepie rano go wystraszą że napad, a on byedny tylko po bułeczki wysłany...
      :)
    • a_capella Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 16.06.04, 16:44
      www.airstocking.pl - strona importera
      sama jestem ciekawa, jak to zdaje egzamin
    • mijaczek Re: rajstopy w sprayu - czy ktoś używał? 20.06.04, 23:42
      I pomyśleć, że ciuchy w sprayu u Lema były już laaaaaaata temu... "Powrót do
      gwiazd"...
      Jak zwykle pełna szacunku dla geniuszu Lema - Mia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka