radbarbar 16.01.07, 07:44 Wybiaram się z nimi w maju?.Bede wdzięczny za wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t.reszczynski Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E 16.01.07, 15:39 Witam Polecam tą ofertę, gdyż jest to dobra oferta( tzn bogaty program, świetni przewodnicy, miła atmosfera i te miejsca). Byłem w tych krajach jakiś miesiąc temu i chętnie bym tam wrócił. Zazdroszczę możliwości wyjazdu:) Tomasz Reszczyński - Wakacje.pl Specjalista d/s turystyki Odpowiedz Link Zgłoś
nina104 Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E 16.01.07, 18:59 Proszę o wskazówki dotyczące tej wycieczki, lecę 10 lutego!Jakie warunki noclegowe na objazdówce? Co niezbędnego zabrać ze sobą. Boję się wielkości bagażu , bo potem zostaję jeszcze tydzień w Sharm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inana Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 11:41 Też proszę o szczegóły, bo fajnie program wygląda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 12:34 Bylam w 2005 w XI/XII. Wspaniala objazdowka z Alfa- z czysytm sumieniem polecam.Ale bagazu jak najmniej bo proces przekraczania tam granic jest i wielokrotny i bardzo meczacy. Ciagle kontrole,bagaz caly nosi sie w lapkach, a to "cinzko jest".I trwa wieloe godzin czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 13:44 W jakich ramach cenowych jest taka wycieczka? Np dla dwóch osób? Znaczy ceny aptrzyam na stronie biura, ale ileś jeszcze trzeba przeznaczyć na zakupy itd ;) Ile bierzecie ze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monik Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 12:33 My niewiele, tylko jakieś grosze na pamiątki. Jedzenia nie będziemy kupować, tylko jadać hotelowe, staramy się raczej oszczędzać na miejscu. Wycieczka to i tak bogactwo atrakcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruszę kopie Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 14:23 Dla mnie trochę niepokojący jest plan wycieczki, ustalony odgórnie. Czy znajdzie się dużo czasu na tzw czas wolny? I czy poszczególne punkty wycieczki nie są oglądane na odwal się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ni9na104 Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 09:52 A może akurat ktoś wrócił z tej wycieczki i podzieli się wrażeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikoaden Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 11:09 Ja się dopiero wybieram, ale moja siostra już była i z tego, co mówiła, to w swerze organizacyjnej jest czas na indywidualne rozrywki bez problemu. Przewodnika miała ponoć bardzo kompetentnego, który upodobał sobie szczególnie anegdotki o poszczególnych mniej lub bardziej znanych miejscach i osobach :) Pamiątek przywiozła tyle, że każdy w rodzinie teraz coś ma z Egiptu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płotka Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:15 Miałam jechać do Grecji, ale tak czytam i czytam... Jaki jest standard hoteli, w któryh się zatrzymywaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninaa104 Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:49 Alfa Star ma w ofercie 3 gwiazdki z HB, a na pobyt w Egipcie wybierasz sobie wg życzenia 3, 4 lub 5. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 13:31 hej! byłam w zeszłym roku w lipcu na tej wycieczce z alfą i ja gorąco polecam.na miejscu w sharm wzieliśmy sobie hotel 4* st.george three corners.na objazdówce duzo zobaczylismy,mimo goracej sytacji w Izraelu, uało nam się też i trafilismy na swietnego przewodnika Marka, mieszkajacego od kilku lat w sharm. wiecej informacji znajdziesz tu ( tez pisałam ): szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=jordania+izrael&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=622&poz=0&A_ szukaj=tresc&zywe=2 mysle ze nie bedziesz załował!!! tym bardziej ze fajnie bo nie bedzie takich upałów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xenia Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 12:15 Ta wycieczka przeważa w rankingu wyborów wakacyjnych na ten sezon w moej małe rodzince :D Tylko mówisz, że w lipcu nie jest tak gorąco i wtedy warto pojechać? Czy właśnie bardziej w maju? Choć w sumie mąż i tak kocha upały ;) Odpowiedz Link Zgłoś