Dodaj do ulubionych

Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-Egipt

16.01.07, 07:44
Wybiaram się z nimi w maju?.Bede wdzięczny za wszelkie info.
Obserwuj wątek
    • t.reszczynski Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E 16.01.07, 15:39
      Witam

Polecam tą ofertę, gdyż jest to dobra oferta( tzn bogaty program, świetni
      przewodnicy, miła atmosfera i te miejsca).
      Byłem w tych krajach jakiś miesiąc temu i chętnie bym tam wrócił.
      Zazdroszczę możliwości wyjazdu:)
      Tomasz Reszczyński - Wakacje.pl
      Specjalista d/s turystyki
      • nina104 Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E 16.01.07, 18:59
        Proszę o wskazówki dotyczące tej wycieczki, lecę 10 lutego!Jakie warunki
        noclegowe na objazdówce? Co niezbędnego zabrać ze sobą. Boję się wielkości
        bagażu , bo potem zostaję jeszcze tydzień w Sharm!
        • Gość: Inana Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 11:41
          Też proszę o szczegóły, bo fajnie program wygląda :)
          • Gość: alfa Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 12:34

Bylam w 2005 w XI/XII. Wspaniala objazdowka z Alfa- z czysytm sumieniem
            polecam.Ale bagazu jak najmniej bo proces przekraczania tam granic jest i
            wielokrotny i bardzo meczacy. Ciagle kontrole,bagaz caly nosi sie w lapkach, a
            to "cinzko jest".I trwa wieloe godzin czasem.
            • Gość: Mirka Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 13:44
              W jakich ramach cenowych jest taka wycieczka? Np dla dwóch osób? Znaczy ceny
              aptrzyam na stronie biura, ale ileś jeszcze trzeba przeznaczyć na zakupy itd ;)
              Ile bierzecie ze sobą?
              • Gość: Monik Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 12:33
                My niewiele, tylko jakieś grosze na pamiątki. Jedzenia nie będziemy kupować,
                tylko jadać hotelowe, staramy się raczej oszczędzać na miejscu. Wycieczka to i
                tak bogactwo atrakcji :)
                • Gość: Kruszę kopie Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 14:23
                  Dla mnie trochę niepokojący jest plan wycieczki, ustalony odgórnie. Czy znajdzie
                  się dużo czasu na tzw czas wolny? I czy poszczególne punkty wycieczki nie są
                  oglądane na odwal się?
                  • Gość: ni9na104 Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 09:52
                    A może akurat ktoś wrócił z tej wycieczki i podzieli się wrażeniami?
                    • Gość: Mikoaden Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 11:09
                      Ja się dopiero wybieram, ale moja siostra już była i z tego, co mówiła, to w
                      swerze organizacyjnej jest czas na indywidualne rozrywki bez problemu.
                      Przewodnika miała ponoć bardzo kompetentnego, który upodobał sobie szczególnie
                      anegdotki o poszczególnych mniej lub bardziej znanych miejscach i osobach :)
                      Pamiątek przywiozła tyle, że każdy w rodzinie teraz coś ma z Egiptu ;)
                      • Gość: Płotka Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:15
                        Miałam jechać do Grecji, ale tak czytam i czytam... Jaki jest standard hoteli, w
                        któryh się zatrzymywaliście?
                        • Gość: ninaa104 Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:49
                          Alfa Star ma w ofercie 3 gwiazdki z HB, a na pobyt w Egipcie wybierasz sobie
                          wg życzenia 3, 4 lub 5.
                          • Gość: monia Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 13:31
                            hej!
                            byłam w zeszłym roku w lipcu na tej wycieczce z alfą i ja gorąco polecam.na
                            miejscu w sharm wzieliśmy sobie hotel 4* st.george three corners.na objazdówce
                            duzo zobaczylismy,mimo goracej sytacji w Izraelu, uało nam się też i
                            trafilismy na swietnego przewodnika Marka, mieszkajacego od kilku lat w sharm.
                            wiecej informacji znajdziesz tu ( tez pisałam ):
                            szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=jordania+izrael&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=622&poz=0&A_
                            szukaj=tresc&zywe=2
                            mysle ze nie bedziesz załował!!!
                            tym bardziej ze fajnie bo nie bedzie takich upałów...
                            • Gość: Xenia Re: Czy ktoś Była z Alfa Satr -Jordania -Izrael-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 12:15
                              Ta wycieczka przeważa w rankingu wyborów wakacyjnych na ten sezon w moej małe
                              rodzince :D Tylko mówisz, że w lipcu nie jest tak gorąco i wtedy warto pojechać?
                              Czy właśnie bardziej w maju? Choć w sumie mąż i tak kocha upały ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka