Dodaj do ulubionych

Lublin - u kogo sie leczycie?

IP: 212.182.122.* 15.07.03, 20:01
Od niedawna jestem na forum i nie zauwazylam specjalnie duzo dziewczyn z
Lublina. Licze jednak, ze jest was tu pare i podpowiecie u kogo warto sie
leczyc z lubelskich lekarzy. Ja zaczelam u jednej z naszych slaw - prof.
Rechbergera ale po pierwszej wizycie uczucia mam mieszane. Kogo byscie
polecily?
Obserwuj wątek
    • Gość: dolores Re: Lublin - u kogo sie leczycie? IP: 212.182.122.* 11.08.03, 07:20
      Nie wierze, nie ma nikogo z Lublina? A moze wszystkie leczycie sie w Warszawie?
      Help!
    • Gość: Ann Re: Lublin - u kogo sie leczycie? IP: *.acn.waw.pl 12.08.03, 23:01
      ja wychowalam się w Lublinie, teraz mieszkam w innym mieście. Ale do niedawna
      chodziłam przez wiele lat do prof. Baranowskiego, przyjmował tam, gdzie prof.
      Rechberger, na ul. Fabrycznej, ale teraz juz tam nie przyjmuje tylko w klinice
      leczenia niepłodności, na ul. Bocianiej. Słyszalam z pewnych źródeł bardzo złe
      opinie o prof. Rechberger.
      prof. Baranowski pracuje na stałe w Warszawie, raz w tygodniu w piatki
      przyjmuje na Bocianiej. Bardzo polecam.
      • Gość: dolores12 Re: Lublin - u kogo sie leczycie? IP: 212.182.122.* 13.08.03, 12:48
        Dziekuje za odzew.Obawiam sie jednak ze zanim zdecyduje sie na regularne wizyty
        w Warszawie, sprobuje u nas.
      • Gość: Alicja Re: Lublin - u kogo sie leczycie? IP: *.novartis.com 14.08.03, 08:45
        Aniu, czy możesz mi coś więcej powiedzieć o prof. Baranowskim?

Dzięki wielkie

Alcja
    • Gość: Ann Re: Lublin - u kogo sie leczycie? IP: *.acn.waw.pl 13.08.03, 18:58
      ale ul. Bociania jest w Lublinie, nie w Warszawie.
      • Gość: dolores12 Re: Lublin - u kogo sie leczycie? IP: 212.182.122.* 13.08.03, 20:30
        Faktycznie - dzieki.
    • Gość: Ann Re: Lublin - u kogo sie leczycie? IP: *.acn.waw.pl 14.08.03, 09:19
      prof Baranowski przez wiele lat pracował na Jaczewskiego, i do tej pory
      prywatnie przyjmował na ul. Fabrycznej w Lublinie, ale teraz juz tam nie
      przyjmuje, ma natomiast swoją praktyke na ul. Bocianiej, jest tam centrum
      leczenia niepłodności AB OVO, przyjmują tam też inni lekarze. Mozna zapisac się
      na wizytę na piątek - wtedy przyjmuje.

Na stałe pan prof. pracuje w Warszawie, jest ordynatorem w szpitalu na Szaserów
      i raz w tygodniu przyjmuje w jakimś prywatnym centrum na Mokotowie.

ja jestem jego pacjentką od wielu lat, bardzo jestem zadowolona zpodejścia, z
      badań, z zaintresowania. Mam pełne zaufanie. Osoby które z mojego polecenia
      zaczęły się u niego leczyc też sa bardzo zadowolone. Poza tym cała babska częśc
      moej rodziny chodzi do niego i do tej pory zawsze pomyslnie przebiegało
      leczenie i ewentualne operacje.
      • Gość: dolores12 Re: Lublin - u kogo sie leczycie? IP: 212.182.122.* 14.08.03, 17:05
        Dzieki jeszce raz - tym bardziej ze chyba faktycznie zmienie lekarza:
        przekonala mnie druga wizyta u prof.Rechbergera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka