Dodaj do ulubionych

Thassos z Sindbadem-jedzenie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 19:37
Zastanawiam się 9do jutra mam dać znać0 gdzie jechac z Sindbadem na
Thassos.Czytam Wasze opinie i wyczytałem, że AstrisSun ma dobra
opinie,niestety nic nie znalezłem nt drugiego hotelu z ich oferty - tzn.Hotel
Akti.
CZy może ktoś cos więcej wie nt. serwowanego wyżywienia w tych hotleach?CZy
to racje 'głodowe" czy można przezyć jakotako?
CZy może lepiej szukac gdzie indziej innej oferty?Poradzcie coś, prosze:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: knysz Re: Thassos z Sindbadem-jedzenie IP: *.ists.pl 12.07.06, 02:55
      O Sindbada sie w ogole nie obawiaj, to jedno z najlepszych biur, moim zdaniem
      oczywiscie, jeździlam z nimi do Chorwacji i Hiszpanii, i to co w katalogu to w
      rzeczywistości, do tego naprawdę świetne wygodne autokary, własne, zobacz flote
      na ich stronie. Jeździłam z różnymi biurami i zawsze miałam zastrzeżenia - co
      do nich nigdy. Jesli chodzi o Thassos to w ubiegłym roku byli z Sindbadem w
      Astris moi znajomi, byli zachwyceni, ale niestety nic więcej nie mogę ci w tej
      chwili powiedzieć, bo aktualnie sa na Krecie, wiec nie zdąże zapytać. Widziałm
      film z ich pobytu - hotel jedynie troche położony na ustroniu z tego co
      pamietam, ale jeśli lubisz spokój i wypoczynek to w sam raz. Zresztą taka jest
      cała wyspa. A Akti nie ma basenu, to jednak duży mankament. Udanych wakacji.
    • Gość: sava Re: Thassos z Sindbadem-jedzenie IP: 156.17.79.* 12.07.06, 07:20
      Jest 7 opini na temat tego hotelu na stronie www.wakacje.pl hotele.Trzeba
      troszke poszukac w internecie a nie czekac na gotowca. Pozdrawiam.
      • Gość: J Re: Thassos z Sindbadem-jedzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 11:24
        dziękuje pierwszemu "rozmówcy" ogromnie!Miłe&optymistyczne to co piszesz!!!!!!!!
        napewno mi pomogłeś w wyborze!DZIĘKI!!!!!!!!

Drugiemu"rozmówcy" ...też dziekuje ;-)i zycze luuuuuuzu
    • Gość: malsa Re: Thassos z Sindbadem-jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:06
      Jadę 20 lipca właśnie z Sindbadem do hotelu Akti. Wyjazd wykupiłam już w
      styczniu. Posrednik w biurze podróży zadzwonił do rezydentki i pytał o oba
      hotele. Polecała zdecydowanie hotel Akti właśnie ze względu na rewelacyjne
      jedzenie i wspaniałą atmoswerę. Ten hotel jest położony właściwie prawie na
      samej plaży , więc po co ci basen.Blisko jest do centrum.
      • Gość: knysz Re: Thassos z Sindbadem-jedzenie IP: *.ists.pl 12.07.06, 21:29
        A po to, ze nie na wszytskich morska bryza dobrze działa, a w basenie mozna sie
        moczyc znacznie dluzej niz w slonej wodzie i skora na tym tak nie ucierpi. Poza
        tym trzymam kciuki, zeby w czasie twojego pobytu nie bylo w morzu glonow, ktore
        calkiem uniemozliwiaja kapiele, a bardzo upodobaly sobie rejon riwiery i
        chalkidiki. Sprawdzilam na wlasnej skorze i juz nie wybieram z ofert hotelu bez
        basenu. Ale to wszystko kwestia gustu i moze troche lat doswiadczen.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka