Dodaj do ulubionych

Halkidiki Kasandra hotel Paradise ostrzegam

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 07:35
Właśnie wróciłem z Grecji mieszkałem w hotelu Paradise na Kasandrze
miejscowość Kriopigi, ostrzegam wszystkich przed tym hotelem, nie dajcie się
nabrać na tą ofertę, to "zepsuta czekoladka" w ładnym opakowaniu!
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx a ile placilas za wyjazd IP: *.aster.pl 04.07.07, 09:50
      • Gość: Luśka Re: a ile placilas za wyjazd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 09:54
        2200 za 2 tygodnie (w styczni w ramach promocji biuro Triada).
        • anulka77 Re: a ile placilas za wyjazd 07.07.07, 14:44
          Tak? nie wiem ja mam dobre wspomnienia z zeszłego roku. Byłam wtedy na 7+7 z
          Triady.
          • Gość: Luśka Re: a ile placilas za wyjazd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 07:49
            Nietety ja srodze się zawiodłem (też byłem z Triady), jedyny jasny punkt to
            Bułgar Wasyl który tam pracuje.
            • anulka77 Re: a ile placilas za wyjazd 08.07.07, 19:22
              Wasilij był to fajnie. W zeszłym roku nie wiedział czy uda mu się przyjechać
              tam do pracy w tym roku.
              Ja mie narzekam, z właścicielami umieliśmy dogadać się. Nawet z nimi bawiliśmy
              się wieczorami. Mieliśmy za darmo wieczory greckie w hotelu :-))
              • zona_jarka Re: a ile placilas za wyjazd 09.07.07, 07:13
                To ja "Luśka", po krótce opiszę dla czego nie podobało mi się tam. Na początek
                oszustwo Triady "100 m do plaży", chyba w lini prostej, zejście do plaży tylko
                dla fizycznie sprawnych a plaża to totalny śmietnik. Brak klimatyzacji (za
                która zapłaciłem) szefowa mówiła że zepsuta co było nie prawdą a byłem podczas
                tych największych upałów w Grecji (do 45 stopni). Posiłki poniżej krytyki (nie
                jestem wybredny!) nie wydawane na czas a do tego bywało że czekało się na
                podanie obiadu 40 min. bo były tylko dwie osoby do wydawania, zawsze szefowa i
                głównie Wasyl lub (co uważam za karygodne) sprzątaczka. Pokoje praktycznie nie
                były sprzątane a bywało że śmieci wynoszono raz na trzy dni (a wiadomo jakie to
                były "śmieci"). Piszesz o bezpłatnych spotkaniach greckich nic z tego za
                wszystko się płaciło. Dodam jeszcze że wszylkie próby wyegzekwowania poprawy
                waruków u szefowej jak naszej rezydentki były skazane na niepowodzenie. To
                tylko kilka uwag na temat mojego uropu, dla tego odradzam wyjazd do tego
                hotelu. PS: złożyłem stosowną reklamację w Triadzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka