1tanka 10.09.04, 10:31 Cześć Ewa. Czy możliwe jest, że nawet Twoje czułe testy ciążowe w dniu miesiączki pokazują jedną kreskę, pomimo ciąży? A może komuś się już tak przytrafiło? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.analityk1 Re: Test ciążowy 10.09.04, 12:29 niestety na razie nie miałam takiego przypadku, ale zawsze możesz być pierwsza Odpowiedz Link
1tanka Re: Test ciążowy 14.09.04, 13:02 Najlepsze jest to, że jeszcze nie dostałam @. Dzisiaj 34 dc, przy cyklach 28 dniowych. Ale drugiego testu na razie nie robię. Odpowiedz Link
hanka17 Re: Test ciążowy 14.09.04, 13:16 Hejka, słuchaj a powiedz mi bo ja jestem zielona a tutaj nikogo nie ma, czy normalnie jak nie ma ciąży to generalnie po owulacji na teście od Ewy (owulacyjnym) powinna się pojawić jedna kreska, czy jedna gruba a druga blada, bo ja nie wiem tego a jestem bardzo ciekawa, zrobiłam sobie test w trakcie cyklu (chyba już po owulacji i wyszła mi jedna a druga bardzo blada - właściwie jest tylko pod światło. Czy to normalny wynik świadczący o zakończeniu owulacji i braku ciąży ? czy taki tylko pojawia się przed owu? Dzięki i życzę Ci aby to było to na co czekasz Pozdrawiam Odpowiedz Link
ewa.analityk1 Re: Test ciążowy 14.09.04, 19:29 tsaki wynik może się pojawić przed i po owulacji ale nie jest oznaką braku ciąży. Zagnieżdżenie następuje 6-10 dni po owulacji więc na tym etapie test nie może nic pokazać Odpowiedz Link