pipi79 22.02.05, 14:39 nadzieji już nie mam - właśnie zrobiłam bobo test i niestety jedna kreska 12dpo jutro spodziewana @ napewno przyjdzie, nawet rozpłakać sie nie mogę bo w pracy jestem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an282 Re: właśnie zrobiłam drugi test "I" :-((( 22.02.05, 15:18 Pipi nie martw się, do mnie właśnie przyszła wredota i tez jestem w pracy i nawet łezki uronić nie mogę......Musimy wysoko trzymać główkę i zacząć kolejny cykl starań...może będzie prezent na gwiazdkę....... Odpowiedz Link
izutek Re: właśnie zrobiłam drugi test "I" :-((( 22.02.05, 16:52 o kurcze - an, faktycznie - słuszna uwaga - to byłby pekny prezent mikołajkowo - gwidkowy!!! trzymajmy wiec kciuki, żeby sie udalo!!! Odpowiedz Link
ewa.analityk1 Re: właśnie zrobiłam drugi test "I" :-((( 24.02.05, 09:58 ja was pocieszę, generalnie to sa ciężkie miesiące na zachodzenie w ciążę, ale marzec-kwieceiń szanse gwałtownie rosną Odpowiedz Link
izutek Re: właśnie zrobiłam drugi test "I" :-((( 24.02.05, 15:23 słyszałyście dziewczynki?? Marzec juz za rogiem )) Odpowiedz Link