Dodaj do ulubionych

Pół dnia w salonie kosmetycznym

IP: *.devs.futuro.pl 10.05.06, 09:20
Słyszałam, że jest jakaś oferta w salonach kosmetycznym gdzie można sobie
wykupić pakiet np. pół dania i szereg zabiegów wliczonych (np. oczyszczanie
twarzy, manicure, masaż, jakieś maseczki coś tam) Niestety w sieci nie mogę
nic na ten temat znależć. Gdzie w Warszawie coś takiego można wykupić i co
się wlicza w taki pakiet. No i naturalnie jakie są ceny..Wiecie coś może o
tym?
Obserwuj wątek
    • kinga38 Re: Pół dnia w salonie kosmetycznym 10.05.06, 09:46
      podnoszę bo również jestem ciekawa.
      • Gość: agusia Re: Pół dnia w salonie kosmetycznym IP: *.devs.futuro.pl 10.05.06, 09:54
        Juz troszke wiem. Oferuje to Irena Eris (Puławska i Racławicka)
        4h program kosztuje 330PLN a 5,5h 500 PLN. Tyle tylko, że w skład wchodzi
        -diagnoza skóry
        -zabieg na twarz (ciekawe jaki...sama maseczka czy komplekowo..oczyszczanie,
        peeling,itd)
        -pedicure i manicure
        -masaż (tańsza wersja tylko kark i plecy droższa całośc)
        -zabieg na dłonie
        -makijaż
        Hmmmm ja bym wolała żeby było więcej zabiegów dla skóry twarzy jakieś tam
        regenerujące, ujędrniające no chyba ze to jest w cenie tego "zabiegu na twarz"
        Jestem przekonana, że gdzieś jeszcze można sobie taki pakiet wykupić (może
        taniej lub wiecej opcji) ale nie wiem gdzie. Samej to trochę nie chce mi się
        iść. Może jakaś chętna :) ?Halo ...prosimy o info
    • kinga38 Re: Pół dnia w salonie kosmetycznym 10.05.06, 09:50
      może to
      serwisy.gazeta.pl/avanti/1,53382,1962342.html
    • kinga38 Re: Pół dnia w salonie kosmetycznym 10.05.06, 09:55
      www.drirenaeris.pl/instytut/
      • Gość: agusia Re: Pół dnia w salonie kosmetycznym IP: *.devs.futuro.pl 10.05.06, 09:57
        Kinga powyżej podałam ceny...zobacz:)
        • kinga38 Re: Pół dnia w salonie kosmetycznym 10.05.06, 10:00
          jajku ale mnie korci,żeby się wybrać na takie 4 godzinki relaksu:)))sama nie
          wiem,hmmm
          • Gość: agusia Re: Pół dnia w salonie kosmetycznym IP: *.devs.futuro.pl 10.05.06, 10:07
            No wlasnie mnie tez korci..tylko boje sie ze nie bede zadowolona..
            500 PLN to troche sporo..a ja chcialam masaż całego ciała i sporo zabiegów na
            twarz...sama nie wiem. Napisałam maila do innych salonów z zapytaniem o cos
            takiego. Jak dostane odpowiedz to dam znać:)
            • kinga38 Re: Pół dnia w salonie kosmetycznym 10.05.06, 10:09
              no daj znać koniecznie.Może pisz na moją pocztę,lub tu.Wszystko jedno.
              Pozdrawiam
    • Gość: ja Re: Pół dnia w salonie kosmetycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 10:14
      www.spasalon.pl/kobiety/kompleksowe_programy_pielegnacyjne/index.html
      • Gość: agusia Re: Pół dnia w salonie kosmetycznym IP: *.devs.futuro.pl 10.05.06, 10:21
        matko..jakie ceny....:((((
    • Gość: agusia Re: Pół dnia w salonie kosmetycznym IP: *.devs.futuro.pl 10.05.06, 10:26
      W salonie Lancome cena 441 PLN

4 godz. Zabieg oczyszczający twarzy, Aroma masaż 50 min. manicure i pedicure.
      (Wszystkie zabiegi pakietu będą realizowane tego samego dnia)
      ......................................................................
      • Gość: Emka Widzę, że naoglądałyście się "M jak miłość" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 10:52
        i się Wam tak samo zachciało jak Kindzie i Magdzie.
        • Gość: Emka Re: Widzę, że naoglądałyście się "M jak miłość" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 10:53
          Kindze.
          • Gość: agusia Re: Widzę, że naoglądałyście się "M jak miłość" IP: *.devs.futuro.pl 10.05.06, 10:54
            Coś w tym jest. Tyle tylko że wg mnie one wyglądały fatalnie w tych fryzurach i
            makijażu - zwłaszcza Mucha
        • gwiazdkaaa Re: Widzę, że naoglądałyście się "M jak miłość" 10.05.06, 15:02
          dokladnie to samo chcialam napisac ha ha ha
    • Gość: zołza Re: Pół dnia w salonie kosmetycznym IP: 62.40.80.* 10.05.06, 12:16
      Płaćcie, jak macie kasę. Powiem tylko tyle - Bielenda SPA Ustroń Poniwiec -
      4 godziny, 2 osoby, super relaks - 250,- zł.
      • Gość: ania Re: Pół dnia w salonie kosmetycznym IP: *.biz / *.biz 10.05.06, 12:27
        hmmm ... tak sie zastanawiam czy nie wyjdzie mi taniej wykupic wszystko osobno.
        Jestem z Poznania i chodze czesto do kosmetyczki na rozne zabiegi i tak np.
        - oczyszczanie twarzy trwa ok. 2,5 h i kosztuje 50-100 zl jak robie jeszcze
        jakies maski algowe itp
        -pedicure - zazwyczaj jakies 1,5h a nawet wiecej z malowaniem - koszt jakies 50
        zl
        - robie masaz ud i posladkow - ok 20-30 min - place 35 zl
        manicure - dobry tez trwa godzine + french - ok. 50 zl

Na tym etapie spedza sie srednio juz 5,5 h a wydanej kasy jest ok. 235 zl

Jak robie peeling kawitacyjny z ampulkami to trwa jkaies 40 min i kosztuje ok.
        150 zl

Same widzicie ze mozna sobie indywidualnie wymyslec zabiegi i spedzic pol dnia
        w slaonie za mniejsze pieniadze. A bedac czesto lub jednorazowo robia zabiegi
        mozna dostac rabacik lub jakis przezencik.

Nie wiem jakie u Was sa ceny ale ja naparawde tyle place a salon pracuje na
        Guinot bardzo lubie te marke. Co wazniejsze jest tam swietna atmosfera i mnie
        relaksuje.

Potem zawsze moge isc do fryzjera gdyby bylo mi ciagle malo i spedzic godzinke
        z farba na wlosach ;-)
        • marghot do Ani 10.05.06, 12:31
          a z jakich poznańskich gabinetów korzystasz?
          mam chrapke na Eris na katowickiej lub salon w pasażu Rondo, własnie na dłuższy
          pobyt niekoniecznie z pakietem, bo mozna przepłacic
          • Gość: mała Re: do Ani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:53
            No właśnie może coś polecicie w Warszawie, żeby jakiś był taki MIX i nie tyle
            kasy ;-)
            • Gość: agusia Re: do Ani IP: *.devs.futuro.pl 10.05.06, 14:01
              Zobaczcie salon zlota rybka...ceny bardzo przystępne ...zastanwiam się czy się
              tam nie wybrać. Nie maja pakietów, ale zabiegów wybór spory.
              www.uroda.eta.pl/
              • Gość: ania Re: do Ani IP: *.biz / *.biz 10.05.06, 14:49
                Hej. Ja chodze do Studia Estetik na Niegolewskich 12 na lazarzu. Salon wydaje
                sie ze niepozorny ale aby sie dostac tzreba sie umawiac bo tak z ulicy raczej
                trudno, tymbardziej ze zabiegi niektore sporo trwaja. Na oczyszczanie i pazurki
                chodze do Pani Magdy, na masarze i pedicure do szefowej p. Asi bo ma duzo sily
                i ciagle sie doszkala. NAprawde jest profesjonalistka. Salon istnieje jakies 12
                lat i ma grono wiernych klientek bo czesto mijam sie z tymi samymi paniami.

Mam tez makijaz permanenty ykonany u nich i jestem baaardzo zadowolona.

p. jest tam tez czasem sporo praktykantek ale mnie to nie zraza bo po prostu
                czasem zrobia ci cos grtais : malowanie paznokci, masaz dloni lub stop bo sie
                ucza. Oczywisci wszystko kontroluja kosmetycki i nie dopuszczaja aby jakas
                ktora nie ma o czyms pojecia wykonywal to na klientce. Najpierw bylo to dla
                mnie dziwne ale teraz sama czekam az jakas przyjdzie ;)
        • Gość: agusia Re: Pół dnia w salonie kosmetycznym IP: *.devs.futuro.pl 10.05.06, 14:53
          a w Warszawie znacie jakiś dobry salon co kompleksowo obsłuży i nie zedrze z
          nas kasy?
    • Gość: S. Re: W Urodzie jest SPA-przewodnik IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.05.06, 10:22
      W gazecie tej rekomendują 40 najlepszych ośrodków w Polsce.Pozdrawiam
      • aniolek218 Re: W Urodzie jest SPA-przewodnik 15.05.06, 14:31
        Czy byl juz ktos w salonie Zlota Rybka? I moze podzielic sie wrazeniami z
        pobytu?
        • Gość: agusia Re: W Urodzie jest SPA-przewodnik IP: *.devs.futuro.pl 15.05.06, 15:18
          Napisałam maila do tego salonu i mi odpowiedzieli ze pracuja na kosmetykach
          Dermiki. Hmm to chyba dobrze ..nie? Tez bym chciała wiedziec jakie opinie sa o
          tym salonie...
          • aniolek218 Re: W Urodzie jest SPA-przewodnik 15.05.06, 16:33
            Dermika jest ok, spodziewalam sie czegos gorszego:) zastanawia mnie cena za
            zabieg z algami - 30 zl, kosmetyczka do ktorej chodzilam brala za algi ponad
            100zl.
            • Gość: agusia Re: W Urodzie jest SPA-przewodnik IP: *.devs.futuro.pl 15.05.06, 17:05
              mnie wszystko tam zastanawia:) chyba się umówię :) Masaż za 40 zl? Wszędzie
              poniżej 100 nie schodzi...sama nie wiem co o tym sądzić
              • aniolek218 Re: W Urodzie jest SPA-przewodnik 15.05.06, 20:12
                Agusia (moja imienniczko:) daj znac jesli bedziesz po zabiegu. Ja chyba tez sie
                zapisze, nie wiem czy uda mi sie w tym tygodniu ale kusi mnie ...:)
                • Gość: agusia Re: W Urodzie jest SPA-przewodnik IP: *.devs.futuro.pl 16.05.06, 09:11
                  Ja się już zapisałam. :) Nie ma wolnych terminów po południu więc zapisałam się
                  dopiero na 27 maja. Biorę od razu pięć godzin zobiegow:) Wzielam masaż, twarz
                  (all inclusive:), manicure i pedicure :) taka odnowa biologiczna:) Zobaczymy
                  jak to wyjdzie:))
                  • aniolek218 Re: W Urodzie jest SPA-przewodnik 28.05.06, 18:53
                    Aga, czy bylas w Zlotej Rybce? mozesz opisac wrazenia?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka