Dodaj do ulubionych

Nasłałem Straż Miejską na tzw. wiernych

21.05.05, 10:53
Bo zaparkowali na przejściu dla pieszych oraz na trawniku przed kościołem. Nie mogłem w ogóle z wózkiem przejść na drugą stronę ulicy, bo samochody tak blisko koło siebie na pasach stały. Babeczka ze Straży obiecała, że ktoś podjedzie. Ciekawe tylko czy się wyrobią zanim skończą się jakieś rytuały w kościele?
Obserwuj wątek
    • 0golone_jajka Re: Nasłałem Straż Miejską na tzw. wiernych 21.05.05, 12:03
      Ha! Właśnie przyjechała Straż i spisują tzw. wiernych smile) Ciekawe ile kosztuje stanie na trawie czy blokowanie przejścia dla pieszych??? A może jakąś blokadkę nałożą?? Miodzio smile)
      • wanda43 Re: Nasłałem Straż Miejską na tzw. wiernych 21.05.05, 15:36
        Dobry jestes!!
    • mr_pope Re: Nasłałem Straż Miejską na tzw. wiernych 21.05.05, 16:55
      Stary, jesteś cool!
      • jan.kulczyk Re: Nasłałem Straż Miejską na tzw. wiernych 21.05.05, 17:56
        Hehe dobre, ale uważaj, bo:

"Ci modlący się co rano i chodzący do kościoła,
        chętnie by zabili ciebie tylko za kształt twego nosa!" <lol>
        • 0golone_jajka Re: Nasłałem Straż Miejską na tzw. wiernych 21.05.05, 20:37
          Spoko, zrobiłem to anonimowo. Ciekawe jakie mieli goście miny po wyjściu z kościółka?? smile) Bo dziś jakieś komunie chyba były, no bo skąd w sobotę taki tłum w kościele??
          • abstrakt2003 Re: Nasłałem Straż Miejską na tzw. wiernych 21.05.05, 20:39
            Komunie są w niedzielę! Dzisiaj dzieci pierwszy raz się spowiadały.
            • dupekzoledny Re: Nasłałem Straż Miejską na tzw. wiernych 21.05.05, 20:42
              a kakaja rznica. ważne że bydło poznało trochę że chamstwo będzie tepione. .
              a czy okazja komistó czy spowiednikó. pies z nimi tańcował.
            • 0golone_jajka Re: Nasłałem Straż Miejską na tzw. wiernych 21.05.05, 20:43
              Dzięki za wyjaśnienie smile) Biedne dzieci..musiały się spowiadać. Pamiętam, że zawsze był to dla mnie stres i u spowiedzi byłem tylko kilka razy w życiu bo nie mogłem zrozumieć jej sensu i potrzeby. Okazało się, że ciasteczka smakują tak samo zarówno po spowiedzi jak i bez niej
            • 0golone_jajka Re: Nasłałem Straż Miejską na tzw. wiernych 21.05.05, 20:44
              A skoro jutro komunia to znów wezwę straż hihi bo będą tłumy hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka