jennie24 15.09.05, 14:58 Dziewczyny Moze znacie jakas apteke / drogerie gdzie cena musteli jest dosc atrakcyjna Z gory dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa67 Re: Gdzie najtaniej Mustela w Szczecinie 15.09.05, 16:21 Ja szukałam w całym mieście i nic nie znalazłam. Za krem do biustu dałam 76,50zł. Znalazłam tanią aptekę w necie, ale jeszcze nie korzystałam z ich usług www.aquavitae.com.pl/catalog/ Odpowiedz Link Zgłoś
jagodka1212 Re: Gdzie najtaniej Mustela w Szczecinie 15.09.05, 18:40 Ja widzialam Mustele w Galaxy, w aptece w drogerii Pharm-cos tam (sorki nie pamietam nazwy)... Ale cena zdaje sie byla normalna. Musisz sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
jennie24 Re: Gdzie najtaniej Mustela w Szczecinie 16.09.05, 09:48 Dzieki dziewczyny W weekend skocze po sklepach zobacze Choc ceny z tej apteki w necie niezle Chyba sie skusze na oferte internetowa Jeszcze raz dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
jennie24 Re: Gdzie najtaniej Mustela w Szczecinie 07.10.05, 11:33 Justa zamowilam sobie mustele z tej apteki ktora znalazlas w necie Zamowienie zlozylam w niedziele wieczorem od razu odpowiedz o przyjeciu zamowienia od razu przelalam pieniazki i we wtorek juz mialam kosmetyki u siebie A apteka jest z bialegostoku Dla mnie szok bo ostatnio wybrac mi sie do sklepu to tragedia jakos mi sie nie chce a tu taki ekpres No i ceny lepsze niz w aptekach w szczecinie Oplata za przesylke 5 zl priorytet Takze polecam i pewnie jeszcze do konca ciazy zloze u nich zamowienie dzieki justa :) krem do biustu 62,10 krem podwojnie dzialajacy 79,20 kosmetyki maja date waznosci do listopada 2007 Odpowiedz Link Zgłoś
antosia74 Re: Gdzie najtaniej Mustela w Szczecinie 16.09.05, 20:41 Hej! Ja Mustelę widziałam w Aptece przy Medicusie, jak pamiętam chyba 90zł. Słyszałam że dobra jest krem CEPAN 17 zł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś