ad57 30.07.07, 12:09 Dziewczyny czy orientujecie się czy jest tak jakieś miejsce gdzie można bezpiecznie połozyć i wytrzeć,ubrać malucha?wybieram się z córcią która ma 4,5 miesiąca... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ad57 Re: Basne Laguna w Gryfinie-pytanie 30.07.07, 13:00 Dzwoniłam do Laguny i dowiedziałam się że jest stolik to przebrania malucha. Odpowiedz Link Zgłoś
aga305 Re: Basne Laguna w Gryfinie-pytanie 30.07.07, 13:19 jestem ciekawa gdzie ten stolik zrobili bo ja jak jezdzilam z moja córcią to był największy problem i nigdy nie widzialam tam miejsca dla mam z dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
ewetka Re: Basne Laguna w Gryfinie-pytanie 30.07.07, 14:15 No też jestem ciekawa gdize? Ja nie widziałam. Kupiłam sobie taki mały dmuchany materacyk w sklaepie na dole . Kąłdąłm na nim mała i tak ją przebierałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ad57 Re: Basne Laguna w Gryfinie-pytanie 03.08.07, 19:24 Byłam na besenie i jest stół w niebieskim sektorze,pani w kasie powiedziała żebyśmy zawsze prosili niebieski sektor jak będziemy z dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aga305 Re: Basne Laguna w Gryfinie-pytanie 04.08.07, 12:20 o to nowość wczesniej nie było, ale fajnie ze nareszcie pomyśleli o dzieciach, tzn. o ich mamach aby ulatwic przebieranie malucha, bo ja to nieżle musialam się nakombinować abie dziecko przebrac w ciasnej przebieralni w ktorej jest strasznie ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś