broneknotgeld 05.12.03, 20:34 Jutro Mikołoj - bajtle już myślom Co za gyszynki prziniesie im Pewnie je dzisioj we nocy wyśniom Tyż byłch dzieciokym - bestoż to wiym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: Św. Mikołoj 06.12.03, 00:07 Świynty Mikołaju przyniyś mi co z raju, abo wiersyk, abo fraske włóz mi pod poduske. Abo fraske abo wiersyk wsadź mi pod zogłówek. Jamynt. Odpowiedz Link Zgłoś
usia.t Re: Św. Mikołoj 06.12.03, 12:19 Mikołaju świynty pocałuj mie w piynty a na drugi ros pocałuj mie w nos. Tak kiedyś wołało się za Mikołajem jak odchodził, i nie za głośno,żeby nie wrócił i nie przyłożył w dupę rózgą. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Św. Mikołoj 06.12.03, 13:19 A u nos sie jesce inacyj wołało: Mikołoj, nie wołoj, Co mos dawać, to dawoj! Ja z tego widać - twardo, po juhasku, od malućkiego i hardo! A Mikołoje w Rudzie Ślśskiej śpiom ??? Wstawać i do roboty, bo dziyń krótki! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Św. Mikołoj 06.12.03, 14:07 W Rudzie dmuchnyło śniegiym zakurzyło, na chwila było bioło Mikołoj OK -godo Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Św. Mikołoj 06.12.03, 16:25 Z diobłym do mie prziszoł - pektorałym grozioł Wongel z łoszkrabinom na stole wyłożoł Diosek zaś łańcuchym ździeloł mie po dupie Ryczoł cobych przestoł szkryflać rymy gupie Jak mieli wyłazić jakby sie zmiyniyli Pedzieli skiż czego tak mie nawiydziyli Bo ze mojim szpasym idzie tyż łostuda I tropiom sie kajsik - czy do nieba póda. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Św. Mikołoj 06.12.03, 18:08 Mikołoj łod bicio mo dioska Tym rojbrom łon leje choć troszka Dyć szkryfnołch - mom ślady na dupie Za wszyske te rymy co gupie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Św. Mikołoj 07.12.03, 15:38 Latoś w Rudzie Ślonski Piyrszy śniyg Mikołoj doł Ale mało cosik chcioł. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Św. Mikołoj 22.11.04, 15:40 Ponoć se djobły już kajś zbiyrajom Bo przeca łazić chcom z Mikołajym A że bajtliskom łone niy pszajom Niy dlo kożdego te świynto "rajym". Odpowiedz Link Zgłoś
widmowolnosci Re: Św. Mikołoj 28.11.04, 12:32 Pise z Niderlandow do wszyckich Slunskich Landow.I zycenie skrijwuje coby Wom sie richtig zylo i wszycko spelnilo.Coby zawsze kluski slunskie byli na zakunske.Te zycenia mata od Holendrzockiego Swintego Mikoloja z blotniskiego kroja. Najserdecznie Pozdrawiam. Widmo Wolnosci Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Św. Mikołoj 28.11.04, 20:56 Dziynki "Niderlandzke" fraszki dom na Mikołaja A niych nawet bydzie ło to jakoś haja. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Św. Mikołoj 01.12.04, 09:09 Co by Mikołoj mog nom dać tukej? Łod sia żech szkryfnoł - na forum szukej forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=9660264 Ano - "podfora" durś mi sie marzom Kaj internauty skiż fraszki włażom. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Św. Mikołoj 03.12.04, 12:24 Fces nos wyrucić? To mo być prezent? Sama stąd póde, ka indziej wleze, Hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Św. Mikołoj 03.12.04, 12:32 Hehe Ciupazko - zy mie chop stały We jedna strona ciyngym mom gały I niy "łobrocom kota łogonym" Nikt mie niy skusi jakimś mymłonym. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Św. Mikołoj 03.12.04, 13:22 No toś się trafił ślubnyj - łodpukać Takich dziś ino ze świcoom szukać rozwodzoom sie wyincy, jak zaślubiajoom a jeszcze, jakie czasy nas czekajoom? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Św. Mikołoj 05.12.04, 22:17 W pamiyńci ciyngym mom Mikołaja Przi kerym była we doma haja Djoboł łańcuchym ździeloł bez piynty Tytka łoszkrabin doł mi tyn świynty Dyć dzisioj bajtle lepi sie majom Mikołajowi tyż wiyncy pszajom Zdowo sie jakby szczyńśliwsze świynto Ło wszyskich dzieciach niychej pamiynto. Odpowiedz Link Zgłoś