miketheone1 07.02.07, 15:12 Cześć, Dostałem propozycje współpracy w tym. Co o tym wiecie? Czy ktoś na tym dobrze zarabia? Czy ktoś zna ich plan placenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romek744 Re: Akuna/Alveo czy da sie na tym zarobić? 07.02.07, 20:31 Zobacz, tam była pełna Kongresowa ludzi, którzy dobrze zarabiają: networkmagazyn.pl/news/01.2007/news_2007_01_22.html To znaczy, że raczej można. A o plan marketingowy to poproś osobę, która zaproponowała Ci współpracę. romek Odpowiedz Link
healthman Re: Akuna/Alveo czy da sie na tym zarobić? 01.03.07, 00:49 Sie da, ale trza dużo pracować... przynnajmniej na początku. Jak sie nie robi to nima Odpowiedz Link
justa_79 Re: Akuna/Alveo czy da sie na tym zarobić? 01.03.07, 11:13 czyli jak wszędzie. Odpowiedz Link
tom_kedar Re: Akuna/Alveo czy da sie na tym zarobić? 31.03.07, 23:41 I tu się mylisz:-) U mnie w sieci zgarniaja niektorzy coraz wieksze pieniadze robiac tylko zakupy , a za moment moze byc tak , ze ktos wchodzac do biznesu po miesiacu wyladuje na 21% nie przykladajac do tego reki:) Odpowiedz Link
adamm31sl Re: Akuna/Alveo czy da sie na tym zarobić? 18.07.07, 12:19 dobre mysle ze to taki biznes ze nic nie trzeba robic i pieniadz sam przyjdzie na szcescie to juz poczatek konca powodzenia aha kolego sprzedajesz nielegaknie nie masz gisu od 01 01 2006 a jak o tym nie wiesz to sobie wejdz na strone twojej super firmy www.akuna.cz powodzonka Odpowiedz Link
capitol_manager Re: Akuna/Alveo czy da sie na tym zarobić? 24.03.10, 22:56 Witam serdecznie, Widzę, że mam do czynienia z osobą aktywną, fachowcem w tym co robi, takich ludzi szukam. Takich ludzi szuka moja firma. Poniżej kilka zdań o firmie, która mam przyjemność reprezentować, zapraszam do współpracy. Jest wiele struktur MLM. CAPITOL jest wyjątkowy, dlaczego? CAPITOL Sp. z o.o. należy do największej grupy finansowej w Europie Środkowej – Vienna Insurance Group. W Polsce działa od 20 lat, w Europie od 200 lat. Obroty grupy to prawie 10 mld Euro rocznie, zysk grupy to prawie 0,5 mld Euro. Czy to jest wystarczająca gwarancja ciągłości i bezpieczeństwa działania? Dla mnie TAK. W 2010 roku Capitol zainwestuje kilka milionów w rozwój sieci sprzedaży w Polsce. Jest to doskonała wiadomość dla wszystkich, którzy: a) mają doświadczenie w budowaniu struktur sprzedaży typu MLM. W okresie inwestycji w sieć można szybko zrobić karierę i awansować, fachowcom nie trzeba tego tłumaczyć, b) nie mają doświadczenia, ale mają potencjał i determinację. Capitol stawia na takie osoby. Najlepsze osoby mogą liczyć na szybką promocję i awans na pozycje kierownicze. Jestem Menedżerem odpowiedzialnym za rozwój struktur sprzedaży. Jeśli zainteresowany współpracą, prześlij proszę aplikację na adres capitol.manager@gmail.com Pracując w CAPITOL, budujesz sieć sprzedaży produktów wszystkich spółek wchodzących w skład Vienna Insurance Group. Możesz pracować na kontrakcie menedżerskim ( działalność gospodarcza) lub na zlecenie ( bez działalności gospodarczej), Uzyskujesz wynagrodzenie od sprzedaży własnej i wynagrodzenie menedżerskie od swojej struktury, nieograniczone Korzystasz z rozbudowanego systemu motywacyjnego, w tym szkolenia zagraniczne dla każdego, najlepszy system motywacyjny w MLM finansowych Otrzymujesz finansowanie samochodu na poziomie 1000 PLN miesięcznie i biura na poziomie 6000 PLN miesięcznie. Pozostałe wynagrodzenie zależne od efektów pracy. Możliwość zrobienia kariery menedżerskiej w Vienna Insurance Group w Polsce, Nie masz limitów sprzedażowych. Nie musisz niczego kupować dla siebie. Budujesz swoją firmę pod naszym logo, rodzaj franszyzy, ale bez typowych kosztów przy franszyzie po Twojej stronie, Więcej informacji o firmie na www.capitol.com.pl Odpowiedz Link
adamm31sl Re: Akuna/Alveo czy da sie na tym zarobić? 18.07.07, 12:16 po1 nie ma dopuszczenia do obrotu brak nr gis od 01 012006 po2 na stronie interenetowej www.akuna.cz zarzad uprzedza iz sprzedaz z samochodow besposrednio lub na targach jest zabroniona o aptekach nie wspomne po3 kupuj duzo dostaniesz volvo nie wazne ze bedziesz mial pelna piwnice skrzynek z super napojem po4 nowy kupuje po 105 a na alegro jest po 80 hahahaha dobre ale super firma po5 powarznie kazdy zielarz wie ze nie wolno laczyc wiecej niz 7 ziol naraz a jak juz hcecvie to pic to jedna butaelka na 3 miesiace bespieczniej dla was wszystkich pozdrawiam Odpowiedz Link
wesolutka3 Re: Akuna/Alveo czy da sie na tym zarobić? 20.04.07, 10:04 Witajcie. system w Akunie jest prosty jak budowa cepa: tzn. im wiecej kupi się butelek tym wyższy rabat na nie się dostaje. No i czym więcej soób podpisze umowe i będzie kupowac choćby tylko dla siebei to można zbic fortunkę. W polsce ludzie nażekają albo na brak zdrowia albo na brak peniędzy. Z Alveo można mieć i jendo i drugie. Spotkałam się z przedstawicielami Alveo. I widziałam czym jeżdżą. Miałam propozycję wejścia i się tkże zatsatnawiam. ja już działam w jednej i jak narazie jestem zadowolona. Podpisałam też umowe z Nu Skin aby móc klientkom zaoferować suplementy .ale jakoś tam mnie nic nie przkeonuje. Alveo fktycznie jak popytałam znajomych co go kupowali - byli zadowoleni. Więc chyba wszystko mówi, że podpisze. jednak Karierę chcę robię w Mary Kay. to jest moja działka, w ej firmie czuję się jak ryba w wodzie. No ale to moje zdanie. Pozdrawiam. I jak chcecie namairy do tych z Alveo co ich poznałam to dajcie znać to podam wam na maila. Naprawde fajni ludzie. Odpowiedz Link
adamm31sl Re: Akuna/Alveo czy da sie na tym zarobić? 18.07.07, 12:24 czesc wesolutka jestes chyba jedyna normalna w tym towarzystwie jezeli chodzi o niuskin popieram dobry produkt jezeli alveo ojojojo za malo sie mowi o zdrowiu tylko o sdamochodach mam kolezanke juz jesj miejsca brakuje na skrzynki a jezeli chodzi sklad to kazdy rozsadny wie ze nie mozna laczyc wiecej niz 7 ziol a w super alveo jest ile? 28 powodzenia jezeli chodzi o tarczyce pieniadze moznbna robic ale moranie trzeba byc wporzadku zycze wszystkim powodzenia i duzo sprzedawajcie alveoo wiecej bedzie chorych nie mozna pic wiecej nic 1 butelke na miesiac ale tego nikt nie mowi bo kassssa kassa ma byc oki ale sie nagadalem milo poznac kogos takiego jak ty pqapapapaap Odpowiedz Link
wesolutka3 Re: Akuna/Alveo czy da sie na tym zarobić? 22.07.07, 23:28 Cześć. tak sobie czytam to co piszesz i musze Ci przyznać rację. Jedno mnie zadzwia w Alveo ze to produkt dobry na wszystko. Owszem jeśli komuś on pomógł to ok niech sobie to pije. Jednym Alveo odpowiada a innym nie. Na początku byłam chętna na współprace z nimi ale niestety na chcęci przeszło. Pozostne przy jednej firmie. Cenię sobie firmy które wprost mówią o swoich plusach i minusach ( w Alveo mówi sie o samych plusach - ale może w tym sens jest że te przedstawiciele nie mówią o minusach i przez to tak łatwo idzie im sponsorowanie ale z drugiej strony prawda i tak wyjdzie prędzej czy później). Napisz cos więcej o sobie, w jakiej firmie pracujesz itd. możesz pisać na maila gazetowego, chętnie popiszę z Tobą jak masz ochotę. Pozdrawiam. Marysia Odpowiedz Link
alveoakuna Re: Akuna/Alveo czy da sie na tym zarobić? 06.01.09, 18:55 zapraszam do współpracy www.4poziom.net/zostan,dystrybutorem.html Odpowiedz Link
zielona-pantera Re: Akuna/Alveo czy da sie na tym zarobić? 06.01.09, 20:22 Proponuję zajrzeć tutaj: www.adamowy.pl/alveo,19.html oraz tutaj: www.allegro.pl/search.php?sg=0&string=alveo+akuna Wasze produkty są dostępne bez konieczności kupowania iluś tam butelek, żeby załapać się na rabaty. Czyli plan marketingowy: www.4poziom.net/zostan,dystrybutorem.html TO FIKCJA! Kto dostarcza towar do sklepu adamowego i handlarzom na Allegro? Ano wasi liderzy, którzy osiągnęli najwyższy poziom rabatowy. W pewnym gronie robią sobie obroty, odpowiednio je rozpisują między siebie i kasują premie. Ciekawe tylko co wy mówicie początkującym dystrybutorom oferując im rabat 10% i zarobek na jednej butelce 17,50zł? Wiem!!! "Allegro i sklepy z tanimi produktami to całkowity margines, który nie ma żadnego wpływu na nasz biznes". Jesli ktos jednak nadal naciska i probuje sie dowiedzieć jak ma sprzedać butelką za 175zł skoro wszedzie można to samo kupic za 125zł - to wkońcu sie go pozbywacie tłumacząc, że "nie nadajesie do marketingu sieciowego". ZGADLEM? Odpowiedz Link
martyna.kwiatkowska89 Re: Akuna/Alveo czy da sie na tym zarobić? 07.06.09, 19:27 Witam, chętnie spotkałabym się z osobami z Alveo bardzo prosze o jakiś kontakt na e-mail martyna.kwiatkowska89@gmail.com z pozdrowieniami Martyna K. Odpowiedz Link
piotr_brozek Re: Akuna/Alveo czy da sie na tym zarobić? 09.01.09, 00:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26313&w=56904686 Witajcie! Z firmą Akuna mam styczność już ponad 5 lat ponieważ od listopada 2003 roku stale stosuję Alveo, a później do swojej diety dołączyłem także Onyx Plus. Rozpocząłem również poważną współpracę z Akuną. W tym temacie jest wiele NIEPRAWDZIWYCH informacji dotyczących firmy Akuna i jej sztandarowego produktu – Alveo. Dlatego chcę je sprostować, aby wszystkie osoby zaglądające na to forum, a w szczególności te mające po raz pierwszy styczność z Akuną, otrzymały rzetelne i prawdziwe informację. Mam oczywiście nadzieję, że w/w nieprawdziwe informacje pojawiły się tu nieświadomie, a nie w celu zrobienia czarnego PR konkurencji. Odnosząc się do informacji podanych przez <adamm31sl> wyjaśniam: Ad. 1 Zezwolenie GIS, o którym mowa, przestało obowiązywać zdecydowanie wcześnie bo już 1 maja 2004 roku wraz z wejściem Polski do do Unii Europejskiej. Zmieniły się wówczas przepisy i teraz każdy produkt spożywczy sprowadzany spoza Unii MUSI mieć stosowne zezwolenia dopuszczające do obroty na terenie Polski. Inaczej nie opuści magazynu portu/lotniska do którego został dostarczony. (za kontrolę preparatów firmy Akuna odpowiada stacja w Dąbrowie Górniczej) Ad. 2 Tu wszystko się zgadza :) To przecież normalne, że firma dba o swój dobry wizerunek. Zakaz sprzedaży preparatów w aptekach został spowodowany nieprzestrzeganiem przez nie cen (System Zniżek), co jest integralną częścią Deklaracji Członkowskiej. Ad. 3 Chodzi zapewne o dofinansowanie przez firmę Akuna zakupu samochodu, czyli o Program Auto. Wysokość dofinansowania zależy wyłącznie od obrotu w naszej grupie (zakupów własnych menedżerów), natomiast wysokość naszych zakupów nie ma na wysokość dofinansowania wpływu. Ad. 4 (dotyczy również zastrzeżeń <zielona-pantera>) Domyślam się, że oboje zajmujecie się marketingiem sieciowym. Jednak jakoś nie chce mi się wierzyć, że Wasze firmy nie mają problemów z zaniżaniem cen lub innymi nieetycznymi działaniami ze strony osób z nimi współpracującymi. Oczywiście mówimy tu o pewnym marginesie, który - niestety - występuje w każdej zbiorowości. Przestańmy wkładać wszystkich do jednego worka bo dojdziemy do absurdu typu: skoro w okolicy, gdzie mieszka każdy z nas, jest osoba która kradnie, to my także jesteśmy złodziejami ;) Ad. 5 Alveo zostało przebadane w Instytucie Roślin i Przetworów Zielarskich w Poznaniu, gdzie uzyskało pozytywną opinię. Skoro mam wybór to wolę wierzyć specjalistom i twórcom preparatu niż zasłyszanym opiniom pseudoekspertów. Oczywiści mogę się mylić więc chętnie poznałbym źródło informacji o zakazie łączenia więcej niż 7 ziół. Jeśli ktoś chce uzyskać dodatkowe informacje to kontakt do mnie znajdzie na mojej stronie pod adresem www.mdjw.com.pl/kontakt.php (na Skype dostępny jestem po uprzednim umówieniu się). Zauważyłem, że jedynie <wesolutka3> podała firmę, z którą współpracuje. Uważam, że gdy każdy z nas poda nazwę swojej firmy, to o dużo łatwiej będzie prowadzić merytoryczną dyskusję. Piotr Brożek P.S. <wesolutka3> współpracuj z jedną firmą, w innych bądź tylko konsumentem. Tak robią najlepsi w MLMie i.. dzięki temu osiągają tak wielkie sukcesy :) Odpowiedz Link
www.wyzdrowiec.pl Oczywiscie, jak w kazdym MLM... z prostego wzgledu 26.06.09, 23:39 Akuna w tym roku okolo 50mln pln w Polsce wyplaci na prowizje. Ktos musi to odbierac :) A czy idzie zarobic w akunie, ja zamknalem duza firme jak zarobki z akuny przekroczyly te z firmy poprzedniej ( po 4 miesiacach ) oczywiscie poswiecalem na akune dodatkowe ok 100h miesiecznie! tego sie nie da zrobic nie poswiecajac czasu. To jest tajemnica sukcesu Kaminskiego czy Wawrzenczyka :) pozdrowienia! Piotrek Wajszczak byly pwm allegro ;) Odpowiedz Link
www.wyzdrowiec.pl z innej beczki 26.06.09, 23:47 dostales propozycje wspolpracy super zanim sie wpiszesz, zobacz 1. jakie sukcesy ma ten kto Cie wpisuje 2. jak ma male sukcesy popros go o kontakt z gorna linia sponsorowania i poznaj jego sponsorow 3. jak ma duze zawrzyj z nim umowe, ILE CZASU CI POSWIECI! 4. podejmij dzialania skomasowane max czasu urlop i 14dni codzienna nauka i MINIMUM 3 spotkania codziennie! Pamietaj, ze MLM to nie produkt tylko LUDZIE! produkty w MLM sa dobre a alveo Cie nie nauczy budowac strukture tylko ludzie z ktorymi sie zwiazesz umowa dystrybucyjna!!! To jest najwazniejsza decyzja Z KIM bedziesz dzialac. znam ludzi sukcesu i przegranych w akunie w herbalife amway itd.. kazda firma oferuje mozliwosci ale jak je wykozystac pokaze Ci sponsor bez niego masz znacznie dalsza droge do sukcesu Odpowiedz Link
ukfan Re: Akuna/Alveo czy da sie na tym zarobić? 16.11.09, 23:48 umiesz liczyc licz na siebie! Masz firme? polecam to rozwiazanie! www.koniec-zus.pl Odpowiedz Link
haogang Re: Akuna/Alveo czy da sie na tym zarobić? 02.01.10, 23:07 W każdej firmie można zarobić :) Ale to nie znaczy,że zarobi kazdy.... Odpowiedz Link
halinka85 Re: Akuna/Alveo czy da sie na tym zarobić? 10.02.10, 23:07 Nowa strona Andrzeja Konopczyńskiego właśnie ruszyła. Co tydzień nowe artykuły a dla chętnych ciekawy e-book A. Konopczyńskiego. Serdecznie zapraszamy do odwiedzania i komentowania. www.sukces-dla-ciebie.comWARTO! Odpowiedz Link
mkwia Re: Akuna/Alveo czy da sie na tym zarobić? 24.02.10, 14:28 Mam pytanie, Ile osób aktualnie wspólpracuje z Akuna? Odpowiedz Link
zdrowy_styl Re: Akuna/Alveo czy da sie na tym zarobić? 05.03.10, 11:52 Witam serdecznie, w tym miesiącu pojawiła się możliwość zakupu oryginalnego Alveo bezpośrednio od Akuna Polska z 20% rabatem to jest po 168 zł za butelkę. Jest też możliwość podpidania umowy online. Zapraszam Odpowiedz Link
capitol_manager Re: Akuna/Alveo czy da sie na tym zarobić? 24.03.10, 22:54 Witam serdecznie, Widzę, że mam do czynienia z osobą aktywną, fachowcem w tym co robi, takich ludzi szukam. Takich ludzi szuka moja firma. Poniżej kilka zdań o firmie, która mam przyjemność reprezentować, zapraszam do współpracy. Jest wiele struktur MLM. CAPITOL jest wyjątkowy, dlaczego? CAPITOL Sp. z o.o. należy do największej grupy finansowej w Europie Środkowej – Vienna Insurance Group. W Polsce działa od 20 lat, w Europie od 200 lat. Obroty grupy to prawie 10 mld Euro rocznie, zysk grupy to prawie 0,5 mld Euro. Czy to jest wystarczająca gwarancja ciągłości i bezpieczeństwa działania? Dla mnie TAK. W 2010 roku Capitol zainwestuje kilka milionów w rozwój sieci sprzedaży w Polsce. Jest to doskonała wiadomość dla wszystkich, którzy: a) mają doświadczenie w budowaniu struktur sprzedaży typu MLM. W okresie inwestycji w sieć można szybko zrobić karierę i awansować, fachowcom nie trzeba tego tłumaczyć, b) nie mają doświadczenia, ale mają potencjał i determinację. Capitol stawia na takie osoby. Najlepsze osoby mogą liczyć na szybką promocję i awans na pozycje kierownicze. Jestem Menedżerem odpowiedzialnym za rozwój struktur sprzedaży. Jeśli zainteresowany współpracą, prześlij proszę aplikację na adres capitol.manager@gmail.com Pracując w CAPITOL, budujesz sieć sprzedaży produktów wszystkich spółek wchodzących w skład Vienna Insurance Group. Możesz pracować na kontrakcie menedżerskim ( działalność gospodarcza) lub na zlecenie ( bez działalności gospodarczej), Uzyskujesz wynagrodzenie od sprzedaży własnej i wynagrodzenie menedżerskie od swojej struktury, nieograniczone Korzystasz z rozbudowanego systemu motywacyjnego, w tym szkolenia zagraniczne dla każdego, najlepszy system motywacyjny w MLM finansowych Otrzymujesz finansowanie samochodu na poziomie 1000 PLN miesięcznie i biura na poziomie 6000 PLN miesięcznie. Pozostałe wynagrodzenie zależne od efektów pracy. Możliwość zrobienia kariery menedżerskiej w Vienna Insurance Group w Polsce, Nie masz limitów sprzedażowych. Nie musisz niczego kupować dla siebie. Budujesz swoją firmę pod naszym logo, rodzaj franszyzy, ale bez typowych kosztów przy franszyzie po Twojej stronie, Więcej informacji o firmie na www.capitol.com.pl Odpowiedz Link