Dodaj do ulubionych

Giełda psów w Falenicy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 20:52
Witam!
Chciałem zapytać czy nadal w Falenicy jest giełda psów, jeśli tak to gdzie?
Ewentualnie może ktoś zna jakieś inne miejsce w Wawie bądź okolicy.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • vegul Re: Giełda psów w Falenicy 29.08.06, 21:22
      Nie ma już tej pseudo giełdy. Została zlikwidowana gdyż sprzedawano tam dużo
      kradzionych zwierząt(psów), i niewiadomego pochodzenia. Miała ponoć być nowa aż
      pod Mińskiem Maz. - ale nie wiem tego na pewno.
    • Gość: kasia Re: Giełda psów w Falenicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 16:37
      jesli poszukujesz zwierzaka, proponuję forum w serwisie dogomania.pl - Wiele
      zwierząt czeka tam na dom
      • mamatoomaszka Re: Giełda psów w Falenicy 11.09.06, 23:49
        Gielda jest teraz chyba na Augustowce.
        • Gość: aka Re: Giełda psów w Falenicy IP: *.agora.pl 12.09.06, 12:55
          tutaaj tez dużo zwierzaków czeka:
          www.psianiol.org.pl
          • marius68 Re: Giełda psów w Falenicy 13.09.06, 14:56
            Psy sprzedawano na giełdzie przy ul. Patriotów razem z gołebiami kurami, i innymi zwierzętami. W zimie
            kiedy była ptasia gryba tą giełdę zlikwidowano. Przez kolejne dwa, trzy tygodnie stała tam policja i
            uniemożliwiała handel. Jak się potem okazało nie z powodu ptasiej gryby tylko z bardziej prozaicznego
            powodu. Znalazł się prawowity właściciel nieruchomości na terenie której był bazar i nie życzył sobie
            więcej tej giełdy. A szkoda bo z giełdą związany był swoisty folklor po który teraz trzeba pewnie pojechać
            aż do Ciechanowa.
            Mariusz
            • Gość: gość Re: Giełda psów w Falenicy IP: 193.59.255.* 13.09.06, 22:36
              Bazar ze zwierzętami zamkneła fundacja Azyl Pod Psi Aniołem www.psianiol.org.pl/falenica/index.htm
              Teraz wszystkie zwierzaki których nie można sprzedać trafiają do nich.
              Przeszkadzał im bazar bo podobno dużo psów było porzucanych, ale chyba zamknięcie bazaru nic nie dało bo psów im ciągle przybywa.
              Ot taki pożytek z zamknięcia bazaru.
            • endepende Re: Giełda psów w Falenicy 14.09.06, 09:15
              jak sie nie myle to ja chyba przerzucili do kobylki,, tak mi sie cos o uszy obilo..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka