Dodaj do ulubionych

piecyk do ogrzania pokoju-cos w stylu polish FAREL

05.10.06, 20:20
chcialabym sobie kupic jakis piecyk/dmuchawe czy jak to nazwac - takie zeby
wlaczyc do pradu w pokoju i zeby ogrzalo pokoj.

jakies tips?

gdzie kupic i jak to wyglada i sie nazywa tutaj?

dzieki
Obserwuj wątek
    • d2221 Re: piecyk do ogrzania pokoju-cos w stylu polish 05.10.06, 20:33
      My kupilismy w Halfords w ubieglym roku, wyglada i
      dziala jak polska farelka, nazywa sie fan heater.
      Kosztowala 10 funtow.
    • netimka fan heater... 05.10.06, 20:33
      ... popatrz co ma argos, tu jest duzy wybor...

http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Search?perPage=10&storeId=10001&catalogId=10001&langId=-1&currPage=1&searchTerms=HEATER&searchScope=458&searchType=&viewType=seeAll&maxResults=70&fltrCatIds_0=42001&catId_0=42001&catName_0=Kitchen+and+laundry&catHits_0=70&catId_1=42115&catName_1=DIY%2C+garden+and+car&catHits_1=10&sortBy_1=32768&x=13&y=9
      • robak.rawback Re: fan heater... 05.10.06, 20:49
        ogladam link - fajne i niedrogie - jutro bede w argosie to popattrze.

a czy to mi ogrzeje pokoj wielkosci okolo 20 metrow kwadratowych? bo jakies to
        troche male i sie boje ze nie wytrzyma jak bedzie pracowac przez pare godzin?
    • donat351 Re: piecyk do ogrzania pokoju-cos w stylu polish 05.10.06, 23:45
      hej robaczku, nie trzeba bylo sie odchudzac i trzymac baby fat na zime ;)))
      A ja plywam w morzu dla charity 25 Nov. (jesli nie stchorze:)

jak tam szukanie pracy. ja tu w devonie nic nie znajde, musze do londka, a nie
      moge sie teraz przeprowadzic bo studia. wiec jestem uziemiony. co slychac?
      • izabelski Re: piecyk do ogrzania pokoju-cos w stylu polish 05.10.06, 23:52
        podziwiam odwagi :-)
        moje charytatywne akcje - to ostatnio w piatek ciasteczka pieczone na coffe
        morning :-)
        znacznie bezpieczniejsze niz twoja proba (fakt, oparzylam sie - ale to ze
        zmeczenia :-) )
        • tuti Re: piecyk do ogrzania pokoju-cos w stylu polish 05.10.06, 23:59
          i jak zwykle teoria ze jak nic w glowie to katalog argosa sie sprawdza:)
    • viaappia Re: piecyk do ogrzania pokoju-cos w stylu polish 06.10.06, 11:32
      Taki farelek bardzo wysusza powietrze - niezdrowe to i na cere zle wplywa;
      radze dokupic nawilzacz powietrza - w Argosie na str 577

pozdrawiam
      • robak.rawback donat 08.10.06, 00:13
        hahah donat zebym to ja baby fat tylko miala to by bylo dobrze

z praca jak to z praca, chadzam sobie na interviews po to zeby uslyszec ze
        jestem overqualified i przekonywac ze ja naprawde chce ta prace w recepcji, i
        naprawde nie chce uczyc. i tak nie dostaje.

ostatnio nabylam bardzo ciekawe doswiadczenie obslugujac kase w sklepie i musze
        powiedziec ze zupelnie innym okiem spojrzalam na prace kasjerek.

nigdy wiecej nie bede na nie narzekac
        • liley11 Grzejnik na prad z Agros z czujniekiem temperatury 08.10.06, 19:38
          ..polecam. Na poprzednim mieszkaniu bylo wszytsko na prad i kaloryfery "storage
          heathers". Kto je zna, wie ze sa one do "tylu". Kupilismy dwa grzejniki z
          termostatem, ktore nastawiac mozna bylo na wlaczenie i wylaczenie o okreslonej
          godzinie (np, na godzine przed powrotem z pracy, zeby bylo milutko i cieplutko)
          i z termostatem (nagrzewaly pomieszczenia do okreslonej temeratury i utrzymywaly
          ja, wlaczajac sie i wylaczajac kiedy trzeba w ramach zaprogramowanych godzin
          dzialania). Jeden taki kosztowal 44 funty i daly nam przezyc zime z zimnym
          "flacie " na parterze ze szczelinami w podlodze wielkosci centymetra.
          • profes79 Re: Grzejnik na prad z Agros z czujniekiem temper 08.10.06, 22:44
            Jak to cudo sie po ang nazywa? Ja niestety mam tylko grzejnik nascienny zracy
            prad jak smok - co prawda grzeje na nocnej taryfie, ale takie cos na pewno mi
            sie jako zamiennik przyda.
            • liley11 Re: Grzejnik na prad z Agros z czujniekiem temper 09.10.06, 20:27
              cos takiego:

www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/4157942.htm

...ps.: nie wiem czy tu jakies spelnienie sie odbedzie...?
        • donat351 Re: donat 09.10.06, 03:30
          to sie chyba nazywa 'droga'. wymaga duzo pokory i samozaparcia. nie bardzo wiem
          jak to jest z tym spelnieniem. jeste w londku?
          • robak.rawback Re: donat 09.10.06, 12:23
            tak jestem w londynie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka