robak.rawback 05.10.06, 20:20 chcialabym sobie kupic jakis piecyk/dmuchawe czy jak to nazwac - takie zeby wlaczyc do pradu w pokoju i zeby ogrzalo pokoj. jakies tips? gdzie kupic i jak to wyglada i sie nazywa tutaj? dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d2221 Re: piecyk do ogrzania pokoju-cos w stylu polish 05.10.06, 20:33 My kupilismy w Halfords w ubieglym roku, wyglada i dziala jak polska farelka, nazywa sie fan heater. Kosztowala 10 funtow. Odpowiedz Link
netimka fan heater... 05.10.06, 20:33 ... popatrz co ma argos, tu jest duzy wybor... http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Search?perPage=10&storeId=10001&catalogId=10001&langId=-1&currPage=1&searchTerms=HEATER&searchScope=458&searchType=&viewType=seeAll&maxResults=70&fltrCatIds_0=42001&catId_0=42001&catName_0=Kitchen+and+laundry&catHits_0=70&catId_1=42115&catName_1=DIY%2C+garden+and+car&catHits_1=10&sortBy_1=32768&x=13&y=9 Odpowiedz Link
robak.rawback Re: fan heater... 05.10.06, 20:49 ogladam link - fajne i niedrogie - jutro bede w argosie to popattrze. a czy to mi ogrzeje pokoj wielkosci okolo 20 metrow kwadratowych? bo jakies to troche male i sie boje ze nie wytrzyma jak bedzie pracowac przez pare godzin? Odpowiedz Link
donat351 Re: piecyk do ogrzania pokoju-cos w stylu polish 05.10.06, 23:45 hej robaczku, nie trzeba bylo sie odchudzac i trzymac baby fat na zime ;))) A ja plywam w morzu dla charity 25 Nov. (jesli nie stchorze:) jak tam szukanie pracy. ja tu w devonie nic nie znajde, musze do londka, a nie moge sie teraz przeprowadzic bo studia. wiec jestem uziemiony. co slychac? Odpowiedz Link
izabelski Re: piecyk do ogrzania pokoju-cos w stylu polish 05.10.06, 23:52 podziwiam odwagi :-) moje charytatywne akcje - to ostatnio w piatek ciasteczka pieczone na coffe morning :-) znacznie bezpieczniejsze niz twoja proba (fakt, oparzylam sie - ale to ze zmeczenia :-) ) Odpowiedz Link
tuti Re: piecyk do ogrzania pokoju-cos w stylu polish 05.10.06, 23:59 i jak zwykle teoria ze jak nic w glowie to katalog argosa sie sprawdza:) Odpowiedz Link
viaappia Re: piecyk do ogrzania pokoju-cos w stylu polish 06.10.06, 11:32 Taki farelek bardzo wysusza powietrze - niezdrowe to i na cere zle wplywa; radze dokupic nawilzacz powietrza - w Argosie na str 577 pozdrawiam Odpowiedz Link
robak.rawback donat 08.10.06, 00:13 hahah donat zebym to ja baby fat tylko miala to by bylo dobrze z praca jak to z praca, chadzam sobie na interviews po to zeby uslyszec ze jestem overqualified i przekonywac ze ja naprawde chce ta prace w recepcji, i naprawde nie chce uczyc. i tak nie dostaje. ostatnio nabylam bardzo ciekawe doswiadczenie obslugujac kase w sklepie i musze powiedziec ze zupelnie innym okiem spojrzalam na prace kasjerek. nigdy wiecej nie bede na nie narzekac Odpowiedz Link
liley11 Grzejnik na prad z Agros z czujniekiem temperatury 08.10.06, 19:38 ..polecam. Na poprzednim mieszkaniu bylo wszytsko na prad i kaloryfery "storage heathers". Kto je zna, wie ze sa one do "tylu". Kupilismy dwa grzejniki z termostatem, ktore nastawiac mozna bylo na wlaczenie i wylaczenie o okreslonej godzinie (np, na godzine przed powrotem z pracy, zeby bylo milutko i cieplutko) i z termostatem (nagrzewaly pomieszczenia do okreslonej temeratury i utrzymywaly ja, wlaczajac sie i wylaczajac kiedy trzeba w ramach zaprogramowanych godzin dzialania). Jeden taki kosztowal 44 funty i daly nam przezyc zime z zimnym "flacie " na parterze ze szczelinami w podlodze wielkosci centymetra. Odpowiedz Link
profes79 Re: Grzejnik na prad z Agros z czujniekiem temper 08.10.06, 22:44 Jak to cudo sie po ang nazywa? Ja niestety mam tylko grzejnik nascienny zracy prad jak smok - co prawda grzeje na nocnej taryfie, ale takie cos na pewno mi sie jako zamiennik przyda. Odpowiedz Link
liley11 Re: Grzejnik na prad z Agros z czujniekiem temper 09.10.06, 20:27 cos takiego: www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/4157942.htm ...ps.: nie wiem czy tu jakies spelnienie sie odbedzie...? Odpowiedz Link
donat351 Re: donat 09.10.06, 03:30 to sie chyba nazywa 'droga'. wymaga duzo pokory i samozaparcia. nie bardzo wiem jak to jest z tym spelnieniem. jeste w londku? Odpowiedz Link