wielki_szu4 15.12.04, 10:06 Jak nakrócej mozna napisac powieść,ktora zawierałaby cztery wątki: 1/arystokratyczny 2/tajemniczy 3/erotyczny 4/religijny Nagrodą bedzie satysfakcja z zajęcia pierszego miejsca;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pisarczyk Re: wielki konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 10:30 Religijny arystokrata mial erotyczną tajemnicę... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_szu4 Re: wielki konkurs 15.12.04, 12:01 No..calkiem nieźle wyszlo...dzięki za poświęconą uwagę;DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_szu4 Re: wielki konkurs 15.12.04, 12:03 Może ja sam też coś napiszę: "Mój Boże rzekła hrabina,jestem w ciąży,ale z kim?".........))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: wielki konkurs 15.12.04, 13:00 Może tak: Kurtyzana przy konfesjonale: - Proszę księcia... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Mam zapukać, czy co? Wiń Hanniego 15.12.04, 13:12 Księżniczka, po orgii, w której jej udział okryty był tajemnicą, postanowiła porzucić aktualnie wyznawaną religię. Eee, mało finezyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Słusznie, że nie pukałaś! 15.12.04, 13:23 ...Kurtyzana odeszła by bez pokuty! :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Uff, przynajmniej nie krzyczałeś na mnie 15.12.04, 13:43 Jak można ukryć udział w orgii? zawsze jakiś pieprzyk zdradzi Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Uff, przynajmniej nie krzyczałeś na mnie 15.12.04, 16:25 Pani to z autopsji? Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: wielki konkurs 15.12.04, 12:09 arystokrata podczas spowiedzi wyjawia swoje erotyczne tajemnice Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: wielki konkurs 15.12.04, 13:25 Zakonnica mówi do Hrabiego: - " Panie hrabio, gnieWam się." Na to Hrabia: -" Tylko niech siostra nikomu o tym nie mówi." ... to jest konkursowa zagadka/gra słów... ... kto ją rozwiąże, dostanie dodatkową nagrodę... ... powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: wielki konkurs 15.12.04, 13:33 to gniewanie to pewno ze starości...:))) Witaj Ewiku...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: wielki konkurs 15.12.04, 13:37 oj, nie wiem... to jest tajemnicą męższczyzny... witaj larix31... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: wielki konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 14:04 pasowałaby wersja historii o księciu Drakuli rozpoczyna się, kiedy grupa profesjonalnych złodziei, korzystających z najnowocześniejszych zdobyczy techniki, włamuje się do pilnie strzeżonych podziemi. Mają oni nadzieję, że znajdą tam bezcenny skarb. Odnajdują tam jednak dobrze zabezpieczoną kryptę, która nie była otwierana od 100 lat. Nie podejrzewają nawet, że jej otwarcie oznacza powrót straszliwej władzy Drakuli nad światem i wszystkimi, którzy się z nim zetknęli. Drakula, wyswobodzony ze stuletniego więzienia, budzi się w XXI wieku - czasie chaosu i wielu pokus, w czasie wielkich sklepów z nagraniami i podziemnych nocnych klubów. Świat ten zaczyna mu się podobać i szybko się w nim odnajduje, tam uwodzi młode, piękne kobiety, to najlepsze miejsce dla jego niezaspokojonej żądzy władzy. Ale jest i inny powód tej podróży, gdzieś tam mieszka młoda kobieta, która do złudzenia przypomina mu jego dawno utraconą miłość, wampir musi ją odnaleźć. Jest to jedyna osoba na ziemi, z która może się on podzielić swoim mrocznym dziedzictwem...... <lol> ;))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: wielki konkurs 15.12.04, 16:21 Młody arystokrata skrycie modlił się do obfitych kształtów pokojówki. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: wielki konkurs 15.12.04, 16:23 Śpiewał ksiądz do zakonnicy: [...] Wszak nawet Bóg miłością jest, więc czemu płaczesz dziś dziewczyno pobożna życia twego treść Gdy od wieczora aż do rana dobre uczynki robisz mi tak dużo czau na kolanach ża dobry Bóg wybaczy ci Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: wielki konkurs 15.12.04, 17:12 W pewnym pałacu ,żył bardzo tajemniczy arystokrata, ktory każdej nocy miewał erotyczne sny, a biedaczysko bardzo religijny był... Całe dnie spedzął na pacierzach, ale kiedy zapadał zmrok budziły sie w nim demony pożądania... Sam już nie wiedział , czy za mało czasu spędza modląc sie, czy za wczesnie udaje sie na spoczynek... Dylemet, jesli wydłuzy modlitwe nie bedzie erotycznych demonów, ale bedzie niewyspany i nie bedzie mogł modlić sie w dzień :( jako osoba religijna nie mogł do tego dopuscic... Pointa, wszystko ma swoj czas i miejsce...:) A najlepiej, modlitwe zamienić na prace, a sny na empirie...:) Pozdrawiam Libressa z definicji empiryczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
tutifruti1 Re: wielki konkurs 16.12.04, 09:29 usychając w łóżku arystokratycznego męża modliła sie o erotyczne chwile z tajemniczym blondynem poznanym w kościele :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: wielki konkurs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 08:55 I co dalej z tym konkursem, zabrakło nam weny twórczej? Czyżby to już wszystko? Nie wierzę! Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: wielki konkurs... do autora... 17.12.04, 10:57 A gdzie nasz Juror... ... już czekamy z bijącym sercem na wyniki... ... a tu co?... ... czyżby to cisza przed burzą?!... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: wielki konkurs... do autora... 17.12.04, 11:22 Jurora zalatwili jak chlopca,zablokowli mu net przez wiruska...DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: wielki konkurs... do autora... 17.12.04, 11:23 a co z wynikami?... ... kiedy i dla kogo nagroda?... i jaka?!... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: wielki konkurs... do autora... 17.12.04, 14:49 Moze jeszcze poczekamy trochę,moze jakis tanent się pojawic.;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś