Gość: Doctor IP: *.proxy.aol.com 04.07.07, 06:53 Wlazisz w kazdy watek i ujadasz... I nawet nie jestes w tym dowcipna, bidulo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian jaka kariera? 04.07.07, 13:51 kariere to ona conajwyzej robieniem na "drutach" moze zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: jaka kariera? IP: *.proxy.aol.com 04.07.07, 18:11 > kariere to ona conajwyzej robieniem na "drutach" moze zrobic O takiej karierze myslalem dla zielonookiej. Skoro skonczyla studia z nierzadu.. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: jaka kariera? 04.07.07, 18:19 "robotki reczne" tez napewno miala ciekawe jak z ustnymi egzaminami sobie na tych studiach radzila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonooka Re: Zielonooka! Nie rozrabiaj... Zajmij sie karie IP: *.hsd1.md.comcast.net 04.07.07, 18:42 tak was zabolalo ,ze tak szybko robie kariere a wy dalej przy azbescie? zazdrosnicy phii Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Zielonooka! Nie rozrabiaj... Zajmij sie karie 04.07.07, 18:52 szybko to ty druta ciagniesz, jak odkurzacz, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonooka Re: Zielonooka! Nie rozrabiaj... Zajmij sie karie IP: *.hsd1.md.comcast.net 05.07.07, 00:24 a ty wczoraj jak dla mego ogrodnika ciagnales to az skakales z radosci , podobno lubisz hiszpanskie ding-dongi burku Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Zielonooka! Nie rozrabiaj... Zajmij sie karie 05.07.07, 13:49 nie pierdziel niemoto o ogrodniku ty kartoflisko masz, nie ogrod i podmyj sie w koncu bo sledziem smierdzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonooka Re: Zielonooka! Nie rozrabiaj... Zajmij sie karie IP: *.hsd1.md.comcast.net 05.07.07, 20:23 sledziem to ty smierdziales jak moj ogrodnik cie bral, umyj sie nastepnm razem bo klientow stracisz i budy na greenpoincie nie bedzie czym oplacic psie Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Zielonooka! Nie rozrabiaj... Zajmij sie karie 05.07.07, 20:28 powiedz lepiej stara bzdziongwo jak ustne egzaminy na studiach zdawalas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonooka Re: Zielonooka! Nie rozrabiaj... Zajmij sie karie IP: *.hsd1.md.comcast.net 06.07.07, 00:01 zdawalam na 5 bo nie jestem takim tłumokiem jak ty co po podstawowce pojechal przy azbescie robic Odpowiedz Link Zgłoś
dis_and_dat_kid Re: Zielonooka! Nie rozrabiaj... Zajmij sie karie 06.07.07, 05:00 widze ze to forum jest najwyrazniej pozbawione moderatora, ew. holduje on bardzo liberalnym pogladom. tlumaczy to obecnosc bywalcow Polonii;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Zielonooka! Nie rozrabiaj... Zajmij sie karie 06.07.07, 13:43 Gość portalu: zielonooka napisał(a): > zdawalam na 5 czyli mialem racje mowiac, ze ciagniesz jak odkurzacz, hehe > bo nie jestem takim tłumokiem jak ty co po podstawowce pojechal > przy azbescie robic nie, nie jestes takim tlumokiem, jestes jeszcze gorszym takim co tym od azbestow w kiblu druty ciaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonooka ontarian azbesciku IP: *.hsd1.md.comcast.net 06.07.07, 20:36 zazdroscisz mi ,ze jestem tu tak krotko a juz robie kariere , wiec wyzywasz mnie, gdybys byl milszy to moze bym cie wziela do ukladania super- bruku pod moja posiadloscia, a tak to dalej se tyraj przy tym azbescie Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ontarian azbesciku 06.07.07, 20:46 Gość portalu: zielonooka napisał(a): > zazdroscisz mi ,ze jestem tu tak krotko a juz robie kariere , nie, qrewskiej kariery to nikomu nie zazdroszcze > wiec wyzywasz mnie, nie wyzywam, tylko nazywam > gdybys byl milszy to moze bym cie wziela do ukladania super- bruku pod > moja posiadloscia, pod ta twoja "posiadlosciom" to ci deske gwozdziami nabita moge olozyc posiadlosc jak szafa trzydrzwiowa, z ktorej gacie w maglu trzeba prasowac > a tak to dalej se tyraj przy tym azbescie co ty sie tego azbestu uwziela? tutaj azbest to juz dawno "turysci" twego pokroju pozrywali tera to w pl przy azbescie roboty sporo bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonooka Re: ontarian azbesciku IP: *.hsd1.md.comcast.net 07.07.07, 03:41 a wiec czym sie zajmujesz oprocz obsluzania mego ogrodnika? nie wiem co tam robisz ale widze ,ze marnie ci idzie no coz nie kazdy jest taki bystry jak ja,a posiadlosc to mam ze hooho Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ontarian azbesciku 09.07.07, 15:14 Gość portalu: zielonooka napisał(a): > ze marnie ci idzie no coz nie kazdy jest taki bystry jak ja,a bystra jak woda w klozecie > posiadlosc to mam ze hooho no masz, masz dupe jak chalupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonooka Re: ontarian azbesciku IP: *.hsd1.md.comcast.net 09.07.07, 20:13 moja d jest boska Odpowiedz Link Zgłoś