Dodaj do ulubionych

bol istnienia

IP: *.ppp.get2net.dk 30.05.02, 19:36
bylo o etosie pracy ,a teraz poruszymy problem bolu istnienia.ja mam taki bol
co rano jak wstaje ,i w niedziele wieczorem a Wy?moze to wynika z tego ze
jestem czlowiekiem z grupy B tzn .lubie pozno sie klasc i pozno wstawac w
odroznieniu do gr.A -tzw.skowronkow czy innych slowikow.
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: bol istnienia IP: 62.246.103.* 30.05.02, 19:38
      Gość portalu: selma napisał(a):

> bylo o etosie pracy ,a teraz poruszymy problem bolu istnienia.ja mam taki bol
      > co rano jak wstaje ,i w niedziele wieczorem a Wy?moze to wynika z tego ze
      > jestem czlowiekiem z grupy B tzn .lubie pozno sie klasc i pozno wstawac w
      > odroznieniu do gr.A -tzw.skowronkow czy innych slowikow.
      .....................
      Nie widze tego jako bolu. Jak mozesz sobie na to pozwolic, super.

• karelia Re: bol istnienia 30.05.02, 20:41
        szelmutka , co znowu pierniczysz, jaki bol, jakie istnienie. Znowu w
        Kierkegaarda sie zabawiasz??? Kobito , zanim przeczytalam juz mnie glowa
        rozbolala wink)) oj, szelmutka , szelmutka. Zjedz semle i poczuj sie boskoooo.
        Moze jakies spodnie sie kreca gdzies kolo, to poczujesz sie podwojnie bosko ;-
        )))) )
        pozdravlaju tiebia , szielmutka smile)))
        • cornio Re: bol istnienia 30.05.02, 21:16

Selma, za kazdym razem jak ciw czytam ,mam bol istnienia.Ty trzymasz mnie tym
          bolem przy zyciu. Czasami porownac mozna to do bolu zeba-czasami ze smiechu
          boli mnie brzuch.Ale zgadzam sie z Karelia-znajdz ty se kobito zdrowego
          chlopa,postaw na stol pol litra i peto kielbasy -potem pokaz sie z najlepszej
          strony. Na drugi dzien masz gwarantowany bol w twoim "istnieniu" i bedziesz
          szczesliwa. pozdrawiam przyziemnie i praktycznie.
          • jot-23 Re: bol istnienia 30.05.02, 21:24
            cornio napisał(a):

>
            > Selma, za kazdym razem jak ciw czytam ,mam bol istnienia.Ty trzymasz mnie tym
            > bolem przy zyciu. Czasami porownac mozna to do bolu zeba-czasami ze smiechu
            > boli mnie brzuch.Ale zgadzam sie z Karelia-znajdz ty se kobito zdrowego
            > chlopa,postaw na stol pol litra i peto kielbasy -potem pokaz sie z najlepszej
            > strony. Na drugi dzien masz gwarantowany bol w twoim "istnieniu" i bedziesz
            > szczesliwa. pozdrawiam przyziemnie i praktycznie.

yo, wyglada na to ze kazdy kraj musi misc swojego jabolka

no wiec:

USA - yabolek
            Kanada - .....
            Dania - Selma
            Norwegia - Rodak

dalej nie pamietam
            • _bruno5 Re: bol istnienia __________ 30.05.02, 21:45
              jot-23 napisał(a):

> cornio napisał(a):
              >
              > >
              > > Selma, za kazdym razem jak ciw czytam ,mam bol istnienia.Ty trzymasz mnie
              > tym
              > > bolem przy zyciu. Czasami porownac mozna to do bolu zeba-czasami ze smiech
              > u
              > > boli mnie brzuch.Ale zgadzam sie z Karelia-znajdz ty se kobito zdrowego
              > > chlopa,postaw na stol pol litra i peto kielbasy -potem pokaz sie z najleps
              > zej
              > > strony. Na drugi dzien masz gwarantowany bol w twoim "istnieniu" i bedzie
              > sz
              > > szczesliwa. pozdrawiam przyziemnie i praktycznie.
              >
              >
              > yo, wyglada na to ze kazdy kraj musi misc swojego jabolka
              >
              > no wiec:
              >
              > USA - yabolek
              > Kanada - .....
              > Dania - Selma
              > Norwegia - Rodak
              >
              > dalej nie pamietam

Kloss ,nie badz swinia .Pozdrawiam

• Gość: selma chlop ,wodka i kielbasa IP: *.ppp.get2net.dk 30.05.02, 21:56
              chlop mi pomaga ale na krotko,wodka szkodliwa na watrobe ,kielbasa owszem ,ale
              gdzie ja tu znalezc??i juz bol istnienia mam bo kielbasy brak .ale wiecie
              niedlugo wakacje ,wiec mozna zapomniec o bolu na ok.3 tyg.Do J-23 -zarowno
              Rodak jak ija bolek (a takze Karelia ,Don i bruno prawdziwy)pisza bardzo
              ciekawe posty ,w odroznieniu od niektorych nudziarzy i zgredow tego forum.
              • cornio Re: chlop ,wodka i kielbasa 30.05.02, 22:58

> chlop mi pomaga ale na krotko,wodka szkodliwa na watrobe ,kielbasa owszem ,ale
                >
                > gdzie ja tu znalezc??i juz bol istnienia mam bo kielbasy brak .ale wiecie
                > niedlugo wakacje ,wiec mozna zapomniec o bolu na ok.3 tyg.Do J-23 -zarowno
                > Rodak jak ija bolek (a takze Karelia ,Don i bruno prawdziwy)pisza bardzo
                > ciekawe posty ,w odroznieniu od niektorych nudziarzy i zgredow tego forum.

Selma w nowej postaci-recenzent.trafne oceny -jak mowi jeden taki .
                • karelia Re: chlop ,wodka i kielbasa 31.05.02, 00:32
                  a u nas noc , szelmutko, jem cornioszona , zagryzam chlebem z kielbasa i mam
                  sie boskooowink)))
                  • Gość: jot-23 Re: chlop ,wodka i kielbasa IP: *.dyn.optonline.net 31.05.02, 00:49
                    karelia napisał(a):

> a u nas noc , szelmutko, jem cornioszona , zagryzam chlebem z kielbasa i mam
                    > sie boskooowink)))

selma ma racje! twoje posty sa niezwykle!

ale ciagle tylko bruno jest "quotable"
              • Gość: * Re: chlop ,wodka i kielbasa IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.02, 00:31

> chlop mi pomaga ale na krotko,wodka szkodliwa na watrobe ,kielbasa owszem ,ale
                >
                > gdzie ja tu znalezc??

W kazdym markecie ok. 05 rano (musisz byc PRZED emerytami i bezrobotnymi!)
                • karelia Re: chlop ,wodka i kielbasa 31.05.02, 10:08
                  jak u Ciebie , szelmutka? U nas dzien taki ze chocby nozem kroic, cuuudnyyy
                  troche robot w ogrodzie, porzadkie i sprzatanie, troche pracy extrawink , jutro
                  moze kino, pojutrze wyjazd do nadmorskiego kurortu, moze jakis obiadek na
                  werandzie z widokiem .... jaki tam bol, ja NIE MAM CZASU na bole.
    • Gość: Milene Re: bol istnienia/Selma IP: 5.2.1R1D* / *.w.club-internet.fr 31.05.02, 10:35
      Selma, mam dokladnie takie same problemy jak ty.
      Klade sie spac bardzo pozno, a musze wstawac codziennie o 8 rano i jest to dla
      mnie wielkim cierpieniem. To tak juz od wieku niemowlecego, ponoc babcia
      budzila mnie o godzinie 11.00 bo jeszcze spalam.
      Pracoholiczka nie jestem i chyba ja juz nie zostane. No chyba, ze kiedys bede
      miala bardzo ciekawa pracewink
      Jedyna nadzieja, ze wygram kiedys w konie (coraz bardziej mnie ta zabawa wciaga
      i nawet wygrywam drobne sumy). To dopiero zaszaleje.
      Poki co, w ramach zrekompensowania sobie mojej szarej codziennosci organizuje
      week-endy w rozne sympatyczne miejsca. Wlasnie zrobilam rezerwacje na pociag do
      Marsylii. O soleil, soleil !Soleil - leil !
      • karelia Re: bol istnienia/Selma 31.05.02, 11:58
        dawno nie slyszalysmy Milene, a z tymi konmi to ja radzilabym uwazac. Jeszcze
        zaden totalizator/gra nie zbankrutowaly. Przeciwnei maja sie dobrze. Ale
        wygranej zycze , DUUUUZEJJ wink))
    • Gość: koniak Bol masz bo masz za duzo dlugow. Bedzie IP: 168.143.113.* 31.05.02, 14:20
      gorzej i czesciej.

• Gość: selma Re: Bol masz bo masz za duzo dlugow. Bedzie IP: *.ppp.get2net.dk 31.05.02, 14:36
        wlasnie wrocilam z roboty ,u nas deszcz a rano bylo tak ladnie, ale ja lubie
        deszcze w maju wiec nie szkodzi.mam dwa dni wolnego,wiec bol istnienia ustapilwink
        ja musze wstawac o 6.30 klade sie o 23.30 inaczej nie umiem ,lubie siedziec
        wieczorem ,wiec czesto ok.17 spie ok.godziny jak mam czas.wstawanie ranne w
        lecie jest lekkie ,nawet jak jestem niewyspana w zimie to dopiero koszmar, gdy
        zimno,ciemno i wiatr szaleje.ale na szczescie mamy miesiac maj!
        • Gość: kicius Re: Bol masz bo masz za duzo dlugow. Bedzie IP: *.speed.planet.nl 31.05.02, 14:50
          To naprawde fascynujace!
          • jot-23 Re: Bol masz bo masz za duzo dlugow. Bedzie 31.05.02, 14:54
            Gość portalu: kicius napisał(a):

> To naprawde fascynujace!

co co?!?! co jest? ze w leci sie lekko wstaje a w zimie ciezko? ha ! nie takich
            rewelacji sie tu dowiesz...czytaj tylko uwaznie
            • Gość: kicius Re: Bol masz bo masz za duzo dlugow. Bedzie IP: *.speed.planet.nl 31.05.02, 15:06
              j-23!zakochalam sie w tobie i chce byc twoja MArusia,albo ,no nie wiem jak ona
              sie nazywala.Wiem,ze do tej pory zaistnialam na tym forum tylko jako
              wielbicielka seksu i literatury,ale okazuje sie,ze romantyczne porywy zdarzaja
              sie nawet w Holandii-otoz ilekroc czytam twoje "bardzo trafne riposty"serce
              bije mi zywiej a na twarzy pojawia sie glupi wyraz blogosci i rozanielenia.Nic
              nie poradze,to silniejsze ode mnie-musialam ci to napisac!pozdr.
              • jot-23 Re: Bol masz bo masz za duzo dlugow. Bedzie 31.05.02, 15:14

> j-23!zakochalam sie w tobie i chce byc twoja MArusia,albo ,no nie wiem jak ona
                > sie nazywala.Wiem,ze do tej pory zaistnialam na tym forum tylko jako
                > wielbicielka seksu i literatury,ale okazuje sie,ze romantyczne porywy zdarzaja
                > sie nawet w Holandii-otoz ilekroc czytam twoje "bardzo trafne riposty"serce
                > bije mi zywiej a na twarzy pojawia sie glupi wyraz blogosci i rozanielenia.Nic
                > nie poradze,to silniejsze ode mnie-musialam ci to napisac!pozdr.

blogosc i rozanielenie? szklarniowa czy naturalna?
                • Gość: kicius Re: Bol masz bo masz za duzo dlugow. Bedzie IP: *.speed.planet.nl 31.05.02, 15:16
                  co szkalrniowe albo naturalne?Blogosc chyba nie moze byc szklarniowa?nie
                  wiem,no ale chyba naturalna-prosto z serca.
              • Gość: ........ Re: Do kiciusia IP: *.sympatico.ca 31.05.02, 15:21

> j-23!zakochalam sie w tobie i chce byc twoja MArusia,albo ,no nie wiem jak ona
                > sie nazywala.Wiem,ze do tej pory zaistnialam na tym forum tylko jako
                > wielbicielka seksu i literatury,ale okazuje sie,ze romantyczne porywy zdarzaja
                > sie nawet w Holandii-otoz ilekroc czytam twoje "bardzo trafne riposty"serce
                > bije mi zywiej a na twarzy pojawia sie glupi wyraz blogosci i rozanielenia.Nic
                > nie poradze,to silniejsze ode mnie-musialam ci to napisac!pozdr.
                ................................
                Bylem w tej samej sytuacji, ale okazalo sie, ze.....
                jot-23 i Renka to ta sama osoba. Czar prysl.
                • jot-23 Re: Do kiciusia 31.05.02, 15:23
                  Gość portalu: ........ napisał(a):

..........................
                  > Bylem w tej samej sytuacji, ale okazalo sie, ze.....
                  > jot-23 i Renka to ta sama osoba. Czar prysl.

AAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: kicius Re: Do kiciusia IP: *.speed.planet.nl 31.05.02, 15:24
                  ale chodzilo ci o Renke czy o j-23?
                  • Gość: ........ Re: Do kiciusia IP: *.sympatico.ca 31.05.02, 15:32

> ale chodzilo ci o Renke czy o j-23?

Oczywiscie o jot-23!!!! czy "holenderska" lotnosc umyslu jest
                    zarazliwa???? Przestan pisac sama do siebie. Kicius do
                    kiciusia to troche glupio.
                    • Gość: kicius Re: Do .....sam na sam z soba IP: *.speed.planet.nl 31.05.02, 15:35
                      Moze i zarazliwa.Ciagle jednak ze wszystkich osob,ktore znam osobiscie,to
                      najbardziej lubie porozmawiac ze soba.No tak,to juz megalomania.Zapytalam o
                      Renke,bo to byloby chyba jednak mniej bolesne zakochac sie w Rence i
                      odkryc ,ze to j-23 ,niz na odwrot.
                      • jot-23 Re: Do .....sam na sam z soba 31.05.02, 15:36

> Moze i zarazliwa.Ciagle jednak ze wszystkich osob,ktore znam osobiscie,to
                        > najbardziej lubie porozmawiac ze soba.No tak,to juz megalomania.Zapytalam o
                        > Renke,bo to byloby chyba jednak mniej bolesne zakochac sie w Rence i
                        > odkryc ,ze to j-23 ,niz na odwrot.

hej kicius, czy ty w koncu bylas w czarnej dziurze w budapeszcie kiedys czy nie?
                    • jot-23 Re: Do kiciusia 31.05.02, 15:35
                      Gość portalu: ........ napisał(a):

> Gość portalu: kicius napisał(a):
                      >
                      > > ale chodzilo ci o Renke czy o j-23?
                      >
                      > Oczywiscie o jot-23!!!! czy "holenderska" lotnosc umyslu jest
                      > zarazliwa???? Przestan pisac sama do siebie. Kicius do
                      > kiciusia to troche glupio.

teraz to ja nic nie rozumiem! jesli chodzilo ci o "jot-23" a nie o renke, to
                      znaczy ze jot-23 i renka to nie ta sama osoba, czyli przeczysz sam sobie z
                      poprzedniego postu! co jest grane?
                      • Gość: kicius Re: IP: *.speed.planet.nl 31.05.02, 15:42
                        nie wiem,w Czarnej Dziurze nie bylam,bo przyjechalam na Wegry we wrzesniu 1995
                        a zamkneli ja chyba w sierpniu.Nie wiem,ja juz nic nie wiem,nawet jesli "j-
                        23 " i"renka" sa produktem tej samej raczki,czy to boskiej,czy fizycznej,to
                        wirtualnie rozdzielaja sie na dwa byty niezalezne o roznej atrakcyjnosci.
                        • jot-23 Re: 31.05.02, 15:46

> nie wiem,w Czarnej Dziurze nie bylam,bo przyjechalam na Wegry we wrzesniu 1995
                          > a zamkneli ja chyba w sierpniu.Nie wiem,ja juz nic nie wiem,nawet jesli "j-
                          > 23 " i"renka" sa produktem tej samej raczki,czy to boskiej,czy fizycznej,to
                          > wirtualnie rozdzielaja sie na dwa byty niezalezne o roznej atrakcyjnosci.

no kurde, mam nadzieje ze atrakcyjnosc jest rozna!
                          • Gość: kicius Re: IP: *.speed.planet.nl 31.05.02, 16:03
                            jestes atrakcyjny inaczej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka