Dodaj do ulubionych

Jakie stosujecie rozkłady tylko na przeszłość ?

14.05.07, 14:41
Zaznaczam, tylko na przeszłość. Wiele osób mówi, że uwierzy dopiero wtedy gdy
powie im się zdarzenia z przeszłości.

pozdrawiam Wszystkich smile
Obserwuj wątek
    • anahella Re: Jakie stosujecie rozkłady tylko na przeszłość 14.05.07, 15:04
      Przeszlosc, terazniejszosc i przyszlosc to jedna linia. Jakos nie umiem tych
      pojec oddzielic.

Wiekszosc rozkladow mowi o przeszlosci, w tym moj ulubiony - podkowa.

Pisalam o tym rozkladzie tutaj:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46080&w=57718543&a=57722050
      • knura Re: Jakie stosujecie rozkłady tylko na przeszłość 14.05.07, 15:13
        Dlatego pytam o rozkład na przeszłość bo czytałam na kilku forach, że Tarocistki
        stawiają najpierw Tarota na przeszłość i mówią osobie, że to i to się wydarzyło.
        Jeżeli klient potwierdza, to stawiają Tarota dalej.
        • anahella Re: Jakie stosujecie rozkłady tylko na przeszłość 14.05.07, 15:40
          No wiec podkowa jest dla mnie takim testem
          Od niej zaczynam. Jesli przeszlosc sie nie sklada, to nie wroze.

Mozesz tez zrobic tak jak czasem mi sie to zdarza, jak poczuje ze trzeba: prosze
          klienta o wyciagniecie z talii dowolnej ilosci kart. Tyle ile chce. Jedne
          ciagnie trzy, inny pietnascie. Ukladam w rzedach, tak jak mi sie na stole
          mieszcza. Za wydarzenia przyjmuje tylko wyciagniete arkana wielkie. Arkana male
          sa okolicznosciami towarzyszacymi.
          Jesli nie ma wielkich to prosze o ciagniecie dalej. Jak czegos nie rozumiem, to
          prosze o dociaganie i klade na karty, ktorych nie jestem jeszcze w stanie
          zinterpretowac.
          Ja to robie na przeszlosc-terazniejszosc-przyszlosc, ale Ty mozesz sobie tego
          uzywac tylko do przeszlosci.

W moim rozkladaniu nie znam tylko granicy miedzy przeszloscia, terazniejszoscia
          i przyszloscia, wiec mowie klientowi zeby sie ustosukowywal na biezaco do tego.
    • iza.podlaska Re: Jakie stosujecie rozkłady tylko na przeszłość 14.05.07, 20:37
      Większość rozkładów analizujących problem można tak zmodyfikować, po prostu
      nazwij miejsca w rozkładzie tak, aby wyjaśniały ci przeszłość, wtedy każdy pasuje

Pozdrawiam
    • dori7 Re: Jakie stosujecie rozkłady tylko na przeszłość 15.05.07, 00:07
      Od jakiegos czasu zawsze zaczynam seans od Tajemnicy Arcykaplanki, ktora sporo
      mowi o przeszlosci. Zazwyczaj zabojczo precyzyjnie suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka