knura 14.05.07, 14:41 Zaznaczam, tylko na przeszłość. Wiele osób mówi, że uwierzy dopiero wtedy gdy powie im się zdarzenia z przeszłości. pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Jakie stosujecie rozkłady tylko na przeszłość 14.05.07, 15:04 Przeszlosc, terazniejszosc i przyszlosc to jedna linia. Jakos nie umiem tych pojec oddzielic. Wiekszosc rozkladow mowi o przeszlosci, w tym moj ulubiony - podkowa. Pisalam o tym rozkladzie tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46080&w=57718543&a=57722050 Odpowiedz Link
knura Re: Jakie stosujecie rozkłady tylko na przeszłość 14.05.07, 15:13 Dlatego pytam o rozkład na przeszłość bo czytałam na kilku forach, że Tarocistki stawiają najpierw Tarota na przeszłość i mówią osobie, że to i to się wydarzyło. Jeżeli klient potwierdza, to stawiają Tarota dalej. Odpowiedz Link
anahella Re: Jakie stosujecie rozkłady tylko na przeszłość 14.05.07, 15:40 No wiec podkowa jest dla mnie takim testem Od niej zaczynam. Jesli przeszlosc sie nie sklada, to nie wroze. Mozesz tez zrobic tak jak czasem mi sie to zdarza, jak poczuje ze trzeba: prosze klienta o wyciagniecie z talii dowolnej ilosci kart. Tyle ile chce. Jedne ciagnie trzy, inny pietnascie. Ukladam w rzedach, tak jak mi sie na stole mieszcza. Za wydarzenia przyjmuje tylko wyciagniete arkana wielkie. Arkana male sa okolicznosciami towarzyszacymi. Jesli nie ma wielkich to prosze o ciagniecie dalej. Jak czegos nie rozumiem, to prosze o dociaganie i klade na karty, ktorych nie jestem jeszcze w stanie zinterpretowac. Ja to robie na przeszlosc-terazniejszosc-przyszlosc, ale Ty mozesz sobie tego uzywac tylko do przeszlosci. W moim rozkladaniu nie znam tylko granicy miedzy przeszloscia, terazniejszoscia i przyszloscia, wiec mowie klientowi zeby sie ustosukowywal na biezaco do tego. Odpowiedz Link
iza.podlaska Re: Jakie stosujecie rozkłady tylko na przeszłość 14.05.07, 20:37 Większość rozkładów analizujących problem można tak zmodyfikować, po prostu nazwij miejsca w rozkładzie tak, aby wyjaśniały ci przeszłość, wtedy każdy pasuje Pozdrawiam Odpowiedz Link
dori7 Re: Jakie stosujecie rozkłady tylko na przeszłość 15.05.07, 00:07 Od jakiegos czasu zawsze zaczynam seans od Tajemnicy Arcykaplanki, ktora sporo mowi o przeszlosci. Zazwyczaj zabojczo precyzyjnie Odpowiedz Link