iokepine 25.05.07, 23:54 Wypadła mi na dzisiaj - i co? Zbiłam w sklepie jedną szklankę z kompletu sześciu szklanek w markecie - i z 6 szklanek zrobiło się 5... A potem przy kasie jedna babka za mną też zbiła butelkę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coill Re: Piątka Buław / Piątka Kijów - karta dnia 26.05.07, 01:38 heheheh,szkoda ze to karta pucharów nie była,wtedy juz wogole zobrazowalaby te szklanki Odpowiedz Link
yoginka2 5 buław odwrócone -karta dnia 27.05.07, 00:18 Dzisiejszy dzień to masakra. wstalam rano ze spuchnietym duzym palcem u nogi. pokustykalam na wyklady. Mial byc dzis egzamin, ale w koncu facet nam go darowal w ramach napisania case-u. Palec mnie bolal i puchl. Goraco bylo niemilosiernie. Podczas przerwy obiadowej poszlam do bufetu i "niezauwazylam", ze sa zasuniete szklane drzwi rozsuwane i przygrzmocilam nosem i czolem w te drzwi. Na wykladzie chcac napic sie herbaty wylalam ja na siebie. Po powrocie do domu dostalam migreny. Jak ktos ma migreny, to wie, ze pragnie sie ciszy. Wzielam proszek i polozylam sie, ale za oknem oczywiscie zaczela bardzo glosno i intensywnie grac jakas orkiestra. Jednym slowem: spuchniety i bolacy palec u nogi, migrena, bolace czolo i nos od uderzenia, a na dodatek teraz musze sie uczyc do jutrzejszego egzaminu. i oczywiscie, jak wychodzilam ze szkoly to oczywiscie zaczelo lac i zmoklam do suchej nitki. Odpowiedz Link