Dodaj do ulubionych

Pamietacie zeszloroczna parade w Rosji (kraksa)

30.03.06, 08:16
pewnie pamietacie bo linki do tych fotek pojawialy sie niemal w kazdym
tamacie i na kazdym 4um motorocyklowym

jak pamietacie to zobaczcie film z tej parady:
video.google.com/videoplay?docid=7261994467210220861&q=motorcycle+crash&pl=true
jak sie linka przetnie to ja sklejcie

"Jakiz to Lepper przestepca jest! No i co z tego?" A.Lepper
Obserwuj wątek
    • yamasz Re: Pamietacie zeszloroczna parade w Rosji (kraks 30.03.06, 08:30
      uhaa, mnie jeszce w tamtym roku tu nie było, łosz kjurva ale oni sie wycieli,
      ktoś musiał naprawde nieźle zasówać a później to już tylko domino... a zkoro to
      już wszyscy widzieli to po grzyba mariusz zapodajesz jeszce raz? ;>
      PZDR yamasz
      :::Puści klamę, ruszy i na horyzoncie zniknie:::
    • mariusz-ef Re: Pamietacie zeszloroczna parade w Rosji (kraks 30.03.06, 08:33
      he he sa 2 czesci
      podobno w tym roku maja seriala zrobic a tytul to oszukac przeznaczenie czy
      jakos tak
      oto czesc 2:
      video.google.com/videoplay?docid=-1223383792748225869&q=motorcycle+crash&pl=true
      • Gość: carina79 Re: Pamietacie zeszloroczna parade w Rosji (kraks IP: *.crowley.pl 30.03.06, 08:52
        nie widze w tych filmikach, a szczególnie w drugim, niczego interesujacego.
        • Gość: jazz Re: Pamietacie zeszloroczna parade w Rosji (kraks IP: *.localnetwork.pl 30.03.06, 08:57
          ty w niczym nie widzisz niczego interesującego, hyhy
        • mariusz-ef Re: Pamietacie zeszloroczna parade w Rosji (kraks 30.03.06, 09:01
          a gdzie ja napisalem ze cos ciekawego tam bedzie?
          - ja zwracam uwage na ludzkie cierpienia i tragedie...
          • Gość: jazz Re: Pamietacie zeszloroczna parade w Rosji (kraks IP: *.localnetwork.pl 30.03.06, 09:05
            a od kiedyś ty taki wrażliwy. hę?
            • mariusz-ef Re: Pamietacie zeszloroczna parade w Rosji (kraks 30.03.06, 09:22
              jazz napisał:

> a od kiedyś ty taki wrażliwy. hę?

odkad odnalazlem Droge i podazam nia za Panem...
              --
              www.pajacyk.pl
              • jazz-use1 Re: Pamietacie zeszloroczna parade w Rosji (kraks 30.03.06, 09:24
                odkad odnalazlem Droge i podazam nia za Panem...????
                czyżby darth vader?
                • mariusz-ef Re: Pamietacie zeszloroczna parade w Rosji (kraks 30.03.06, 09:28
                  zrozumiesz gdy przestaniesz sie bac deski, a deska zacznie sie bac Ciebie

bywaj w pokoju!
          • Gość: carina79 Re: Pamietacie zeszloroczna parade w Rosji (kraks IP: *.crowley.pl 30.03.06, 09:28
            a gdzie ja napisałam, ze twierdzisz, ze bedzie tam cos ciekawego.
            to był mój komentarz, ktory byc moze stanie sie przestroga dla innych, ktorzy
            mogliby popełnic ten sam bład i stracic kilka minut z zycia na ogladanie kilku
            rosyjskich motocyklistow jak chodza po asfalcie i sie rozgladaja.
            zdecydowanie za mała dawka tragedii.
            • jazz-use1 Re: Pamietacie zeszloroczna parade w Rosji (kraks 30.03.06, 09:35
              może dla Ciebie nie ma tam nic ciekawego, ale myślę, że po obejrzeniu obu części tego filmiku, spadnie prawdopodobieństwo oglądania takiej kraksy na bemowie w tym roku....tam też barany szaleją, aż w końcu będdzide tak, że któryś nie wyhamuje....na tej paradzie są momenty, że się zapirdala nawet120-130 nie
              przez chwilkę, tylko narmalnie cała kawalkada zapina, bo się wydłużyła....
              i teraz sobie taką sytuację wyobaź np w tunelu na prymasa....
              • Gość: carina79 Re: Pamietacie zeszloroczna parade w Rosji (kraks IP: *.crowley.pl 30.03.06, 09:58
                oj, to straszne, dziękuję Ci Dżezu, ze otworzyłes mi oczy, byłam taka samolubna
                nie dostrzegając zblizającego sie zagrozenia. a teraz pojde sie biczowac.

P.S. zasłuzyłes na to, abym Ci odpisała, bowiem jako jeden z niewielu potrafisz
                napisac poprawnie słowo 'hamowac'. bądź pozdrowiony.
                • jazz-use1 Re: Pamietacie zeszloroczna parade w Rosji (kraks 30.03.06, 10:03

nie no, nie biczuj się, szkoda ciałka (pięknego jak mniemam, mniam)
                  wystarczy, iż teraz już podążać będziesz ścieżką światłości...
                  a jeśli chodzi o pisownię, wolę hamować, niż "chamować" hi hi...
                  • Gość: carina79 Re: Pamietacie zeszloroczna parade w Rosji (kraks IP: *.crowley.pl 30.03.06, 10:31
                    dżazzu, znow to zrobiles! znow napisałes poprawnie trudne słowko 'podążać' -
                    zaczynasz mnie podniecac...
                    • Gość: jazz Re: Pamietacie zeszloroczna parade w Rosji (kraks IP: *.localnetwork.pl 30.03.06, 10:35
                      kłamiesz
                      • soleski Re: Pamietacie zeszloroczna parade w Rosji (kraks 30.03.06, 11:00
                        Tu jest link do zdjęć z tej kraksy. Kiedyś to już ktoś podłączał, ale dla tych
                        co nie widzieli....
                        ueba.com.br/forums/index.php?showtopic=19607&hl
                        PS: Radość pisania byle czego dla udowodnienia sobie czegoś w przypadku Cariny
                        jest porażająca i nużąca.
                        • Gość: carina79 Re: Pamietacie zeszloroczna parade w Rosji (kraks IP: *.crowley.pl 30.03.06, 12:05
                          wiesz, soleski, niewazne co napisze i tak odbierane jest to zawsze tak samo.
                          nieistotne czy skomenuje cos pozytywnie czy pie.. trzy po trzy zawsze sie
                          znajdzie 15 tepaków, ktorzy beda taki głupi post dźwigać na sama gore listy, ty
                          równniez sie do nich zaliczasz i pomysl, ze ja rowniez moge byc znużona takimi
                          reakcjami. załóż sobie filtr i nie czytaj moich postów :)
                          • soleski Re: Pamietacie zeszloroczna parade w Rosji (kraks 30.03.06, 12:15
                            Tylko potwierdzasz to co napisałem powyżej.... :-)))
                            Może po prostu zamiast leczyć erekcję, zacznij leczyć kompleksy. Swoje.
                            Pozostaję z szacunkiem.
                            • Gość: carina79 Re: Pamietacie zeszloroczna parade w Rosji (kraks IP: *.crowley.pl 30.03.06, 12:28
                              ale jakie ja mam kompleksy??

zauwazylam, ze czasem jak Panowie nie maja co napisac, to oskarzaja innych o
                              kompleksy. a moze chodzi o to, ze oferuje kompleksowa usluge leczenia
                              impotencji? A moze chodzi o kompleks budynków w moim miescie? a moze chodzi ci o
                              moja kompleksję? a moze o kompleks Elektry (ale to mam juz za soba)?
                • mariusz-ef Re: ja do tego biczowania 30.03.06, 12:04
                  jak sie bedziesz bizowala to zrob fotki
                  jak najwiecej
                  i zapodaj na 4um
                  z przyjemnoscia obejrze
    • olo2222 Re: Pamietacie zeszloroczna parade w Rosji (kraks 30.03.06, 10:57
      Jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz.A swoją drogą fajne są reakcje
      niektórych paradowiczów,jakby po wystawie motocykli chodzili :/
    • mariusz-ef Re: 30.03.06, 13:08
      przypomnialo mi sie ze niedawno w tvn turbo ogladalem ciekawy program
      pt. "uwaga pirat" (lub cos podobnego)
      glownie chodzi o to ze nasi dzielni panowie policjanci jezdza sobie samochodem
      z wideoradarem i nagrywaja takie:
      clips.interia.pl/stm/play.html?attId=982364&type=V&ref=motoryzacja
      i inne slodkie kawalki

jak wiadomo sezon dopiero sie zaczyna, o czym tu:
      motoryzacja.interia.pl/news?inf=732863
      wiec panowie nagrywajcy te dzielka kinematografii dokumentarnej nie mieli
      jeszcze szansy na uchwycenie jednosladu

czuje jednak ze to tylko kwestia czasu
      i juz czekam na film z motocyklem w roli glownej, majac jednoczesnie nadzieje,
      ze motocykliscie sie uda ;-)
      (chcialbym by udawalo sie rowniez samochodziarzom, ale im troszke trudniej)

jestem tez ciekaw kwiecistego komentarza wypowiadanego ustami lektora (zwiefka?)

komentarze te sa takie zyciowe i...

-
      • jazz-use1 Re: 30.03.06, 13:20
        ja kiedyś miałemn taką akcję, że mnie skoorwysyny specjalnie podpuścil do wyścigu i zacząłem sie wygłupiać.....130/h po wołoskiej, chodniki, pod prąd i takie tam.
        niczego nie przeczuwając pozwoliłem im podjechać do mnie na światłach, a oni blachy wyciągnęli....
        a potem do mnie z tekstem, że mnie specjalnie podpuścili :\
        • africa21 Re: 30.03.06, 18:55
          Pewnie po takiej paradzie np na "Bemowie" TVP czy inna Trwam zjadlaby
          motocyklistow zywcem w telewizji.
          • jazz-use1 Re: 30.03.06, 19:20
            taa.....razem z kosteczkami....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka