Dodaj do ulubionych

CHAMPION - Z myślą o Tobie???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 21:30
No właśnie, jakie są Wasze odczucia po obejrzeniu programu Uwaga na TVNie.
Moim zdaniem to bardzo dobrze, że telewizja zaczyna pokazywać to co dzieje
się za kulisami hipermarketów, brud, smród, "odświeżanie żywności",
przeterminowane produkty. Ja już nigdy nie kupię nic w tym syfiastym sklepie,
z którego smród roznosi się na cały Sadyba Best Mall!
Obserwuj wątek
    • Gość: kiwi Re: CHAMPION - Z myślą o Tobie??? IP: *.chello.pl 05.07.04, 21:36
      Obejrzałam z obrzydzeniem; z rosnącą odrazą słuchałam wypowiedzi francuskiego
      szefa sklepu. Żenujacy bufon, któremu nic nie popsuje dobrego samopoczucia.
      Chyba tylko my, klienci, omijając ten jego śmierdzący, oszukańczy interes.
      Swoją drogą ciekawe, czy odważyłby się na ten proceder we Francji?!
      • bartllomiej Re: CHAMPION - Z myślą o Tobie??? 05.07.04, 21:39
        To skandal!!!!!!!!!
        • misiek991 Re: CHAMPION - Z myślą o Tobie??? 05.07.04, 21:41
          Jeśli macie nadzieję, że w innych sklepach jest inaczej - to z przykrością
          melduję, że nie. Tyle, że w większych jest lepsza technologia uzdatniania
          żywności.
          • bartllomiej Re: CHAMPION - Z myślą o Tobie??? 05.07.04, 21:43
            misiek991 napisał:

> Jeśli macie nadzieję, że w innych sklepach jest inaczej - to z przykrością
            > melduję, że nie. Tyle, że w większych jest lepsza technologia uzdatniania
            > żywności.

Tak to prawda, chyba ze kupuje sie w sprawdzonych sklepach np osiedlowych, a
            nie w jakis super sieciach.
      • misiek991 Re: CHAMPION - Z myślą o Tobie??? 06.07.04, 18:23
        We Francji robią to samo, może tylko pracownicy są lepiej wyszkoleni.
        Swoja droga zjadłem juz kilkaset kurczaków z rożna z Tesco - moim zdaniem
        najlepsze i na te kilka lat tylko raz się trochę podtrułem. A jak kiedyś babcia
        zrobiła ciasto z orzechami to mało nie umarłem.
        Moim zdaniem prawdopodobieństwo zatrucia się żarciem z marketów jest mniejsze
        niż w domu, albo jakąś przysłowiowa skórka z pomidora.
        Nawej najświeższa wędlinka jest produkowana niewiadomo z czego i w jaki sposób,
        bo jak oni robią 10 kg szynki z miesa, które wazy 4 kg. Co tam pompują,
        szprycują itp.
    • Gość: terezien Re: CHAMPION - Z myślą o Tobie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 22:03
      Smród jaki unosi się nad stoiskiem garmażeryjnym w tym sklepie jest po prostu
      nie do opisania, nie wspominam o wyglądzie. Nie wiem jak można coś takiego
      sprzedawać. Ja BOJKOTUJĘ ten gówniany przybytek!!!
      • sloggi Re: CHAMPION - Z myślą o Tobie??? 06.07.04, 09:17
        Czy może ktoś streścić ten reportaż?
        • bartllomiej Re: CHAMPION - Z myślą o Tobie??? 06.07.04, 10:28
          sloggi napisał:

> Czy może ktoś streścić ten reportaż?

Co tu streszczac, pokazywali jak "reaktywuja" stara, zgnila i smierdzacom
          zywnosc oraz pokazywali czym myja lady.
          Lady myja roscienczonym proszkimj do prania ktory rozsypal sie w magazynie.
          pokazywali rowniezjak zachowywali sie kierownicy gdy uslyszeli ta wiadomosc.
          Odrazajace.
          • ewa-r Re: CHAMPION - Z myślą o Tobie??? 06.07.04, 22:15
            znam tylko z opowiadania, niestey nie oglądałam programu - żałuję. Ale na
            pewno żółtego sera nie kupię :-((((, wędlin i tak nie kupowałam.
            • Gość: kiwi Re: CHAMPION - Z myślą o Tobie??? IP: *.chello.pl 07.07.04, 10:32
              Strzeż sie zwłaszcza garmażerii: okrawki ze zgniłków i spleśniałych warzyw,
              nadgniłe, zielone mięso - to podstawy np. leczo czy bigosu, których się nie
              wyrzuca, gdy niesprzedane, tylko dokłada do nich ciągle nowe porcje zgniłków.
              Tak było w reportażu.
              • ewa-r Re: CHAMPION - Z myślą o Tobie??? 07.07.04, 12:54
                ja na szczęście nigdy nie kupowałam gotowych potraw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka