marylka-rylka 14.04.06, 03:20 sama juz nie wiem. zawsze myslalam, ze doustnie, ale moj chlopak upiera sie, ze to jest po prostu taka globulka dopochwowa. poradzcie, bo to pierwsze tabletki, jakie mam od lekarza i nie wiem jak brac.... plizzzzz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pani dobra_rada marna prowokacja IP: *.aporia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 03:36 jesli to prowoacja to współczuje nudy a jesli nie to tym bardziej współczuje braku rozumu nie chce cie obrazac ale.... TY IDIOTKO!!!!!!!!!!! po pierwsze tabletki <jak nazwa wskazuje> to tabletki i się je łyka po drugie twój chłopak to taki sam kretyn jak ty po trzecie tak to jest jak dzieci zabieraja sie do zabawy dorosłych po czwarte idiotka to chyba komplement dla ciebie okreslajacy twoja inteligencje po piąte zawsze słuchasz swojego facete w sprawach ewidentnie babskich? po szóste naucz sie czytac po siódme zagladnij do ulotki lub poszukaj na necie czym jest i jakie ma zastosowanie Diana-35 po ósme Albert Einstein miał racje mówiac: "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota i nie jestem pewien co do tej drugiej" po dziewiąte brak mi słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: marna prowokacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:07 ,, nie chce cie obrazac ale.... TY IDIOTKO!!!!!!!!!!! po pierwsze tabletki jak nazwa wskazuje to tabletki i się je łyka'' Tos teraz dała, a słyszałas kiedys o TABLETKACH dopochwowych ?? No chyba ze Ty łykasz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:12 dopochwowe to są GLOBULKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: marna prowokacja IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 15.04.06, 02:59 > po ósme Albert Einstein miał racje mówiac: "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: > wszechświat oraz ludzka głupota i nie jestem pewien co do tej drugiej" "nie jestem pewien co do tej drugiej" - nie chce cie obrazac ale.... TY IDIOTKO. > po dziewiąte brak mi słów To sie da wyczuc, skladnie sie wypowiadac to ty nie umiesz Odpowiedz Link Zgłoś
eriani one są do-w-cipne :P 14.04.06, 03:39 buhahahah uśmiałam się jak dzika fredka, marylka mam nadzieje ze ten post to zart Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: diane35 - dopochwowo czy doustnie? 14.04.06, 09:26 to jest czopek! buahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FACET Re: diane35 - dopochwowo czy doustnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 01:33 Dla pewności weż i doustnie i do pochwy. Lepsza skutaczność. I nalepiej jeszcze do dupci. Wtedy jesteś zabezpieczona z trzech stron. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka101 Re: diane35 - dopochwowo czy doustnie? 15.04.06, 19:48 To prowokacja....tak????:-PPPPP A czytałaś kotku ulotke? Kto słyszał ze pigułki hormonalne bierze sie dopochwowo, ręka do gury??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buaaajajajja Re: diane35 - dopochwowo czy doustnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 15:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=40277921&a=40362644 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luśka Re: diane35 - dopochwowo czy doustnie? IP: *.toya.net.pl 18.04.06, 10:20 zdecydowanie dopochwowo! Odpowiedz Link Zgłoś