Gość: DENAT IP: *.21.pl / *.21.pl 21.07.06, 10:04 Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:05 zabrałabym sie i wyszła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:30 pójde sobie do nieba,albo nie,do piekła bo tam wiecej znajomych.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.l3.c4.dsl.pol.co.uk 21.07.06, 10:34 Ale Ty czlowieku durny jestes!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:41 Gdybym umarł? hmm. Gdybym umarł to trzeba by było jakoś żyć dalej i się tym nie przejmować. Ludzie nie takie problemy mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zet Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.prenet.pl 21.07.06, 10:53 wow :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 12:06 Gdybym umarła, byłoby smutno, że zostawiłam tyle pozaczynanych spraw, przyjaciół, rodzinę... dlatego właśnie, gdy dopadło mnie myśśenie, że niczym Weronika chcę umrzeć, szybko zmieniłam zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernesto Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:48 w sumie to bym się chyba ucieszył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona To już nic bym nie zrobiła.... IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 21.07.06, 10:54 już było by za pózno aby coś zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morning calm Re: To już nic bym nie zrobiła.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:57 Wydaje mi sie, ze jakbym umarl to bym nie zyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endo Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:03 A ja z miłą chęcią postraszyłbym. Może bym popodglądał, podsłuchał jak mnie mają na tapecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fighter Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:39 Ja bym sie rozlozyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.prio139.trustnet.pl 21.07.06, 12:43 Wmówił bym sobie ze to smierc kliniczna bo tyyyyle jeszce mam tu do zrobienia..ech... Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? 21.07.06, 13:13 kupiłbym dwa Harnasie i już jestem :) wśród żywych...mam tak co weekend:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus wogóle to nie rozumiem tematu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:45 napisz o co ci chodziło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggus Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:55 Rozkładał bym się ------------------------------- IVprl.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:38 dziwny post...hmmmale tak naprawde jak umre to mnie zjedza robaki i nikt tak naprawde nie wie co jest dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:03 chyba kiepsko z poczuciem humoru u Cuebue, co? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:03 Ciebie - przepraszam za literówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona__ Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:52 Chyba bym się pochlastała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:03 ja bym sie zabil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:49 Ja moze rozwine temat w innym kierunku ;-) No wiec po smierci zostaniemy osądzeni, dobrzy pojdą do Nieba (w którym jest "bardzo fajny" ustrój a źli do piekła... i tak pozostanie przez wieczność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de niro Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 21.07.06, 16:51 Będę Cię straszył po nocach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkieletor Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 14:17 Kazał bym wypic na stypie za moje zdrowie "zdrowie nieboszczyka" moze byc za zdrowie młodej pary, to niech walą zdrowie nieboszczyka .Sie by rodzina cieszyła z ostatniego toastu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunatic Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 15:11 jakbym umarł to patrzałbym z góry na ziemie i śmiałbym sie z tych wszsystkich przyziemnych spraw. Tylko żałowałbym jakby tam browara nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna małpa Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: 80.50.59.* 22.07.06, 16:03 czekała na okazję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opel Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.prenet.pl 22.07.06, 19:42 zaprotestowal bym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po co ja zyje Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 20:35 cieszylbym sie, tylko jeszcze nie wiem jak to zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuckoo Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:21 Mam dla ciebie złą wiadomość . Musisz się jeszcze trochę pomęczyć.Nie ma tak lekko! Odpowiedz Link Zgłoś
justa1211 Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? 28.07.06, 14:35 w końcu bym odpoczęła:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 20:42 spytał bym się Ojca kto zabił Kennedych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realistka ale glupie pytanie IP: *.man.czest.pl 23.07.06, 08:41 tylko idiota na taki watek mogl wpasc co za durnota otacza Nas?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + - Re: ale glupie pytanie IP: *.prenet.pl 23.07.06, 11:40 kur...wa nie unos sie ty de...lna realistko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:41 dałabym się pokroić, niech studenci medycyny też coś skorzystają na mojej śmierci :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulatul Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? 25.07.06, 16:02 oddałabym swoje organy do przeszczepu...jesli w ogole nadawalyby sie jakies.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbie88 Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 17:33 zabilabym sie, lol Odpowiedz Link Zgłoś
paulatul Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? 28.07.06, 13:16 to oryginalna jestes musze ci powiedziec.... Odpowiedz Link Zgłoś
jak_pije_nie_jade Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? 28.07.06, 13:21 U mnie cięzko by z tym było ... wątroba hmm raczej odpada (jaka wątroba) nerki no może może bo są często filtrowane :) oko juz mi jedno lata więc ewentualnie drugie serducho - złamane więc na nic się nie przyda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś