Dodaj do ulubionych

Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł???

IP: *.21.pl / *.21.pl 21.07.06, 10:04
Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł???
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:05
      zabrałabym sie i wyszła
      • Gość: 12.12m Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:30
        pójde sobie do nieba,albo nie,do piekła bo tam wiecej znajomych.:)
    • Gość: Ania Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.l3.c4.dsl.pol.co.uk 21.07.06, 10:34
      Ale Ty czlowieku durny jestes!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Marcin Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:41
      Gdybym umarł? hmm.
      Gdybym umarł to trzeba by było jakoś żyć dalej i się tym nie przejmować. Ludzie nie takie problemy mają.
      • Gość: Zet Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.prenet.pl 21.07.06, 10:53
        wow :)))))))))))))))))
        • Gość: Mia Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 12:06
          Gdybym umarła, byłoby smutno, że zostawiłam tyle pozaczynanych spraw,
          przyjaciół, rodzinę... dlatego właśnie, gdy dopadło mnie myśśenie, że niczym
          Weronika chcę umrzeć, szybko zmieniłam zdanie...
    • Gość: ernesto Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:48
      w sumie to bym się chyba ucieszył
    • Gość: ona To już nic bym nie zrobiła.... IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 21.07.06, 10:54
      już było by za pózno aby coś zrobić.
      • Gość: morning calm Re: To już nic bym nie zrobiła.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:57
        Wydaje mi sie, ze jakbym umarl to bym nie zyl.
    • Gość: endo Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:03
      A ja z miłą chęcią postraszyłbym. Może bym popodglądał, podsłuchał jak mnie
      mają na tapecie.
      • Gość: fighter Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:39
        Ja bym sie rozlozyl
        • Gość: nexgen... Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.prio139.trustnet.pl 21.07.06, 12:43
          Wmówił bym sobie ze to smierc kliniczna bo tyyyyle jeszce mam tu do
          zrobienia..ech...
    • marcelmilau Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? 21.07.06, 13:13
      kupiłbym dwa Harnasie i już jestem :) wśród żywych...mam tak co weekend:)
    • Gość: bonus wogóle to nie rozumiem tematu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:45
      napisz o co ci chodziło...
    • Gość: Maggus Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:55
      Rozkładał bym się

-------------------------------
      IVprl.prv.pl
      • Gość: 12.12m Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:38
        dziwny post...hmmmale tak naprawde jak umre to mnie zjedza robaki i nikt tak
        naprawde nie wie co jest dalej...
        • Gość: A. Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:03
          chyba kiepsko z poczuciem humoru u Cuebue, co? ;-)
        • Gość: A. Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:03
          Ciebie - przepraszam za literówkę
    • Gość: ona__ Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:52
      Chyba bym się pochlastała...
      • Gość: tt Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:03
        ja bym sie zabil
    • Gość: Janosik Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:49
      Ja moze rozwine temat w innym kierunku ;-)
      No wiec po smierci zostaniemy osądzeni, dobrzy pojdą do Nieba (w którym jest
      "bardzo fajny" ustrój a źli do piekła... i tak pozostanie przez wieczność...
    • Gość: de niro Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 21.07.06, 16:51
      Będę Cię straszył po nocach
    • Gość: szkieletor Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 14:17
      Kazał bym wypic na stypie za moje zdrowie "zdrowie nieboszczyka" moze byc za
      zdrowie młodej pary, to niech walą zdrowie nieboszczyka .Sie by rodzina
      cieszyła z ostatniego toastu?
    • Gość: lunatic Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 15:11
      jakbym umarł to patrzałbym z góry na ziemie i śmiałbym sie z tych wszsystkich
      przyziemnych spraw. Tylko żałowałbym jakby tam browara nie było
    • Gość: wredna małpa Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: 80.50.59.* 22.07.06, 16:03
      czekała na okazję
    • Gość: opel Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.prenet.pl 22.07.06, 19:42
      zaprotestowal bym
      • Gość: po co ja zyje Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 20:35
        cieszylbym sie, tylko jeszcze nie wiem jak to zrobic
        • Gość: cuckoo Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:21
          Mam dla ciebie złą wiadomość . Musisz się jeszcze trochę pomęczyć.Nie ma tak
          lekko!
        • justa1211 Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? 28.07.06, 14:35
          w końcu bym odpoczęła:)
    • Gość: max Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 20:42
      spytał bym się Ojca kto zabił Kennedych ?
      • Gość: realistka ale glupie pytanie IP: *.man.czest.pl 23.07.06, 08:41
        tylko idiota na taki watek mogl wpasc co za durnota otacza Nas??

• Gość: + - Re: ale glupie pytanie IP: *.prenet.pl 23.07.06, 11:40
          kur...wa nie unos sie ty de...lna realistko
    • Gość: gość Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:41
      dałabym się pokroić, niech studenci medycyny też coś skorzystają na mojej śmierci :)
      • paulatul Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? 25.07.06, 16:02
        oddałabym swoje organy do przeszczepu...jesli w ogole nadawalyby sie jakies....
        • Gość: barbie88 Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 17:33
          zabilabym sie, lol
          • paulatul Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? 28.07.06, 13:16
            to oryginalna jestes musze ci powiedziec....
        • jak_pije_nie_jade Re: Co byś zrobił (zrobiła) jak byś umarł??? 28.07.06, 13:21
          U mnie cięzko by z tym było ...

wątroba hmm raczej odpada (jaka wątroba)
          nerki no może może bo są często filtrowane :)
          oko juz mi jedno lata więc ewentualnie drugie
          serducho - złamane więc na nic się nie przyda

;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka