galela 17.01.06, 19:14 Macie jakiś pomysł? Bo ja myślałam o córeczce naszej forumowej koleżanki: www.dominika.ekwidzyn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karawara Re: Na co przeznaczacie 1% podatku? 17.01.06, 19:28 na synka znajomej www.rodger.neostrada.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
escribir Re: Na co przeznaczacie 1% podatku? 17.01.06, 22:50 karawara napisała: > na synka znajomej www.rodger.neostrada.pl/index.html O tak, dla Rodgera!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Na co przeznaczacie 1% podatku? 17.01.06, 19:35 Dla Filipa, astrologicznego bliźniaka mojej córeczki: www.filip.radom.net/forum/kern.php?akcja=galeria&metoda=pokaz_galerie Jak tylko będzie konto, na które mozna będzie wpłacac 1% podatku, na razie jest w trakcie załatwiania. Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga Re: Na co przeznaczacie 1% podatku? 17.01.06, 21:31 Moja koleżanka z liceum ma dwójkę bardzo chorych genetycznie dzieci. Grozi im ślepota a choroba jest tak rzadka że nie łapie się do żadnej fundacji. Założyła więc swoją, żeby zbierać fundusze, bo koszt samych odżywek dla dzieci to około 5 tys. zł miesięcznie. Bez odżywek choroba postępuje. A dziewczyna jest nauczycielką więc kasa marna. Dla zainteresowanych link do danych dotyczących konta: bazy.ngo.pl/search/info.asp?id=99748 Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga link 17.01.06, 21:31 Jeszcze raz link, bo tamten coś nie działa bazy.ngo.pl/search/info.asp?id=99748 Odpowiedz Link Zgłoś
karina1974 Re: Na co przeznaczacie 1% podatku? 17.01.06, 21:37 www.dom-misi.org/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=43 mozna jeszcze tu Odpowiedz Link Zgłoś