dobry_seks.redakcja 22.02.12, 10:07 Po cichu, na szybko i gdzie w tym wszystkim orgazm? Seks w polskim wydaniu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: Seks po polsku 22.02.12, 10:29 Niby moderatorzy, a takie zboczuchy. Gdybym ja rozpoczęła wątek o seksie od razu by poleciał na Oślą. Poza tym co forum E-mama ma wspólnego z seksem? Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Seks po polsku 22.02.12, 10:46 Nie dotrwałam do końca Mieszkamy z teściami. Nasze życie seksualne to zdecydowanie więcej niż raz na tydzień Nasze dzieci ZAWSZE pukają, gdy mamy zamknięte drzwi. Teściowa na początku miała skłonność do wchodzenia bez pukania, ale kiedy kilka razy nadziała się na "zakluczone" drzwi odwykła Poza tym... seks można uprawiać nie tylko w sypialni, a jeśli przeszkadza skrzypiące łóżko to trzeba je zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
nick_ze_hej Re: Seks po polsku 22.02.12, 15:47 Uwielbiam takie prymitywne stereotypy. No i żeby to napisał jakiś troll, a tu proszę radahtory sie popisały) Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Seks po polsku 22.02.12, 19:42 dobry_seks.redakcja napisał: > Po cichu, na szybko i gdzie w tym wszystkim orgazm? > No właśnie - może, Redakcjo, wynajmij jakiś pokój na mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Seks po polsku 24.02.12, 18:28 Ja tam nie wiem, ale mnie uczyli, że powielanie wątków na wielu forach to spam czystej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Seks po polsku 24.02.12, 20:18 a to forum tak w ogóle? nie powinno to wisiec na bezseksiu? tam ludzie bardziej zaintreresowani wywlekaniem swojego zycia erotycznego przed calą Polską Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Seks po polsku 24.02.12, 20:31 To wisi wszędzie. Wlaśnie się okazało, że piszę na ematce Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Seks po polsku 24.02.12, 21:33 swoją drogą już widzę rzesze chętnych do wywlekania własnego życia erotycznego, gdy wątek wyskakuje jak Filip z konopii na każdym forum Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Seks po polsku 24.02.12, 21:59 Na Społeczeństwie jeszcze nie ma. A powinien... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Seks po polsku 24.02.12, 20:21 Ja marzę o dobrym seksie z redakcjom E-dziecka, co mam zrobić droga redakcjo? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Seks po polsku 24.02.12, 21:35 e, na co Ci seks z aorgazmicznom redakcjom? oni tylko potrafią szybko, pod kołdrom i byle jak swoją drogą, współczuję ich dziecią, żoną, mężą, psą, kotą, chomiką, świnką morskim, teścią i w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Seks po polsku 24.02.12, 21:59 Czepiasz się, Gazecia wykorzystała po prostu stereotyp listów do redakcji Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Seks po polsku 24.02.12, 23:01 no pewnie, że się czepiam co jak co, ale takiego rozegrania tematu to sie po redakcji nie spodziewalam (pomimo, że raczej jakoś specjalnie wygórowanego zdania nie mam ) Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Seks po polsku 24.02.12, 20:36 Wspolczuje po raz kolejny,nie dosc,ze seks kiepski to jeszcze wina zwalona na stereotypy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulu Re: Seks po polsku IP: *.play-internet.pl 25.02.12, 16:56 nie ma orgazmu, kiedy pi... rozjebana i ch... w niej chlupocze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seksi_laska Re: Seks po polsku IP: *.c154.petrotel.pl 28.02.12, 18:48 Mieszkam wraz z mężem z rodzicami. Kochamy się wielokrotnie w ciągu tygodnia, a czasem nawet dnia. Seks nie jest dla nas problemem. Nie robimy tego tylko w sypialni, jest też łazienka, czy salon, albo balkon. Jak sie chce to się da. Poświęcamy naszej seksualności dużo uwagi i czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Curious Seks po latynosku. IP: *.love.servers.at.ioflood.com 01.03.12, 19:02 I pomyslec ze w wieku 42 lat “jechalem” na Viagrze !!!! Tak to wygladalo….smutno. jeden, dwa numery na plecach, kazda proba poswintuszenia glosno albo zabawy odbiegajacej od normy to zaraz bylo zawsze to samo : daj spokoj. Na poczatku jeszcze bylo jako tako ale po pol roku bez chemii juz mi nie stawal. Czasami jak piekna pni wypila to miala jakies pomysly, ale to z kolei mnie nie rajcowalo jakos. Dzis mam 51 lat I w zyciu bym tego nie bral. Przestalem tylko sypiac z Polkami I przeszlo jak reka odjal. Co wyprawiamy nie powiem, kto ciekawy niech sam sprobuje Odpowiedz Link Zgłoś