aguja_negra 27.01.08, 01:24 Witam i mam pytanie, czy można podczas karmienia stosować estrogeny dopochwowo (przeczytałam, że niekiedy stosuje się je przy bolesnym współżyciu po porodzie)? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_staszewska Re: Estrogeny dopochwowo podczas karmienia? 28.01.08, 15:33 Można. Słusznie Pani wyczytała, jest to jedna z metod stosowanych przy problemie ze zbyt małą ilością śluzu. i w efekcie z bolesnością czy wręcz niemożnością współżycia. pozdrawiam :) monika staszewska Odpowiedz Link Zgłoś
aguja_negra Re: Estrogeny dopochwowo podczas karmienia? 30.01.08, 14:42 Bardzo dziękuję za tę - oraz wcześniejsze telefoniczne - odpowiedzi :-)) Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
eronus Re: Estrogeny dopochwowo podczas karmienia? 09.06.08, 16:06 Mam pytanie odnosnie konkretnego lekarstwa: OEKOLP forte (www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=2911) Moj Ginekolog przepisal mi w zwiazku problemem braku sluzu i bolesnymi stosunkami. Ale w ulotce jak wol stoi nie stosowac podczas karmienia piersia. No i jestem w kropce czy zastosowac to czy nie. Dodam, ze moj Ginekolog jest rowniez poloznikiem i jako tako mam do niego zaufanie. Ale boje sie utracic pokarm. Czy moze panikuje? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_staszewska Re: Estrogeny dopochwowo podczas karmienia? 09.06.08, 20:52 Stosowane dopochwowo nie będą miały wpływu na laktację. PAnika nie jest potrezbna, choć czasami nie sposób sie jej pozbyć :) pozdrawiam :) monika staszewska Odpowiedz Link Zgłoś