ivvette 28.10.06, 20:54 Bo ja nie znoszę ale jak zauważyłam ,są tu zwolenniczki tej jakże wątpliwej muzyki PPP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agysa Re: Lubicie disco -polo ? 28.10.06, 20:59 Nie znoszę!!!! Ta "muzyka" wyzwala u mnie agreje. Odpowiedz Link Zgłoś
karcia85 Re: Lubicie disco -polo ? 28.10.06, 21:05 No co Wy, przecież to taka fajna muzyczka jest))))))))))). Zawsze gdy jechaliśmy gdzieś dalej z rodzinką, w samochodzie odbywał się IX przegląd piosenki biesiadnej)))))))))));P śpiewaliśmy wszyscy, a co! Fakt, nikt się nie przyznaje, że to lubi ale na wszelkiej maści weselach i zabawach każdy śpiewa na całe gardło)))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Lubicie disco -polo ? 28.10.06, 21:05 ja tam z sentymentem podchodzę do polsatowych niedzielnych poranków z disco polo w mieszkanku studenckim. to nas programowało prześmiewczo i zabawnie na caaaały następny tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Lubicie disco -polo ? 28.10.06, 21:07 no i marzy mi się pójść na wiejskie weselicho, trzydniowe, z własnoręcznie przygotowanymi prosiakami, tańcami na klepisku i do tego tylko disco polo!!! umarłabym z przebawienia się. Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Lubicie disco -polo ? 28.10.06, 21:06 Osobiście nie znoszę, ale mój niemąż uwielbia. W samochodzie w ramach kompromisu gra sobie Vangelis z mojej inicjatywy i jakieś g... Arash [czy coś w tym stylu] i koszmarna Doda z jego inicjatywy. Jak ktoś lubi disco polo to niech sobie słucha jeśli innym nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
ivvette Re: Lubicie disco -polo ? 28.10.06, 21:12 Na weselu się nie liczy - wtedy taka muzyka jest super Chodziło mi o tak na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Ejże, a "Białego Misia" to z łezką w oku nie 28.10.06, 21:12 ..wspominacie? Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Ejże, a "Białego Misia" to z łezką w oku nie 28.10.06, 21:17 albo zespół universe, to były hiciory!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Ejże, a "Białego Misia" to z łezką w oku nie 28.10.06, 21:19 demarta napisała: > albo zespół universe, to były hiciory!!! )) universe to było disco polo? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Ejże, a "Białego Misia" to z łezką w oku nie 28.10.06, 21:26 be.em napisała: > demarta napisała: > > > albo zespół universe, to były hiciory!!! )) > > > universe to było disco polo? no skoro to było disco polo,to ja słuchałam disco polo i strasznie universe mi się podobał! A kasete z Białym misiem kupiłam w 5 klasie podstawówki-albo w 4? Do czewrsonego walkmena.Pamiętam,że od koleżanki wzięłam nazwę ,napisałam i z tym karteluszkiem pobiegłam kupic.Pisało tam...uwaga ..TOBUŁAN hahahahaha A teraz na weselach tylko lubie,choć jak mi przypomniałaś ten univers to go może skądś sciagnę Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Ejże, a "Białego Misia" to z łezką w oku nie 28.10.06, 21:27 no wtedy jeszcze nie było pojecia disco polo, ale nie umiem zaklasyfikować ich do żadnej porzadniejszej opcji muzycznej. ja przy universe mam identyczne dreszcze rozkoszy na plecach jak przy disco polo )) Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Ejże, a "Białego Misia" to z łezką w oku nie 28.10.06, 21:39 demarta napisała: > no wtedy jeszcze nie było pojecia disco polo, ale nie umiem zaklasyfikować ich > do żadnej porzadniejszej opcji muzycznej. ja przy universe mam identyczne > dreszcze rozkoszy na plecach jak przy disco polo )) Bo Universe chyba nie da się zakwalifikować do żadnego stylu muzycznego. Na moje to taka mieszanka początkującego alternatywnego, balladowego, rocka z poezją i prozą śpiewaną :}}} Uwielbiałam ich, ale znikąd nie można tego ściągnąć [no, mnie się to nie udaje]. Nawet w Wikipedii nikt tego rodzaju muzyki nie określił... Odpowiedz Link Zgłoś
ivvette Re: Lubicie disco -polo ? 28.10.06, 21:21 "biały miś" to nie disco polo ale hicior niezapomniany mówie o czymś takim ? można tam kawałek odsłuchać ; www.soho.pl/index2.html?strona=artysta&podstrona=mp3&a=49&m=8180&akcja=szczegoly Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Lubicie disco -polo ? 28.10.06, 21:34 z disco polo jest jak z PiS. każdy mówi, ze nie znosi, nie kupuje, nie głosuje. a swego czasu na disco polo wykonawcy zbijali fortunę, a PiS wygrał wybory. czyżby istniały disco polowe moherowe berety??? Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: Lubicie disco -polo ? 28.10.06, 21:41 ja mam mnostwo piosenek na winampie,ale nie z powodu ze jakos w nich gustuje tylko jak wstaje z Mloda o 6 tej rano i jest jeszcze ciemno, to nic mnie tak nie rozbudza i zacheca do zabawy z nia jak teksty typu : tu zaraz wybuchnie bomba,ooo, tu zaraz bedzie eksplozja ooo albo tylko jasica ooo, zawsze jasica ooo no i jeszcze smerfne hity:loczek blond i klakier-az chce sie zyc hehe. polecam-lepsze niz kawa!!!moze ktos chce pare kawalow hehe? Odpowiedz Link Zgłoś
luxure [...] 29.10.06, 10:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Do mnie pijesz???? 29.10.06, 10:19 Tu wczoraj wieczorem powstał jeszcze jeden wątek tej pani skierowany już bezpośrednio do Ciebie, ale dzisiaj go nie widzę, pewnie moderatorka go usnęła, bo był suuuuuper subtelny Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Do mnie pijesz???? 29.10.06, 10:23 hahahaha,luxure ale się usmiałam!! Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: Do mnie pijesz???? 29.10.06, 10:23 Monia145 mam tą Panią i jej wątki głęboko w kontafałdzie Odpowiedz Link Zgłoś
gugusiaczek Re: Do mnie pijesz???? 08.11.06, 10:01 Koszmarna muzyka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś