Dodaj do ulubionych

Lubicie disco -polo ?

28.10.06, 20:54
Bo ja nie znoszę ale jak zauważyłam ,są tu zwolenniczki tej jakże wątpliwej
muzyki PPP
Obserwuj wątek
    • aluc Re: Lubicie disco -polo ? 28.10.06, 20:54
      a co to jest?
      • ivvette Re: Lubicie disco -polo ? 28.10.06, 20:56
        Dobra odpowiedż DDDD
        • agysa Re: Lubicie disco -polo ? 28.10.06, 20:59
          Nie znoszę!!!!
          Ta "muzyka" wyzwala u mnie agreje.
    • karcia85 Re: Lubicie disco -polo ? 28.10.06, 21:05
      No co Wy, przecież to taka fajna muzyczka jestwink))))))))))).
      Zawsze gdy jechaliśmy gdzieś dalej z rodzinką, w samochodzie odbywał się IX
      przegląd piosenki biesiadnejwink)))))))))));P śpiewaliśmy wszyscy, a co!
      Fakt, nikt się nie przyznaje, że to lubi ale na wszelkiej maści weselach i
      zabawach każdy śpiewa na całe gardłowink)))))))).
    • demarta Re: Lubicie disco -polo ? 28.10.06, 21:05
      ja tam z sentymentem podchodzę do polsatowych niedzielnych poranków z disco
      polo w mieszkanku studenckim. to nas programowało prześmiewczo i zabawnie na
      caaaały następny tydzień.
      • demarta Re: Lubicie disco -polo ? 28.10.06, 21:07
        no i marzy mi się pójść na wiejskie weselicho, trzydniowe, z własnoręcznie
        przygotowanymi prosiakami, tańcami na klepisku i do tego tylko disco polo!!!
        umarłabym z przebawienia się.
    • figrut Re: Lubicie disco -polo ? 28.10.06, 21:06
      Osobiście nie znoszę, ale mój niemąż uwielbia. W samochodzie w ramach kompromisu
      gra sobie Vangelis z mojej inicjatywy i jakieś g... Arash [czy coś w tym stylu]
      i koszmarna Doda z jego inicjatywy. Jak ktoś lubi disco polo to niech sobie
      słucha jeśli innym nie przeszkadza.
      • ivvette Re: Lubicie disco -polo ? 28.10.06, 21:12
        Na weselu się nie liczy - wtedy taka muzyka jest super wink Chodziło mi o tak na
        codzień.
    • monia145 Ejże, a "Białego Misia" to z łezką w oku nie 28.10.06, 21:12
      ..wspominacie?smile
      • demarta Re: Ejże, a "Białego Misia" to z łezką w oku nie 28.10.06, 21:17
        albo zespół universe, to były hiciory!!! wink))
        • be.em Re: Ejże, a "Białego Misia" to z łezką w oku nie 28.10.06, 21:19
          demarta napisała:

> albo zespół universe, to były hiciory!!! wink))

universe to było disco polo? wink
          • mamaemmy Re: Ejże, a "Białego Misia" to z łezką w oku nie 28.10.06, 21:26
            be.em napisała:

> demarta napisała:
            >
            > > albo zespół universe, to były hiciory!!! wink))
            >
            >
            > universe to było disco polo? wink

no skoro to było disco polo,to ja słuchałam disco polo tongue_out i strasznie universe
            mi się podobał!
            A kasete z Białym misiem kupiłam w 5 klasie podstawówki-albo w 4? Do czewrsonego
            walkmena.Pamiętam,że od koleżanki wzięłam nazwę ,napisałam i z tym karteluszkiem
            pobiegłam kupic.Pisało tam...uwaga ..TOBUŁAN hahahahaha

A teraz na weselach tylko lubie,choć jak mi przypomniałaś ten univers to go może
            skądś sciagnębig_grin
          • demarta Re: Ejże, a "Białego Misia" to z łezką w oku nie 28.10.06, 21:27
            no wtedy jeszcze nie było pojecia disco polo, ale nie umiem zaklasyfikować ich
            do żadnej porzadniejszej opcji muzycznej. ja przy universe mam identyczne
            dreszcze rozkoszy na plecach jak przy disco polo wink))
            • figrut Re: Ejże, a "Białego Misia" to z łezką w oku nie 28.10.06, 21:39
              demarta napisała:

> no wtedy jeszcze nie było pojecia disco polo, ale nie umiem zaklasyfikować ich
              > do żadnej porzadniejszej opcji muzycznej. ja przy universe mam identyczne
              > dreszcze rozkoszy na plecach jak przy disco polo wink))
              Bo Universe chyba nie da się zakwalifikować do żadnego stylu muzycznego.
              Na moje to taka mieszanka początkującego alternatywnego, balladowego, rocka z
              poezją i prozą śpiewaną :}}} Uwielbiałam ich, ale znikąd nie można tego ściągnąć
              [no, mnie się to nie udaje]. Nawet w Wikipedii nikt tego rodzaju muzyki nie
              określił...
    • ivvette Re: Lubicie disco -polo ? 28.10.06, 21:21
      "biały miś" to nie disco polo ale hicior niezapomnianywink mówie o czymś takim ?
      można tam kawałek odsłuchać ;
      www.soho.pl/index2.html?strona=artysta&podstrona=mp3&a=49&m=8180&akcja=szczegoly
    • ania.silenter nie cierpię:((( n/t 28.10.06, 21:31

• demarta Re: Lubicie disco -polo ? 28.10.06, 21:34
      z disco polo jest jak z PiS. każdy mówi, ze nie znosi, nie kupuje, nie głosuje.
      a swego czasu na disco polo wykonawcy zbijali fortunę, a PiS wygrał wybory.
      czyżby istniały disco polowe moherowe berety???
    • olimpia_b81 Re: Lubicie disco -polo ? 28.10.06, 21:41
      ja mam mnostwo piosenek na winampie,ale nie z powodu ze jakos w nich gustuje tylko jak wstaje z Mloda o 6 tej rano i jest jeszcze ciemno, to nic mnie tak nie rozbudza i zacheca do zabawy z nia jak teksty typu : tu zaraz wybuchnie bomba,ooo, tu zaraz bedzie eksplozja ooosmile
      albo
      tylko jasica ooo, zawsze jasica ooosmile
      no i jeszcze smerfne hity:loczek blond i klakier-az chce sie zyc hehe.
      polecam-lepsze niz kawa!!!moze ktos chce pare kawalow hehe?smile
    • luxure [...] 29.10.06, 10:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • monia145 Re: Do mnie pijesz???? 29.10.06, 10:19
        Tu wczoraj wieczorem powstał jeszcze jeden wątek tej pani skierowany już
        bezpośrednio do Ciebie, ale dzisiaj go nie widzę, pewnie moderatorka go usnęła,
        bo był suuuuuper subtelnysmile
        • mamaemmy Re: Do mnie pijesz???? 29.10.06, 10:23
          hahahaha,luxure ale się usmiałam!!
        • luxure Re: Do mnie pijesz???? 29.10.06, 10:23
          Monia145 mam tą Panią i jej wątki głęboko w kontafałdziesmile
          • gugusiaczek Re: Do mnie pijesz???? 08.11.06, 10:01
            Koszmarna muzyka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka