Dodaj do ulubionych

Giertych ma bardzo piękną żonę!

10.03.07, 17:57
Szczęka mi opadła, jak zobaczyłam tę panią na zdjęciu. Co za przepiękna
kobieta! Ciekawe czy odbiera świat w taki sam sposób jak mąż?? smile)
Obserwuj wątek
    • be_em Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 17:59
      wedle stereotypów: piękna nie równa się mądrawink
      • spacey1 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:02
        o Boże, ale piękna nie równa sie chyba także głupia, prawda? I kobiety chcą, aby
        je poważnie traktować...
        • be_em Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:07
          spacey1 napisała:

> o Boże, ale piękna nie równa sie chyba także głupia, prawda? I kobiety chcą,
          aby je poważnie traktować...

a zauwazyłaś emotkę na końcu zdania? smile czy nie odróżniasz? wink
    • lineczkaa Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:00
      mathiola napisała:

> Ciekawe czy odbiera świat w taki sam sposób jak mąż?? smile)

Niestety tak. Jej uroda jest wprost proporcjonalna do jej radykalnych przekonań.
      • renia1807 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:01
        a może jakaś fotka!
        • mathiola Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:10
          no właśnie nie mogę znależć elektronicznej, ja ją widziałam w takiej
          zwyczajnej, papierowej gazecie smile
          • mathiola o, mam 10.03.07, 18:12
            barbara.giertych.pl/
            • mathiola o rety 10.03.07, 18:15
              przy okazji przeczytałam jej list otwarty. Co za odkrywcze myśli. No no.
            • rita75 Re: o, mam 10.03.07, 18:20
              Widzialam ja w TV, w sumie nie przesadzalabym nazywajac ją przepiekną- po
              prostu dość przyjemna dla oka smileale i tak za ladna jak dla Romana.
              • mathiola Re: o, mam 10.03.07, 18:25
                no toć właśnie dlatego mi szczęka opadła - bo ona Romana smile
                • rita75 Re: o, mam 10.03.07, 18:31
                  > no toć właśnie dlatego mi szczęka opadła - bo ona Romana smile

teraz juz wiemy, ze to nie uroda Romana ją ujęła..ciekawe co? Czyzby intelekt ?
                  Jakiez to Roman moze miec gleboko ukryte walory...?smile
                  • renia1807 Re: o, mam 10.03.07, 18:40
                    rita75 napisała:

> > no toć właśnie dlatego mi szczęka opadła - bo ona Romana smile
                    >
                    > teraz juz wiemy, ze to nie uroda Romana ją ujęła..ciekawe co? Czyzby
                    intelekt ?
                    > Jakiez to Roman moze miec gleboko ukryte walory...?smile

moze angielski?

wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,3921303.html
                    • mbwj88 Re: o, mam 10.03.07, 19:49
                      łep konia
                  • czarna.porzeczka Re: o, mam 11.03.07, 08:03
                    Rito, jak Ci nie wstyd mowic o WALORACH Romka?
                    Przeciez PISlicja Cie za to moze zamknac, ze Ty smiesz o WALORACH naszego
                    wicepremiera dyskutowac.
                    Walory sa napewno piekne i sprawne oraz ukryte w prawej nogawce.
                    Prawej, nie lewej.
                • redmiss Re: o, mam 10.03.07, 19:40
                  eeee, wygląda nijako i jak przystało na panią moherową... mózg wyprany - to
                  widać.
            • monia145 Re: o, mam 10.03.07, 20:08
              A zwróciłyście uwagę na listę popierających pań ten list otwarty?
              Żonki czołowych Ligusów na czele.....
            • mamakrzysia4 Re: o, mam 10.03.07, 23:25
              może i ładna ale do szpiku mocherowa mentalność i światopogląd
            • haga78 typowa, zdrowa,krasna dziolcha, taka nasza Jagna;) 11.03.07, 00:06
              typowa, zdrowa i krasna dziolcha, taka nasza Jagna.
    • dlania Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:02
      W sumie to nie wiem czy żartujesz cy nie. Dla mnie ta paniusia to chodząca
      głupotka. Ładna? W którym miejscu?
      A pamietacie jak Giertych wszedł przed nią przed jakims egzaminem, który miała
      zdawać i oznajmił egzaminatorowi (znajomemu): "Stary, tu teraz wejdzie moja
      żona."...
      Moim zdaniem skoro żyje z Romanem to nie może miec do końca zdrowej psychiki.
    • dlania Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:05
      www.giertych-stop.kom.pl/photogallery.php?photo_id=140

To nie jest foto zony ale poniekąd w temaciewink
      Ale fajnie że jest taka strona!
      • peggy1 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:14
        www.pardon.pl/artykul/1056/premier_nie_lubi_byc_blisko_giertycha_wideo
        • dlania Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:21
          Jaka tam ona ładna... Podobna do Romana. zresztą poznali sie na zjeździe
          Młodzieży Wszechpolskiej.
          • renia1807 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:30
            Może nie jest fotogeniczna, ale brzydka nie jest!
            I tak ładniejsza od Marii K.
            • iwles Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 22:16
              > I tak ładniejsza od Marii K.

A o to - to nie jest trudno wink
    • brak.polskich.liter Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:32
      Bez przesady z ta "przepiekna", ladna babka, ale jakas taka aseksualna. Nie
      wyobrazam sobie jej bez majtek, spoconej, z rozczochranym fryzem i np. robiacej
      loda tongue_out
      Laska jest ewidentnie turpistka, a poza tym ma narobione pod deklem, wnioskujac
      z tresci listu otwartego. Umilowanie szpetoty + zakuty leb tlumacza bycie zona
      Wesolego Romka.
      • mathiola Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:37
        LODA?? Jak możesz podejrzewać państwa Giertychów o takie bezeceństwa???

A poza tym na tym zdjęciu co ja ją widziałam, była naprawdę piękna, na tych co
        je teraz oglądam, to tak róznie - od przeciętnej do w miarę ładnej.
        • brak.polskich.liter Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:40
          mathiola napisała:

> LODA?? Jak możesz podejrzewać państwa Giertychów o takie bezeceństwa???

Ano fakt, zrobienie laski Giertychowi to bylby szczyt perwersji ;P
          • mathiola Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 19:15
            A swoją droga to ciekawe, jak oni... tego... no tak po bożemu wyłącznie... czy
            jak smile No bo robienia laski i pozycji od tyłu nijak sobie wyobrazić nie mogę :-
            D
            • brak.polskich.liter Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 19:21
              Cos Ty? Seks dla przyjemnosci?! Fuj, obrzydlistwo. Toz tylko w celu splodzenia
              dzieciatka sie godzi, no i godnie, bez zadnych sprosnosci, pozycja misjonarska i
              juz. A i to z zamknietymi oczami i myslac o Polsce tongue_outPP
              • triss_merigold6 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 19:48
                Ona taka Marynia Połaniecka jest, aseksualna kompletnie. Buzia w ciup a rączki
                w małdrzyk.
    • gorgolka jest adwokatem 10.03.07, 18:37
      wiec głupia podejrzewam nie jest
      • sir.vimes No i co? 10.03.07, 19:18
        Może sobie być adwokatem ale to nie dowód , że jest mądra.

• triss_merigold6 Re: jest adwokatem 10.03.07, 19:48
        Cóż, mam znajomą biegłego rewidenta. Jest bezdennie wprost głupia.
    • monia145 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 19:47
      Nic niezwykłego.
      Nie rozpoznałabym jej na ulicy( w przeciwieństwie wspominanej tutaj juz Marii
      Kaczyńskiej)
      Co do jej poglądów- aby żyć z takim człwiekiem, jak Roman Giertych, na każdym
      kroku kompromitującycm sie w oczach znakomietj większości narodu, trzeba mieć
      ten sam sposób na życie, te same poglądy i wierzyć bezgranicznie w racje męża.
      Grunt to dopasowane stadło tworzyć...
    • mbwj88 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 19:48
      w tv wczoraj była
      faktycznie dziwne widac miłość bywa ślepa

• dlania Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 20:13
        Szczególnie, że on tę swoja zonę wyczaił jak miało dziewczę 16 lat - i od tego
        czasu ma ją pod swoja kuratelą. To kiedy dziewczyna miała sie nauczyć
        samodzielnie myśleć? Ona powtarza to, co jej Romuś powie. Polecam wywiad - co za
        urocza, słodka rodzinka Adamsów:
        gala.onet.pl/0,1172945,1,wywiady.html
        • brak.polskich.liter Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 20:20
          Wlasnie przeczytalam, wrzucilam w google Barbare Giertych i bec! No, po prostu
          idealna rodzina, czytajac wywiad wzruszylam sie jak stary siennik.

Dowiedzialam sie, jaki to Wesoly Romek jest romantyczny (tu bajeczka o
          romantyzmie mi sie wrednie przypomniala tongue_out), ze sie dziecmi zajmuje, i - uwaga,
          coz za rewolucyjna madrosc - wspolczesna kobieta MOZE realizowac sie jako zona i
          matka i pracowac jednoczesnie. Oj, nieladnie, ciekawe, co by oslanka Sobecka na
          to powiedziala? tongue_outP
          • monia145 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 20:24
            Gdybym nie wiedziała, że Sobecka urodziła dwójkę dzieci, poważnie
            zastanawiałabym sie czy jest kobietąwinkPPPPPPPP
            Mam wrażenie, że nawet w Lidze traktują ją jako polityczny i mentalny folklor...
          • dlania Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 20:25
            Też mnie wzruszył ten fragment o tym jaka to Basia dzielna, bo studiowała,
            opiekowała sie dzieckiem i jeszcze gospodarowała w domu równocześnie. No głupia!
            A co to, Romcio garów nie umyje, za wysokie ma czoło na takiej przyziemnej roboty?
            • brak.polskich.liter Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 20:32
              Cos Ty! Nie po to do LPR-u wstepowal i ministrem zostal zeby brudne gary myc tongue_outPP
              Poza tym un jest mencizna, a prawdziwej menciznie od mycia garow cycki rosna tongue_outPPPP
        • rita75 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 20:31
          "On marsowym obliczem, tubalnym głosem potrafi zmrozić przeciwników
          politycznych i jak bezbronne motyle przyszpilić argumentami. Wie, jak się
          ustawić przed kamerą, by jego 197 cm wzrostu zyskiwało mu sympatię"

<LOL>wink))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • lola211 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 11.03.07, 20:01
            No takich farmazonow dawno nie czytalam, wlasnie ten fragment rozlozyl mnie
            calkowicie na lopatkismile).Ma gosciu poczucie humoru..
    • oxygen100 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 21:48
      nie lubie takich nijakich cipciowatych kobiet. Barwna osobowoscia to ona chyba
      ne jesttongue_out
      • paulixs1 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 23:06
        Oj on nawet umi zadrzemac przy przewijaniu dziecka.
    • lemonic77 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 23:02
      Żona Giertycha się nie podoba
      to proszę jak wygląda w większość emamy spędzających większość życia przed
      kompem

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/16dc942b89ca8977.html
      • redmiss Lemonic 10.03.07, 23:36
        z pewnością masz rację...
        dlatego swojego zdjęcia nie pokazujesz...
        a moze pokazałaś? jesteś tam w tej grupce???
        • dlania Re: Lemonic 11.03.07, 08:22
          Lemonic, gramatyka Twojej wypowiedzi nie pozwala zrozumieć z niej czegokolwiek.
          Umiesz się wysławiać po polsku?
      • mathiola eee tam 11.03.07, 11:27
        Ja mam mniejszy biust smile
    • lemonic77 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 23:05
      No i oczywiście małżonkowie w/w pań i konkubenci z nieformalnych związków

img453.imageshack.us/img453/5038/boys1es6ym1.jpg
      • haga78 lemonic77- toz to lepsza czesc LPR :) 11.03.07, 00:00
        • brak.polskich.liter Re: lemonic77- toz to lepsza czesc LPR :) 11.03.07, 01:03
          Ten bez zeba jest calkiem niezla mencizna tongue_outPPPP
    • gosika78 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 11.03.07, 10:50
      Raczej przeciętną smile
      Na ulicy bym się za nią nie obejrzała...
    • shady27 piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 11:54
      ona mi sie nie podoba ani wizualnie ani pogladowo, tak samo wymozdzona jak jej
      mezus
      • agnieszkas72 Re: piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 14:01
        Nie należę do zwolenników LPR.Za objaw odmóżdżenia uważam zmieszanie człowieka
        z błotem i odmówienie mu prawa do jakichkolwiek walorów dlatego,że reprezentuje
        inną opcję polityczną.Cóż,można być kołtunką do kwadratu i jednocześnie uważać
        się za kobietę niezwykle wyzwoloną.
        Co do urody Giertychowej-niewątpliwie zalicza się do kobiet
        atrakcyjnych.Ciekawe,czy do tej grupy zaliczają się najzajadlej krytykujące
        emamy.A sądząc z opowieści małżenskich,które można przeczytać na forum,niejedna
        mogłaby pozazdrościć Giertychowej udanego małżeństwa.
        • oxygen100 Re: piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 14:08
          Zastanawijace jest, jak czlowiek w moim wieku (no prawie bo jednak jest troche
          mlodszy) moze byc taka konserwa. O ile jestem w stanie zrozumiec ze poglady
          wynikaja z przynaleznosci do partii, tak o ile odzwierciedlaja one prawdziwe ja
          pieknego romka to jest to dla mnie jakies kuriozum.
          IMO wcale bym sie nie zdzwila gdyby on ta Basie zasadzal tak na ch..a i
          wiatrak robil, a nie po bozemutongue_out W koncu rosly chlop potrzebuje porzadnego
          rzniecia a nie tak babci po dupcitongue_out
          • brak.polskich.liter Re: piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 14:23
            oxygen100 napisała:

> IMO wcale bym sie nie zdzwila gdyby on ta Basie zasadzal tak na ch..a i
            > wiatrak robil, a nie po bozemutongue_out

A ja, cholera, nie jestem sobie wyobrazic nawet orala w wykonaniu tej
            przeszczesliwej parki, koncu w porzadnej rodzinie takie rzeczy sie nie zdarzaja tongue_out

> W koncu rosly chlop potrzebuje porzadnego rzniecia a nie tak babci po dupcitongue_out

Tu zgoda. Ale juz raczej widze Romana Wielkiego podazajacego do burdelu celem
            porobienia jakichs hardkorow. Przeciez ze swoja Basia nie bedzie, bo on ja
            szanuje i ona wszak mateczka jego dzieciatek jest tongue_outPP
            • monia145 Re: piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 14:28
              Czy pan Roman nie należy czasami do Opus Dei?
              Może nauczył się, jak kontrolować swoje libido?winkPPP
            • oxygen100 Re: piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 15:41
              myslisz ze to syndrom madonna-dziwka??smile
          • oxygen100 Re: piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 15:40
            jezu Roman jest oczywiscie ode mnei starszysmile) zacmienia dostalam
            • deja-vu Re: piekna??? chyba piekna inaczej 14.03.07, 13:47
              > jezu Roman jest oczywiscie ode mnei starszysmile) zacmienia dostalam

Jezu to on na imie JESZCZE nie ma.
        • monia145 Re: piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 14:21
          Mogłaby jej pozazdrościc udanego małżeństwa tylko ta kobieta, która wyznaje
          podobny pogląd na życie jak ona. I jej mąż. Ja jej nie zazdroszczę, bo ośmielam
          sie przypuszczać, że to, co państwo Giertychowie uznaja za szczyt szczęścia
          małżeńskiego, dla mnie byłoby nie do zaakceptowania.
          Co do krytyki- dla jednych jest ona atrakcyjna, dla innych nie.
          Czy mamy zacząć mysleć, że te które ją tak chwalą widzą w niej odbicie swojej
          osoby?
        • blekitnykoralik Re: piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 15:37
          podpisuję się. Jak przekupki na targu, która głośniej i dobitniej. Celnej
          riposty brak. Szlachetności zero. Wystarczy mały kamyczek i lawina błota gotowa.
          Kobiety bardzo nie lubią, jak się pisze o innej kobiecie "piękna" i od razu
          muszą sprawdzać, czy faktycznie da się ją wpasować w stereotyp piękna (no bo
          jakimiś chyba wyznacznikami w ocenie się kierują). Ja nie potrafię ocenić piękna
          po jednym zdjęciu.
          Nie akceptuję też masowych ataków na urodę p. Kaczyńskiej... Bo w końcu jednak
          tacy się urodziliśmy, można coś w sobie zmieniać, ale nie wszyscy, na szczęście
          przykladają do tego aż taką wagę, bo by same ponaciągane, silikonowe laski po
          ulicach chodziły...
          Głupiego poznać po jego śmiechu. W tej ironii, sposobie komentowania
          jednak widać, że Ci na górze są odzwierciedlaniem naszego społeczeństwa, niestety...
          • rita75 Re: piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 16:37
            > Kobiety bardzo nie lubią, jak się pisze o innej kobiecie "piękna" i od razu
            > muszą sprawdzać, czy faktycznie da się ją wpasować w stereotyp piękna (no bo
            > jakimiś chyba wyznacznikami w ocenie się kierują).

łał, aleś dosr..ła- jednym slowem zawsze znajdzie sie objazdowy moralizator,
            który z zajadloscia godna lepszej sprawy tropi przejawy....no wlasnie czego?,
            krytykuje, przyszpila kiej ten Roman,celnością argumentu- motyle, dzieki czemu
            moze podbudować swoje ego,i czuc sie jedynym sprawiedliwym lub jednym z
            nielicznych- posród narodów.
            • blekitnykoralik Re: piekna??? chyba piekna inaczej 12.03.07, 12:07
              Nic mnie tak nie śmieszy, jak zajdałość kobiet, które w wolnej chwili zęby
              wbijają w klawiaturę, z uśmiechem samozadowolenia słowa dobierają, żeby wybić
              się ponad forum ze swoim wpisem. A Twój wpis świadczy o większym zaangażowaniu
              emocjonalnym niż mój... Opisałam zjawisko, które mi się nie podoba, a tu się
              często pojawia i świadczy o tym, że ludzie na dole myślą, oceniają, krytykują w
              bardzo podobny sposób, jak Ci na górze. Bez szacunku dla odmiennych poglądów,
              bez kuptury. Taki klimat z targowiska. Wrzask przekupek. Hałas w kurniku. Ale
              jest też inaczej, zależy od postu. I tyle. Podobno, gdyby ludzie nie gadali
              głupot, byłoby na świecie bardzo cicho.
          • monia145 Re: piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 18:08
            Uznajmy więc, że dla Mathioli pani Giertychowa jest piękna, a dla mnie nie.
            Wolno mi napisać, że nic pięknego w niej nie widzę?
            A może nie? Bo to nieszlachetne jest?
            • rita75 Re: piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 18:42
              Nie mozesz! I wbij sobie to do glowy- nie mozesz oceniac czyjegos wygladu, nie
              mozesz miec wlasnego poczucoa estetyki- bo to nieszlachetne i wysoce
              podejrzanewinkw przeciwienstwie do oceny moralnej czyjejs oosby i to po dwoch
              postach- to dopiero szlachetne!
          • mathiola Jeśli chodzi o panią Kaczyńską... 12.03.07, 12:11
            ...to jej uroda budzi we mnie ciepłe odczucia. Nie wiem dlaczego i jest to
            niezależne od sympatii politycznej, bo tej we mnie ani zdziebka dla
            jakiejkolwiek partii w tej chwili, a najmniej dla PIS-u. Ale nie uważam, by
            była szczególnie brzydka, a już bardzo podoba mi się jej nos - taki swojski,
            miły smile W ogóle miła kobieta z wyglądu. Nie wiem czemu niektórzy jej się
            czepiają. Nie ma już 30-tki, trudno żeby uwodziła gładkim obliczem i kocim
            spojrzeniem.
            • monia145 Re: Jeśli chodzi o panią Kaczyńską... 12.03.07, 12:27
              Mathiola, no dajże spokój....nie czepiają się , tylko wyrażają swoja opinię.
              Tobie się podoba jej swojski nos a komuś innemu nie.
              Czy nie mozna juz tutaj napisać swojego zdania, bez posądzenia o czepialstwo,
              kompleksy i leczenie frustracji na forum?
              Kwestia tylko odpowiedniego tonu i stylu wypowiedzi.
              Jedni napiszą delikatnie, inni dobitnie...
              • monia145 P.S 12.03.07, 12:30
                smile
                Doczytałam, że pisałaś o Kaczyńskiej....więc napiszę tylko, że mnie też jakoś
                specjalnie nie razi jej charakterystyczna urodawinkP
            • sir.vimes Re: Jeśli chodzi o panią Kaczyńską... 12.03.07, 12:32
              Dziwię się jak można porównywać urodę młodziutkiej kobiety do urody kobiety ,
              która jest już babcią.
              To inna liga.

A poza tym Maria Kaczyńska moim zdaniem wygląda całkiem sympatycznie - jak na
              sympatyczkę PISu.

• iwles Re: Jeśli chodzi o panią Kaczyńską... 12.03.07, 12:46
                he he
                Trudno wyrokowac, czy jest sympatyczką PiSu czy
                sympatyczką męża własnego.
              • malila Re: Jeśli chodzi o panią Kaczyńską... 12.03.07, 12:56
                sir.vimes napisała:
                > A poza tym Maria Kaczyńska moim zdaniem wygląda całkiem sympatycznie -

I można powiedzieć, że nawet wyładniała odkąd zaczęła protestować przeciwko
                trasie przez Rospudę i przeciwko zmianom konstytucji w kwestii aborcjiwink
                • sir.vimes Re: Jeśli chodzi o panią Kaczyńską... 12.03.07, 14:35
                  Dla mnie na pewno wink))

Ale tak poważnie - przypomina mi jedną nauczycielkę , którą bardzo lubiłam . Też
                  konserwatystkę.
        • renia1807 Re: piekna??? chyba piekna inaczej 12.03.07, 10:32
          agnieszkas72 napisała:

> Nie należę do zwolenników LPR.Za objaw odmóżdżenia uważam zmieszanie człowieka
          > z błotem i odmówienie mu prawa do jakichkolwiek walorów dlatego,że
          reprezentuje
          > inną opcję polityczną.Cóż,można być kołtunką do kwadratu i jednocześnie uważać
          > się za kobietę niezwykle wyzwoloną.
          > Co do urody Giertychowej-niewątpliwie zalicza się do kobiet
          > atrakcyjnych.Ciekawe,czy do tej grupy zaliczają się najzajadlej krytykujące
          > emamy.A sądząc z opowieści małżenskich,które można przeczytać na
          forum,niejedna
          > mogłaby pozazdrościć Giertychowej udanego małżeństwa.

I tu trafiłaś pewnie!!! zgadzam się z tobą w 100%
          • dlania Re: piekna??? chyba piekna inaczej 12.03.07, 11:27
            Renia, czy Ty myślisz że Oni będą w Gali brudy małżeńskie wyciągać? Przecież to
            lukrowany obrazek na użytek maluczkich - niech zazdroszczą i podziwiają! Aż
            głupio, że ktoś sie na to nabiera.
            Młoda Kaczyńska tez miała przeszczęsliwe małżeństwo na uzytek prasy - az tu
            nagle rozwód...
            • renia1807 Re: piekna??? chyba piekna inaczej 14.03.07, 10:13
              dlania napisała:

> Renia, czy Ty myślisz że Oni będą w Gali brudy małżeńskie wyciągać? Przecież
              to
              > lukrowany obrazek na użytek maluczkich - niech zazdroszczą i podziwiają! Aż
              > głupio, że ktoś sie na to nabiera.
              > Młoda Kaczyńska tez miała przeszczęsliwe małżeństwo na uzytek prasy - az tu
              > nagle rozwód

Giertychowie, właściwie są mi obojętni!
              Wizerunek jaki oboje kreują nie przeszkadza mi , ale szczególnej sympatii też
              we mnie nie budzi.
    • net79 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 11.03.07, 14:50
      W telewizji nie wyglądała tak słodko i nie w moim typie, ale podobno ostatnio
      dzidziusia urodziła i może daje jej po kościach, po cerze i po
      światopoglądzie... Podobno Romek dobry chłop i rodzinny ma się rozumieć, tylko
      w gajerku tak sztywno wygląda, a tak naprawdę strasznie się bidulek męczy
      udając, że rozumie reguły gry i że fajno jest...
      • oxygen100 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 11.03.07, 15:44
        eeee kiedys widzialam Romea z corka w TV. Tragedia i on i przychowek sztywni az
        zeby bola. No ale czego mozna oczekiwac po czlowieku, ktorego ojciec widzial
        dinozaurytongue_out
        • dlania Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 11.03.07, 17:48
          Chyba smoki widział, a nie dinozaury (choc meritum zostaje to samo)....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka