mathiola 10.03.07, 17:57 Szczęka mi opadła, jak zobaczyłam tę panią na zdjęciu. Co za przepiękna kobieta! Ciekawe czy odbiera świat w taki sam sposób jak mąż?? ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be_em Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 17:59 wedle stereotypów: piękna nie równa się mądra Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:02 o Boże, ale piękna nie równa sie chyba także głupia, prawda? I kobiety chcą, aby je poważnie traktować... Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:07 spacey1 napisała: > o Boże, ale piękna nie równa sie chyba także głupia, prawda? I kobiety chcą, aby je poważnie traktować... a zauwazyłaś emotkę na końcu zdania? czy nie odróżniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
lineczkaa Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:00 mathiola napisała: > Ciekawe czy odbiera świat w taki sam sposób jak mąż?? ) Niestety tak. Jej uroda jest wprost proporcjonalna do jej radykalnych przekonań. Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:01 a może jakaś fotka! Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:10 no właśnie nie mogę znależć elektronicznej, ja ją widziałam w takiej zwyczajnej, papierowej gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola o rety 10.03.07, 18:15 przy okazji przeczytałam jej list otwarty. Co za odkrywcze myśli. No no. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: o, mam 10.03.07, 18:20 Widzialam ja w TV, w sumie nie przesadzalabym nazywajac ją przepiekną- po prostu dość przyjemna dla oka ale i tak za ladna jak dla Romana. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: o, mam 10.03.07, 18:25 no toć właśnie dlatego mi szczęka opadła - bo ona Romana Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: o, mam 10.03.07, 18:31 > no toć właśnie dlatego mi szczęka opadła - bo ona Romana teraz juz wiemy, ze to nie uroda Romana ją ujęła..ciekawe co? Czyzby intelekt ? Jakiez to Roman moze miec gleboko ukryte walory...? Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: o, mam 10.03.07, 18:40 rita75 napisała: > > no toć właśnie dlatego mi szczęka opadła - bo ona Romana > > teraz juz wiemy, ze to nie uroda Romana ją ujęła..ciekawe co? Czyzby intelekt ? > Jakiez to Roman moze miec gleboko ukryte walory...? moze angielski? wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,3921303.html Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.porzeczka Re: o, mam 11.03.07, 08:03 Rito, jak Ci nie wstyd mowic o WALORACH Romka? Przeciez PISlicja Cie za to moze zamknac, ze Ty smiesz o WALORACH naszego wicepremiera dyskutowac. Walory sa napewno piekne i sprawne oraz ukryte w prawej nogawce. Prawej, nie lewej. Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: o, mam 10.03.07, 19:40 eeee, wygląda nijako i jak przystało na panią moherową... mózg wyprany - to widać. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: o, mam 10.03.07, 20:08 A zwróciłyście uwagę na listę popierających pań ten list otwarty? Żonki czołowych Ligusów na czele..... Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 Re: o, mam 10.03.07, 23:25 może i ładna ale do szpiku mocherowa mentalność i światopogląd Odpowiedz Link Zgłoś
haga78 typowa, zdrowa,krasna dziolcha, taka nasza Jagna;) 11.03.07, 00:06 typowa, zdrowa i krasna dziolcha, taka nasza Jagna. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:02 W sumie to nie wiem czy żartujesz cy nie. Dla mnie ta paniusia to chodząca głupotka. Ładna? W którym miejscu? A pamietacie jak Giertych wszedł przed nią przed jakims egzaminem, który miała zdawać i oznajmił egzaminatorowi (znajomemu): "Stary, tu teraz wejdzie moja żona."... Moim zdaniem skoro żyje z Romanem to nie może miec do końca zdrowej psychiki. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:05 www.giertych-stop.kom.pl/photogallery.php?photo_id=140 To nie jest foto zony ale poniekąd w temacie Ale fajnie że jest taka strona! Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:14 www.pardon.pl/artykul/1056/premier_nie_lubi_byc_blisko_giertycha_wideo Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:21 Jaka tam ona ładna... Podobna do Romana. zresztą poznali sie na zjeździe Młodzieży Wszechpolskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:30 Może nie jest fotogeniczna, ale brzydka nie jest! I tak ładniejsza od Marii K. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 22:16 > I tak ładniejsza od Marii K. A o to - to nie jest trudno Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:32 Bez przesady z ta "przepiekna", ladna babka, ale jakas taka aseksualna. Nie wyobrazam sobie jej bez majtek, spoconej, z rozczochranym fryzem i np. robiacej loda Laska jest ewidentnie turpistka, a poza tym ma narobione pod deklem, wnioskujac z tresci listu otwartego. Umilowanie szpetoty + zakuty leb tlumacza bycie zona Wesolego Romka. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:37 LODA?? Jak możesz podejrzewać państwa Giertychów o takie bezeceństwa??? A poza tym na tym zdjęciu co ja ją widziałam, była naprawdę piękna, na tych co je teraz oglądam, to tak róznie - od przeciętnej do w miarę ładnej. Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 18:40 mathiola napisała: > LODA?? Jak możesz podejrzewać państwa Giertychów o takie bezeceństwa??? Ano fakt, zrobienie laski Giertychowi to bylby szczyt perwersji ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 19:15 A swoją droga to ciekawe, jak oni... tego... no tak po bożemu wyłącznie... czy jak No bo robienia laski i pozycji od tyłu nijak sobie wyobrazić nie mogę :- D Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 19:21 Cos Ty? Seks dla przyjemnosci?! Fuj, obrzydlistwo. Toz tylko w celu splodzenia dzieciatka sie godzi, no i godnie, bez zadnych sprosnosci, pozycja misjonarska i juz. A i to z zamknietymi oczami i myslac o Polsce PP Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 19:48 Ona taka Marynia Połaniecka jest, aseksualna kompletnie. Buzia w ciup a rączki w małdrzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes No i co? 10.03.07, 19:18 Może sobie być adwokatem ale to nie dowód , że jest mądra. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: jest adwokatem 10.03.07, 19:48 Cóż, mam znajomą biegłego rewidenta. Jest bezdennie wprost głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 19:47 Nic niezwykłego. Nie rozpoznałabym jej na ulicy( w przeciwieństwie wspominanej tutaj juz Marii Kaczyńskiej) Co do jej poglądów- aby żyć z takim człwiekiem, jak Roman Giertych, na każdym kroku kompromitującycm sie w oczach znakomietj większości narodu, trzeba mieć ten sam sposób na życie, te same poglądy i wierzyć bezgranicznie w racje męża. Grunt to dopasowane stadło tworzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
mbwj88 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 19:48 w tv wczoraj była faktycznie dziwne widac miłość bywa ślepa Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 20:13 Szczególnie, że on tę swoja zonę wyczaił jak miało dziewczę 16 lat - i od tego czasu ma ją pod swoja kuratelą. To kiedy dziewczyna miała sie nauczyć samodzielnie myśleć? Ona powtarza to, co jej Romuś powie. Polecam wywiad - co za urocza, słodka rodzinka Adamsów: gala.onet.pl/0,1172945,1,wywiady.html Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 20:20 Wlasnie przeczytalam, wrzucilam w google Barbare Giertych i bec! No, po prostu idealna rodzina, czytajac wywiad wzruszylam sie jak stary siennik. Dowiedzialam sie, jaki to Wesoly Romek jest romantyczny (tu bajeczka o romantyzmie mi sie wrednie przypomniala ), ze sie dziecmi zajmuje, i - uwaga, coz za rewolucyjna madrosc - wspolczesna kobieta MOZE realizowac sie jako zona i matka i pracowac jednoczesnie. Oj, nieladnie, ciekawe, co by oslanka Sobecka na to powiedziala? P Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 20:24 Gdybym nie wiedziała, że Sobecka urodziła dwójkę dzieci, poważnie zastanawiałabym sie czy jest kobietąPPPPPPPP Mam wrażenie, że nawet w Lidze traktują ją jako polityczny i mentalny folklor... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 20:25 Też mnie wzruszył ten fragment o tym jaka to Basia dzielna, bo studiowała, opiekowała sie dzieckiem i jeszcze gospodarowała w domu równocześnie. No głupia! A co to, Romcio garów nie umyje, za wysokie ma czoło na takiej przyziemnej roboty? Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 20:32 Cos Ty! Nie po to do LPR-u wstepowal i ministrem zostal zeby brudne gary myc PP Poza tym un jest mencizna, a prawdziwej menciznie od mycia garow cycki rosna PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 20:31 "On marsowym obliczem, tubalnym głosem potrafi zmrozić przeciwników politycznych i jak bezbronne motyle przyszpilić argumentami. Wie, jak się ustawić przed kamerą, by jego 197 cm wzrostu zyskiwało mu sympatię" <LOL>)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 11.03.07, 20:01 No takich farmazonow dawno nie czytalam, wlasnie ten fragment rozlozyl mnie calkowicie na lopatki).Ma gosciu poczucie humoru.. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 21:48 nie lubie takich nijakich cipciowatych kobiet. Barwna osobowoscia to ona chyba ne jest Odpowiedz Link Zgłoś
paulixs1 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 23:06 Oj on nawet umi zadrzemac przy przewijaniu dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
lemonic77 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 23:02 Żona Giertycha się nie podoba to proszę jak wygląda w większość emamy spędzających większość życia przed kompem www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/16dc942b89ca8977.html Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Lemonic 10.03.07, 23:36 z pewnością masz rację... dlatego swojego zdjęcia nie pokazujesz... a moze pokazałaś? jesteś tam w tej grupce??? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Lemonic 11.03.07, 08:22 Lemonic, gramatyka Twojej wypowiedzi nie pozwala zrozumieć z niej czegokolwiek. Umiesz się wysławiać po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
lemonic77 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 10.03.07, 23:05 No i oczywiście małżonkowie w/w pań i konkubenci z nieformalnych związków img453.imageshack.us/img453/5038/boys1es6ym1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: lemonic77- toz to lepsza czesc LPR :) 11.03.07, 01:03 Ten bez zeba jest calkiem niezla mencizna PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 11.03.07, 10:50 Raczej przeciętną Na ulicy bym się za nią nie obejrzała... Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 11:54 ona mi sie nie podoba ani wizualnie ani pogladowo, tak samo wymozdzona jak jej mezus Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkas72 Re: piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 14:01 Nie należę do zwolenników LPR.Za objaw odmóżdżenia uważam zmieszanie człowieka z błotem i odmówienie mu prawa do jakichkolwiek walorów dlatego,że reprezentuje inną opcję polityczną.Cóż,można być kołtunką do kwadratu i jednocześnie uważać się za kobietę niezwykle wyzwoloną. Co do urody Giertychowej-niewątpliwie zalicza się do kobiet atrakcyjnych.Ciekawe,czy do tej grupy zaliczają się najzajadlej krytykujące emamy.A sądząc z opowieści małżenskich,które można przeczytać na forum,niejedna mogłaby pozazdrościć Giertychowej udanego małżeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 14:08 Zastanawijace jest, jak czlowiek w moim wieku (no prawie bo jednak jest troche mlodszy) moze byc taka konserwa. O ile jestem w stanie zrozumiec ze poglady wynikaja z przynaleznosci do partii, tak o ile odzwierciedlaja one prawdziwe ja pieknego romka to jest to dla mnie jakies kuriozum. IMO wcale bym sie nie zdzwila gdyby on ta Basie zasadzal tak na ch..a i wiatrak robil, a nie po bozemu W koncu rosly chlop potrzebuje porzadnego rzniecia a nie tak babci po dupci Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 14:23 oxygen100 napisała: > IMO wcale bym sie nie zdzwila gdyby on ta Basie zasadzal tak na ch..a i > wiatrak robil, a nie po bozemu A ja, cholera, nie jestem sobie wyobrazic nawet orala w wykonaniu tej przeszczesliwej parki, koncu w porzadnej rodzinie takie rzeczy sie nie zdarzaja > W koncu rosly chlop potrzebuje porzadnego rzniecia a nie tak babci po dupci Tu zgoda. Ale juz raczej widze Romana Wielkiego podazajacego do burdelu celem porobienia jakichs hardkorow. Przeciez ze swoja Basia nie bedzie, bo on ja szanuje i ona wszak mateczka jego dzieciatek jest PP Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 14:28 Czy pan Roman nie należy czasami do Opus Dei? Może nauczył się, jak kontrolować swoje libido?PPP Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 15:41 myslisz ze to syndrom madonna-dziwka?? Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 15:40 jezu Roman jest oczywiscie ode mnei starszy) zacmienia dostalam Odpowiedz Link Zgłoś
deja-vu Re: piekna??? chyba piekna inaczej 14.03.07, 13:47 > jezu Roman jest oczywiscie ode mnei starszy) zacmienia dostalam Jezu to on na imie JESZCZE nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 14:21 Mogłaby jej pozazdrościc udanego małżeństwa tylko ta kobieta, która wyznaje podobny pogląd na życie jak ona. I jej mąż. Ja jej nie zazdroszczę, bo ośmielam sie przypuszczać, że to, co państwo Giertychowie uznaja za szczyt szczęścia małżeńskiego, dla mnie byłoby nie do zaakceptowania. Co do krytyki- dla jednych jest ona atrakcyjna, dla innych nie. Czy mamy zacząć mysleć, że te które ją tak chwalą widzą w niej odbicie swojej osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
blekitnykoralik Re: piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 15:37 podpisuję się. Jak przekupki na targu, która głośniej i dobitniej. Celnej riposty brak. Szlachetności zero. Wystarczy mały kamyczek i lawina błota gotowa. Kobiety bardzo nie lubią, jak się pisze o innej kobiecie "piękna" i od razu muszą sprawdzać, czy faktycznie da się ją wpasować w stereotyp piękna (no bo jakimiś chyba wyznacznikami w ocenie się kierują). Ja nie potrafię ocenić piękna po jednym zdjęciu. Nie akceptuję też masowych ataków na urodę p. Kaczyńskiej... Bo w końcu jednak tacy się urodziliśmy, można coś w sobie zmieniać, ale nie wszyscy, na szczęście przykladają do tego aż taką wagę, bo by same ponaciągane, silikonowe laski po ulicach chodziły... Głupiego poznać po jego śmiechu. W tej ironii, sposobie komentowania jednak widać, że Ci na górze są odzwierciedlaniem naszego społeczeństwa, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 16:37 > Kobiety bardzo nie lubią, jak się pisze o innej kobiecie "piękna" i od razu > muszą sprawdzać, czy faktycznie da się ją wpasować w stereotyp piękna (no bo > jakimiś chyba wyznacznikami w ocenie się kierują). łał, aleś dosr..ła- jednym slowem zawsze znajdzie sie objazdowy moralizator, który z zajadloscia godna lepszej sprawy tropi przejawy....no wlasnie czego?, krytykuje, przyszpila kiej ten Roman,celnością argumentu- motyle, dzieki czemu moze podbudować swoje ego,i czuc sie jedynym sprawiedliwym lub jednym z nielicznych- posród narodów. Odpowiedz Link Zgłoś
blekitnykoralik Re: piekna??? chyba piekna inaczej 12.03.07, 12:07 Nic mnie tak nie śmieszy, jak zajdałość kobiet, które w wolnej chwili zęby wbijają w klawiaturę, z uśmiechem samozadowolenia słowa dobierają, żeby wybić się ponad forum ze swoim wpisem. A Twój wpis świadczy o większym zaangażowaniu emocjonalnym niż mój... Opisałam zjawisko, które mi się nie podoba, a tu się często pojawia i świadczy o tym, że ludzie na dole myślą, oceniają, krytykują w bardzo podobny sposób, jak Ci na górze. Bez szacunku dla odmiennych poglądów, bez kuptury. Taki klimat z targowiska. Wrzask przekupek. Hałas w kurniku. Ale jest też inaczej, zależy od postu. I tyle. Podobno, gdyby ludzie nie gadali głupot, byłoby na świecie bardzo cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 18:08 Uznajmy więc, że dla Mathioli pani Giertychowa jest piękna, a dla mnie nie. Wolno mi napisać, że nic pięknego w niej nie widzę? A może nie? Bo to nieszlachetne jest? Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: piekna??? chyba piekna inaczej 11.03.07, 18:42 Nie mozesz! I wbij sobie to do glowy- nie mozesz oceniac czyjegos wygladu, nie mozesz miec wlasnego poczucoa estetyki- bo to nieszlachetne i wysoce podejrzanew przeciwienstwie do oceny moralnej czyjejs oosby i to po dwoch postach- to dopiero szlachetne! Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Jeśli chodzi o panią Kaczyńską... 12.03.07, 12:11 ...to jej uroda budzi we mnie ciepłe odczucia. Nie wiem dlaczego i jest to niezależne od sympatii politycznej, bo tej we mnie ani zdziebka dla jakiejkolwiek partii w tej chwili, a najmniej dla PIS-u. Ale nie uważam, by była szczególnie brzydka, a już bardzo podoba mi się jej nos - taki swojski, miły W ogóle miła kobieta z wyglądu. Nie wiem czemu niektórzy jej się czepiają. Nie ma już 30-tki, trudno żeby uwodziła gładkim obliczem i kocim spojrzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Jeśli chodzi o panią Kaczyńską... 12.03.07, 12:27 Mathiola, no dajże spokój....nie czepiają się , tylko wyrażają swoja opinię. Tobie się podoba jej swojski nos a komuś innemu nie. Czy nie mozna juz tutaj napisać swojego zdania, bez posądzenia o czepialstwo, kompleksy i leczenie frustracji na forum? Kwestia tylko odpowiedniego tonu i stylu wypowiedzi. Jedni napiszą delikatnie, inni dobitnie... Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 P.S 12.03.07, 12:30 Doczytałam, że pisałaś o Kaczyńskiej....więc napiszę tylko, że mnie też jakoś specjalnie nie razi jej charakterystyczna urodaP Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Jeśli chodzi o panią Kaczyńską... 12.03.07, 12:32 Dziwię się jak można porównywać urodę młodziutkiej kobiety do urody kobiety , która jest już babcią. To inna liga. A poza tym Maria Kaczyńska moim zdaniem wygląda całkiem sympatycznie - jak na sympatyczkę PISu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Jeśli chodzi o panią Kaczyńską... 12.03.07, 12:46 he he Trudno wyrokowac, czy jest sympatyczką PiSu czy sympatyczką męża własnego. Odpowiedz Link Zgłoś
malila Re: Jeśli chodzi o panią Kaczyńską... 12.03.07, 12:56 sir.vimes napisała: > A poza tym Maria Kaczyńska moim zdaniem wygląda całkiem sympatycznie - I można powiedzieć, że nawet wyładniała odkąd zaczęła protestować przeciwko trasie przez Rospudę i przeciwko zmianom konstytucji w kwestii aborcji Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Jeśli chodzi o panią Kaczyńską... 12.03.07, 14:35 Dla mnie na pewno )) Ale tak poważnie - przypomina mi jedną nauczycielkę , którą bardzo lubiłam . Też konserwatystkę. Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: piekna??? chyba piekna inaczej 12.03.07, 10:32 agnieszkas72 napisała: > Nie należę do zwolenników LPR.Za objaw odmóżdżenia uważam zmieszanie człowieka > z błotem i odmówienie mu prawa do jakichkolwiek walorów dlatego,że reprezentuje > inną opcję polityczną.Cóż,można być kołtunką do kwadratu i jednocześnie uważać > się za kobietę niezwykle wyzwoloną. > Co do urody Giertychowej-niewątpliwie zalicza się do kobiet > atrakcyjnych.Ciekawe,czy do tej grupy zaliczają się najzajadlej krytykujące > emamy.A sądząc z opowieści małżenskich,które można przeczytać na forum,niejedna > mogłaby pozazdrościć Giertychowej udanego małżeństwa. I tu trafiłaś pewnie!!! zgadzam się z tobą w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: piekna??? chyba piekna inaczej 12.03.07, 11:27 Renia, czy Ty myślisz że Oni będą w Gali brudy małżeńskie wyciągać? Przecież to lukrowany obrazek na użytek maluczkich - niech zazdroszczą i podziwiają! Aż głupio, że ktoś sie na to nabiera. Młoda Kaczyńska tez miała przeszczęsliwe małżeństwo na uzytek prasy - az tu nagle rozwód... Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: piekna??? chyba piekna inaczej 14.03.07, 10:13 dlania napisała: > Renia, czy Ty myślisz że Oni będą w Gali brudy małżeńskie wyciągać? Przecież to > lukrowany obrazek na użytek maluczkich - niech zazdroszczą i podziwiają! Aż > głupio, że ktoś sie na to nabiera. > Młoda Kaczyńska tez miała przeszczęsliwe małżeństwo na uzytek prasy - az tu > nagle rozwód Giertychowie, właściwie są mi obojętni! Wizerunek jaki oboje kreują nie przeszkadza mi , ale szczególnej sympatii też we mnie nie budzi. Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 11.03.07, 14:50 W telewizji nie wyglądała tak słodko i nie w moim typie, ale podobno ostatnio dzidziusia urodziła i może daje jej po kościach, po cerze i po światopoglądzie... Podobno Romek dobry chłop i rodzinny ma się rozumieć, tylko w gajerku tak sztywno wygląda, a tak naprawdę strasznie się bidulek męczy udając, że rozumie reguły gry i że fajno jest... Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 11.03.07, 15:44 eeee kiedys widzialam Romea z corka w TV. Tragedia i on i przychowek sztywni az zeby bola. No ale czego mozna oczekiwac po czlowieku, ktorego ojciec widzial dinozaury Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Giertych ma bardzo piękną żonę! 11.03.07, 17:48 Chyba smoki widział, a nie dinozaury (choc meritum zostaje to samo).... Odpowiedz Link Zgłoś