pade 01.06.06, 23:13 Kupiliśmy córci uczoną słuchaweczkę FP, ale to nietrafiony prezent(( za duża jest (córcia znaczy się)_. Czy można ją zwrócić? Czy ktoś kiedyś zwracał zabawkę w tesco? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elza78 Re: Czy w tesco przyjmują zwroty? 01.06.06, 23:20 w tesco mozna chyba zwrocc wszystko ale do pieciu dni potme juz tylko gwarancja czyli rzeczy uszkodzone... Odpowiedz Link Zgłoś
anet81 Re: Czy w tesco przyjmują zwroty? 01.06.06, 23:40 Spokojnie, przyjmują wszystko, byle do 5 dni i z paragonem. Nie trzeba podawać powodu nawet Pozdrawiam Anet Odpowiedz Link Zgłoś
anet81 Re: Czy w tesco przyjmują zwroty? 02.06.06, 00:03 W Gliwicach NA PEWNO do 5. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Znienawidzilam DZIŚ TESCO 02.06.06, 00:34 i moja noga tam już więcej nie postanie! Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Znienawidzilam DZIŚ TESCO 02.06.06, 13:16 Notorycznie ceny z plakietki nie pokrywają się z ceną z kodu kreskowego. Ale wczoraj to już było przegięcie - Kopciuszek kosztował niby 34,- zł, co sprawdziłam dokładnie, bo wiem, jak tam jest, a przy kasie okazało się, ze 89,-. Nie miałam czasu, by wszcz.. całą procedurę domagania się kupna za cenę z dużej plakietki, bo leciałam do pracy i już czekała na mnie taksówka. To był ostatni raz, gdy robiłam tam zakupy! Odpowiedz Link Zgłoś
chupachups1 Re: Znienawidzilam DZIŚ TESCO 02.06.06, 17:23 A ja kiedyś pojechałam tam oddać spleśniały ser żółty, który tam kupiłam ( po odpakowaniu papierka w domu okazało sie, że jest splesniały) to pani w punkcie obsługi klienta powiedziała mi, ze to nie możliwe, żeby przcownik jej działu sprzedał taki ser i czy na pewno aby przechowywałam go w lodówce. Nawiasem mówiąc zwracałam go na nastepny dzień, więc nawet gdyby nie był w lodówce, to itak nic nie powinno sie z nim stać. A wiem to z doświadczenia pieciu lat w akademiku. Odpowiedz Link Zgłoś
anies75 Re: Znienawidzilam DZIŚ TESCO 06.06.06, 00:37 a szkoda bo np, u nas oddaja podwójnie za pomyłkę kupiłam skarpetki : cena przy nich to 3 zł a zapłaciłam 4,5 w kasie nie dość że oddali te 1,5 to jeszcze dodali nastepne 1,5 ) ile Ty byc dostała to policz )) Odpowiedz Link Zgłoś
anies75 Re: Znienawidzilam DZIŚ TESCO 06.06.06, 00:37 tzw. za pomyłke płacimy podwójnie ) Odpowiedz Link Zgłoś