Dodaj do ulubionych

negatywny test a wciąż brak @, czy możliwe....???

08.05.07, 07:03
....aby test się pomylił???
robiłam test w 35dc (pre-test) wyszedł negatywny, dzisiaj jest 37dc a okresu
nadal brak, od kilku dni okropnie boli mnie krzyż(oj zbyt dobrze znam ten ból
krzyża), dodam że miesiączkuje regularnie i cykle mam 28-29dniowe, trochę sie
niepokoję bo mam juz dwójkę maluchów w domu i nie planowaliśmy kolejnej ciąży.
czy komuś wyszedł negatywny test a okazało się że jest ciąża (mam na mysli
zrobienie testu kiedy @ spóźnia się kilka dni)
stwierdziłam że poczekam do końca tygodnia i powtórzę test jeśli wyjdzie
negatywny to udam się do lekarza.

jesli ktoś był w podobnej sytuacji to proszę o odpowiedź.

pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • olik1980 Re: negatywny test a wciąż brak @, czy możliwe... 08.05.07, 07:32
      Idź do lab. medycznego i zrób beta hcg. Kosztuje to max 50 zł (u mnie np. 42 zł)
      a będziesz mieć pewność. Badanie można zrobić o każdej porze, nie trzeba być na
      czczo.
    • nikitka78 Re: negatywny test a wciąż brak @, czy możliwe... 08.05.07, 08:31
      Najlepiej idź do lekarza lub zrób badanie beta- u mnie mimo regularnych cylki 2
      ostatnie były długie, pierwszy- fałszywy alarm, a "drugi" to ciąża (test kilka
      dni po spodziewanej @ był negatywny).
    • artdesign84 Re: negatywny test a wciąż brak @, czy możliwe... 08.05.07, 13:24
      Możliwe .. Mi test wyszedł dopiero za 3 razem a robiłam w przerwach 5-dniowych.
      • iwonia2 Re: negatywny test a wciąż brak @, czy możliwe... 08.05.07, 15:30
        wszystko jest mozliwe...chociaz testy sa raczej miarodajne, powtorz za kilka dni
        jesli bedzie negatywny to raczej nie jestes w ciazy.(wtedy doszukuj sie innej
        przyczyny nie wystapienia miesiaczki).ja robilam testy jeszcze przed
        wystapieniem miesiaczki dokladnie 2 tyg po zaplodieniu(znalam dzien)zawsze
        wychodzily pozytywnie 2 grube krechy.
        pozdrawiam .
        • ska_kanka Re: negatywny test a wciąż brak @, czy możliwe... 08.05.07, 15:54
          popieram przedmówczynie - w moim przypadku 3 testy zrobione w kilkudniowych
          odstepach wyszly negatywne, a bHCG od razy wykazało ciaze.
          • asidoo Re: negatywny test a wciąż brak @, czy możliwe... 08.05.07, 16:21
            To może też nie być ciąża a cykl bezowulacyjny.
    • wiolka007 Re: negatywny test a wciąż brak @, czy możliwe... 08.05.07, 16:26
      Ja zrobilam trzy testy, wyszly negatywnie a bylam w 8 tyg.c. Pozdrawiam..
      • kasiadamianka Re: negatywny test a wciąż brak @, czy możliwe... 08.05.07, 17:17
        u mnie testy wyszły negatywne w 35 i 37 dniu cyklu. Pozytywny dopiero w 42...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka