Dodaj do ulubionych

czy ktoras tez 40 tc?

18.03.06, 19:03
Czy ktoras z was jest tez w 40 tc? Czy juz czujecie jakies symptomy porodu?
Czy miewacie obawy? Ja jak na razie niezbyt czuje zblizajacy sie porod.Nieco
mi sie obnizyl brzuch, nieco podrosl tez ale i tak jest niewielki.Czesto jak
sie nachodze bola mnie pachwiny.Jka u was?
Obserwuj wątek
    • jowi35 Re: czy ktoras tez 40 tc? 18.03.06, 19:33
      Hej,ja mam termin na jutro i czuję się bdb. Pierwsze dziecko urodziłam 7 dni po
      terminie i sądzę, że z drugim też tak będzie. Póki co żadnych symptomów porodu
      nie masmilePozdrawiam serdecznie!
    • agular Re: czy ktoras tez 40 tc? 18.03.06, 21:41
      ja rodzilam w 40 tyg...dokladnie w dniu na kiedy mialam wyliczony termin smile
      • patylda Re: czy ktoras tez 40 tc? 19.03.06, 12:16
        Simon, Jowi, Agular, trzymajcie się dzielnie, życzę wszystkiego dobrego !!!!
        • ania3nnn Re: czy ktoras tez 40 tc? 19.03.06, 17:25
          hej mamuśki. Ja mam termin na 20 marzec czyli na jutro. Nic się nie dzieję więz
          wydaje mi się że się opóźni. Pierwszego synka urodziłam 7 dni po terminie.
          Teraz brzuch mam wysoko i strasznie mnie boli góra brzucha. Niewiem o czym to
          świadczy ale mam nadzieję że to nic takiego. Nie mogę sie doczekać dzidziusia...
        • simonkapl Re: czy ktoras tez 40 tc? 19.03.06, 17:47
          Dzieki dziekismile)
    • isiula1 Re: czy ktoras tez 40 tc? 19.03.06, 18:29
      Moja córcia miała urodzić się dzisiaj, ale jakoś jej się nie śpieszy ja już nie
      mogę się doczekać a jednocześnie bardzo się boję. Znajomi radzą mi mały sexsik,
      który ma niby przyspieszyć poród smile
      • simonkapl Re: czy ktoras tez 40 tc? 20.03.06, 14:21
        Z tym sexikiem to roznie bywa.My z mezem kochamy sie codziennie od poczatku
        ciazy, nie zmienilismy "nawykow" , a dziecku jakos sie nie spieszy smile))
        • ulisiek Re: czy ktoras tez 40 tc? 21.03.06, 19:30
          Witam, ja mam termin na jutro tj. 22 marca.Oboje z mężem nie możemy sie już
          doczekać,ale narazie nie mam żadnych objawów sad Pozdrawiam wszystkie oczekujace
          mamusie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka