madalenna 04.11.08, 11:17 Witam, jestem mamą dwumiesięcznego Kubusia. Mieszkamy na Bemowie, a konkretnie na Górcach. Szukam mam do wspólnych spacerów My wietrzymy się codziennie - chyba że leje - w okolicach południa. Czekamy na towarzyszy!!! magmir@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankmur Re: spacerowe mamy z Bemowa 05.11.08, 17:35 Hej Jestem mama 4 miesiecznej Natalki. Tez mieszkamy na Gorcach w okolicach Tesco. Chwilowo nie spacerujemy ze wzgledu na fanaberie Natalki. Ale jak cos sie zmieni w zwyczajach malej to chetnie wybierzemy sie na wspolny spacer. Moj meil ankmur@o2.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
myszullas Re: spacerowe mamy z Bemowa 06.11.08, 21:51 Witam , także jestem mamą - 6 miesięcznej Madzi . Na spacerki chodzimy codziennie przeważnie do parku Górczewska (z amfiteatrem). myszullas@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
izkan81 Re: spacerowe mamy z Bemowa 07.01.09, 08:21 Witam Was spacerowe mamy. Mieszkam blisko Tesco i czesto spaceruje z siedmiomiesiecznym synkiem własnie po parku gorczewskim, chetnie bym sie od Was dołączyla i pospacerowała wspolnie z Wami.Czy teraz w te mrozy tez spacerujecie? Ja ten tydzien sobie odpuszczam ale od poniedzialku zaczynamy znowu bo ma sie ocieplic Odpowiedz Link Zgłoś
ankmur Re: spacerowe mamy z Bemowa 07.01.09, 20:07 hej My tez w tym tyg. nie spacerujemy. Natalka jest przeziębiona no i te mrozy. Jak dobrze pojdzie tez zamierzamy ruszyc na spacery od poniedziałku wiec moze spotkamy sie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maleninki Re: spacerowe mamy z Bemowa 08.01.09, 15:36 a może są jakieś mamy z okolic ul. radiowej? ja mam 8mczną Ninę pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka-6 Re: spacerowe mamy z Bemowa 11.01.09, 13:12 Mieszkam blisko Tesco,pprawie codziennie chodzę na spacer do Parku przy Amfitarze) Odpowiedz Link Zgłoś
rbucko Re: spacerowe mamy z Bemowa 21.01.09, 10:48 My specerujemy na Obrońców Tobruku, koło Fortu Bema - może się ktoś przyłączy. Renata i półroczny Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
ola0211 Re: spacerowe mamy z Bemowa 01.03.09, 00:03 Renata, ja z moją Oleńką chodzimy po Fortach Bema już od 4 miesięcy. Chętnie poznamy Ciebie i Bartka. Może są jeszcze chętne mamy na spacerki po Fortach ? pozdrawiamy, Wiola i Ola Odpowiedz Link Zgłoś