Dodaj do ulubionych

parę groszy i wyślemy wózekdla szczęśliwegotatusia

04.01.05, 20:53
Wystarczy parę złotych, parę osób. Złóżmy się i szczęśliwy tatuś będzie
jeszcze bardziej szczęśliwy smile))))
Spójrzcie na post "wózek dla szczęśliwegotatusia"
Obserwuj wątek
    • szczesliwytatus Re: parę groszy i wyślemy wózekdla szczęśliwegota 04.01.05, 21:13
      jestes wielka dziekuje
      • marteczka271 ja też chce się dołożyć... 05.01.05, 12:46

• mamajek1 Re: ja też chce się dołożyć... 05.01.05, 17:22
          Afrodytka -właścicielka wózka wyłoży 5, ja dodam 10, na razie to troche mało,
          ale zapraszamy do współpracy. Najlepiej będzie przelać jej na konto. Myślę, że
          potzrebujemy 40 zł najmniej.
          Pozdrawiam i czekam na następnych.
          • sojanka Re: ja też chce się dołożyć... 05.01.05, 18:18
            Paczka od 10 do 15 kilo kosztuje 19 zł.
            od 15 do 20 kilo 27 zł.
    • zizia21 Re: parę groszy i wyślemy wózekdla szczęśliwegota 05.01.05, 18:22
      Napisalam w poscie do afrodytki , ze sfinansuje reszte wysylki, tylko PODAJCIE
      NUMER KONTAsmile)
      iza
    • mamajek1 Re: parę groszy i wyślemy wózekdla szczęśliwegota 05.01.05, 18:29
      Afrodytka zamilkłasad
    • mamajek1 Re: parę groszy i wyślemy wózekdla szczęśliwegota 05.01.05, 18:33
      Kwestia tylko czy PocztaP. przyjmie taką paczkę. Mają swoje rozmiarówki i
      powyżej pewnych rozmiarów - bulba. Nie znamy rozmiarów wózka po złożeniu. To
      już afrodytka musiałaby pomierzyć.
      • szczesliwytatus Re: parę groszy i wyślemy wózekdla szczęśliwegota 05.01.05, 20:25
        dziekuje wszystkim mama za dobre serce jeszcze troche i w koncu bedziemy mogli
        zabierac Nikolke na prawdziwe spacery.ten link podala jedna z e-mam podobno
        dobra i sprawdzona firma
        www.przesylki.prv.pl/
        hmmm...
        wszystko jest mozliwe...
        wysylka nie kosztuje wiele,sama wysylalam wozek...(koszty pokrywala mama
        zainteresowana)cos kolo 27 zl.
        zapakowalam go w folie(moze byc taka malarska,czy jak sie to nazywa),okleilam
        tasma,przymocowalam adres...
        pan z firmy przesylkowej sam po niego przyjechal i dostarczyl na miejsce....
        tylko trzeba miec dobre checi...
        jezeli tatusiu ci zalezy i pani ktora ma go na zbycia zmieni zdanie moge
        zapytac o nazwe tej firmy...
        pozdrawiam.
        • afrodytka79 PRZECZYTAJCIE 06.01.05, 09:50
          na allegro mozna wykupic przesylke kurierska za 29 zl dostawa przesylki w 24 hsmile

mozna by bylo sprobowac poczta wyslac, ale problem w zapakowaniu sad
          co myslicie o tej wysylce???
          • mamajek1 Re: PRZECZYTAJCIE 06.01.05, 14:51
            A odbior od ciebie z domu i do drzwi tatusia ? CZy na pewno nie maja jakich[
            dodatkowych kosztów ? Cena jest realna patrzac na strony róznych innych np. tak
            jak podal szczesliwytaus www.przesylki.prv.pl
            Jak dla mnie nie ma roznicy, byle wozek doszedl szczesliwie. czekam na numer
            konta
            Ania
        • sojanka Re: parę groszy i wyślemy wózekdla szczęśliwegota 07.01.05, 09:05
          Nie wydaje się Wam, że powyższy post szczesliwegotatusia jest nieco dziwny?
          Po a) pisany jako kobieta, po b) dlaczego szczesliwy tatus wysylal wozek?
          • zizia21 Re: parę groszy i wyślemy wózekdla szczęśliwegota 07.01.05, 10:05
            Bynajmniej - czesc postu to slowa szczesliwegotatusia, pozostala czesc, to
            CYTAT smile mimo, iz nie jest to w zaden spoob zaznaczone
            pozdrawiam
            iza
            • mamajek1 Re: parę groszy i wyślemy wózekdla szczęśliwegota 07.01.05, 10:55
              Te| tak to odczytalam - wklejone bez cudzyslowia.
        • szczesliwytatus Re: parę groszy i wyślemy wózekdla szczęśliwegota 07.01.05, 21:45
          ten cytat to slowa margo2
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=18945476pozdrawiam
          • mamajek1 Re: parę groszy i wyślemy wózekdla szczęśliwegota 07.01.05, 22:03
            tatusiuszczęsliwy - za dużo napisałes w linku, trzeba wymazać ostatnie słowo w
            pasku adresu i wtedy jest dowód twej niewiności wink
            Przygotowałam już paczusię dla twojej siostrzyczki. JUtro wyślę.
            Pozdrawiam i dlaej czekam na numer konta od afrodytki
          • szczesliwytatus Re: parę groszy i wyślemy wózekdla szczęśliwegota 07.01.05, 22:11
            rzeczywiscie
            dziekuje za paczuszke dla Sandruni. juz sobie wyobrazam jaka zrobie im
            niespodzianke
            pozdrawiam
    • szczesliwytatus Re: pytanie? 24.01.05, 13:38
      wiajcie mam pytanie czy nadal sa fundusze na wyslanie wozka jedna mama jest
      sklonna przeslac nam wozek pozdrawiam i podaje link
      • szczesliwytatus Re: pytanie? 25.01.05, 21:22
        podciagam bo bardzo nam zalezy my obecnie nie mamy ani grosza bo wydalismy duzo
        na leki. bardzo prosze
        • mamajek1 Re: pytanie? 25.01.05, 21:43
          Ja tak jak powiedziałam mogę dołożyć 10 zł i jest to nadal aktualne. Jak tam
          reszta ?
          Pozdrawiam
          Ania
    • blu4 Re: parę groszy i wyślemy wózekdla szczęśliwegota 25.01.05, 23:16
      Ja tez mogę sie dołożyć.Tylko o szczegóły poproszę.
      Pozdrawiam Aga i Wika
    • blu4 Re: parę groszy i wyślemy wózekdla szczęśliwegota 26.01.05, 12:39
      I co z tą zbiórką....???
      Czy Ktoś coś wie??
      Pozdrawiam Aga i Wika
      • ksantypa30 Re: parę groszy i wyślemy wózekdla szczęśliwegota 26.01.05, 14:11
        proszę o informację kto kieruje tą akcją i komu przesłac pieniązki
        • szczesliwytatus Re: parę groszy i wyślemy wózekdla szczęśliwegota 26.01.05, 18:53
          akcja kieruje mamajek1 dziekuje ci za to z calego serca, oczywiscie wam tez i
          pozdrawiam
    • gosiek1 DO MAMAMAJEK :-)) 26.01.05, 22:05
      Witam, cieszę się, że znalazły się emamy, które pomogą dokończyć przekazanie
      wózka smileTen adres z firmą kurierską chyba błędny, ale na stronie Poczty
      Polskiej www.poczta-polska.pl/index.php można przeczytać, że da radę
      wysłać paczkę, której " masa nie powinna przekroczyć 20 kg.,największy wymiar
      nie powinien przekroczyć 1500 mm. a obwód nie powinien być większy niż 3000
      mm." Popakuję i poproszę męża, żeby zaniósł na Pocztę. Tylko niech
      szczęśliwytatuś napisze czy chce tylko głęboki wózek czy też tę część
      spacerową, bo gdzieś chyba pisał,ze spacerówkę dostanie ale nie jestem pewna?
      Koszt nie przekroczy według cennika 30zł, gdyby coś zostało z pieniążków odeślę
      na konto, tylko napiszcie jakie. I chciałam podkreślić, że nie jest to żaden
      superancki wózek, zwykły polski, ma trochę wyblaklą budkę od słońca, ale jest w
      pełni sprawny, czysty, uszyłam nawet nowe pokrycie do środka gondolki. Ja
      używałam i myślę, że jeszcze komuś, kogo nie stać na firmówkę, posłuży smile
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedź od Mamamajek, bo to Ona chyba dowodzi smile
      Szczegóły podam na priv (moje dane,nr.konta).
      • szczesliwytatus Re: DO MAMAMAJEK :-)) 26.01.05, 22:13
        witaj spacerowke (parasolke mam po mojej siostrzyczce ) bo niedawno jesacze w
        niej jedzila, ale jesli to nie sprawi problemu wolalbym caly komplet
        ja ciesze zsie ze w koncu bedziemy mieli wozek firmowy czy nie firmowy co to za
        roznica wazne zeby jezdzil niunia bedzie zadowolona z kazdego
        mamusie jestescie wielkie smile
        nawet nie wyobrazacie sobie jak teraz jestem szczesliwy
      • mamajek1 Re: DO MAMAMAJEK :-)) 26.01.05, 22:15
        Super !
        Ja proponuję aby dziewczyny wpłaciły pieniążki na twoje konto. Zgłosiły się
        ksantypa i blu4, razem ze mną byłoby akurat 30zł (blu nie określiła ile może
        wpłacić, na razie pyta sie ile , ale myślę, że 10zł znajdzie). Proponuję więc
        abyś wysłała swój numer konta albo tylko do mnie ja prześlę dalej, albo do
        wszystkich.
        Nie wiem czy sz.t.chce cały wózek , mam nadzieję, że odpowie ci szybko.

Pozdrawiam serdecznie
        Ania
        • gosiek1 Re: DO MAMAMAJEK :-)) 26.01.05, 22:42
          Napisałam na priv smile)
          • ksantypa30 Re: DO MAMAMAJEK :-)) 27.01.05, 10:30
            super, że wózek już jest smile
            W takim razie czekam na dane z numerem konta i od ręki przesyłam pieniązki
            pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka