Dodaj do ulubionych

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prośba o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!

25.02.06, 18:26
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=36678649
Obserwuj wątek
    • slonko544 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prośba o pomoc!!!!!!!!!!! 06.03.06, 12:54
      Tak to ja piszę w imieniu tej rodziny, upoważniła mnie mama tej biednej
      dziewczyny, tu jest potrzebne wszystko
    • ania198 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prośba o pomoc!!!!!!!!!!! 06.03.06, 17:33
      Mam odżywki NESTLE - chyba z 5 puszek. Z Niemiec. To są takie papki, zupa
      pomidorowa w postaci papki, mi smakuje.

Jeżeli chodzi o pampersy, to mam kurcze, ale chyba będą za duże. Sprawdzę.
      Napisz Słonko na prv.
      • slonko544 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prośba o pomoc!!!!!!!!!!! 07.03.06, 09:29
        www.wydarzenia.wp.pl/kat,33314,katn,wydarzenia,wid,8146817,widn,PomÄ‚Ä
        ąâ€šc%20sparaliÂżowanej%20Edycie,wiadomosc.html?ticaid=11342 Jak
        widzicie tu pomoc jest bardzo potrzebna, dla jej dzieci też. Matka niewiele
        może bo nie ma za co, potrzeby są duże.
      • slonko544 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prośba o pomoc!!!!!!!!!!! 07.03.06, 09:31
        www.wydarzenia.wp.pl/kat,33326,katn,Multimedia,wid,8125637,wiadomosc.html?widn=Lekarze%20odpowiedz±%20za%20¶pi±czke%20pacjentki?&ticaid=1117f
      • slonko544 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prośba o pomoc!!!!!!!!!!! 09.03.06, 07:18
        Napisałam na prv, ale nie mam odpowiedzi, a miałam kłopoty z kom.więc może nie
        dotarła ta wiadomość. Ania198 daj znać czy doszło?
        • slonko544 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prośba o pomoc!!!!!!!!!!! 09.03.06, 20:55
          ups
          • doninika Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prośba o pomoc!!!!!!!!!!! 11.03.06, 07:32
            slonko,brawo mało takich ludzi jak ty, napisz na prv, ja się dołącze ,może we
            dwie więcej zdziałamy.
            • slonko544 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prośba o pomoc!!!!!!!!!!! 11.03.06, 12:47
              Dominika napisałam do ciebie i cieszę się że chcesz pomóc!
              • slonko544 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prośba o pomoc!!!!!!!!!!! 13.03.06, 17:55
                Ponawiam swoją prośbę o pomoc!!!
                • slonko544 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prośba o pomoc!!!!!!!!!!! 17.03.06, 11:22
                  Do Ani198 nie wiem c mam myśleć, pisałam na prv,i żadneg odzewu!
                  • slonko544 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prośba o pomoc!!!!!!!!!!! 21.03.06, 19:45
                    Nie wiem dlaczego, moje nowe wątki są kaswane, ja w dalszym ciągu proszę
                    pomoc. Zbliża się wiosna i dzieci potrzebują ubrań,i myślę że tu na tym forum
                    można liczyć na pomoc dla tej rodziny.
                    • slonko544 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prośba o pomoc!!!!!!!!!!! 22.03.06, 07:40
                      Drogie mamy, nie wiem ale odczuwam, brak wrażliwości z WASZEJ strony na tą
                      tragedię,tu są też dzieci pokrzywdzone, mama ich jest w śpiączce, wychowuje ich
                      babcia, świetna kobieta nie oddała córki do hospicjum, opiekuje się nią w
                      domu,boryka się z trudnościami, tu naprawdę jest potrzebna pomoc, brakuje
                      żywności,ubrań dla dzieci,odżywek dla chorej dziewczyny, pampersów itp. Mam
                      nadzieję że pozapoznaniu się ogromem tej tragedi,nie pozostawicie tego bez
                      odzewu, pozdrawiam Sylwia
                      • slonko544 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prośba o pomoc!!!!!!!!!!! 04.04.06, 22:09
                        TAK WYGLĄDAJĄ moje prośby, i Wasza pomoc ,ZERO
                        • mircea Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prośba o pomoc!!!!!!!!!!! 04.04.06, 22:15
                          slonko544 napisała:

> TAK WYGLĄDAJĄ moje prośby, i Wasza pomoc ,ZERO

Masz rację: skoro TAK wyglądają Twoje prośby, to pomoc - z mojej strony
                          przynajmniej = ZERO.

Nadal nie widzisz tej subtelnej zbieżności faktów?
                          • slonko544 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prośba o pomoc!!!!!!!!!!! 04.04.06, 22:22
                            MIRCEA wszystkie TWOJE wypowiedzi mają kąśliwe uszczypliwości. TYLKO TWOJE MUSI
                            BYC NA GÓRZE>!!!!!!!!!!!
                            • l.e.a Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prośba o pomoc!!!!!!!!!!! 04.04.06, 22:25
                              słonko- a nie pomyślałaś,że ktos może pomóc anonimowo ? nie zawsze trzeba pisac
                              na foru o tym,że się wpłaciło pieniądze...
                              • slonko544 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prośba o pomoc!!!!!!!!!!! 04.04.06, 22:35
                                Ja nie mam dostępu do konta Tej kobiety, ale nie oto mi chodzi, tylko oto że ja
                                tłumaczę dla kogo jest ta pomoc,a mnie posądzają o branie na litość, ale nie
                                mnie osądzać,ale wiele uszczypliwości w tych postach, pod moim adresem.
                            • mircea Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prośba o pomoc!!!!!!!!!!! 04.04.06, 22:41
                              slonko544 napisała:

> MIRCEA wszystkie TWOJE wypowiedzi mają kąśliwe uszczypliwości. TYLKO TWOJE MUSI
                              >
                              > BYC NA GÓRZE>!!!!!!!!!!!

Za to wszystkie twoje wypowiedzi mają charakter roszczeniowy, więc nie dziw się,
                              że odzew na nie jest taki, a nie inny.

Polecam lekturę książki Amelie Nothomb "Z pokorą i uniżeniem" - choć do końca
                              nie jestem przekonana, czy odniesie ona spodziewany skutek.
                              • slonko544 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prośba o pomoc!!!!!!!!!!! 04.04.06, 22:46
                                Zegnam i PRZEPRASZAM, szkoda się produkować więc uciekam, pozdrawiam Sylwia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka