Dodaj do ulubionych

Centrum Zdrowia Ursynów - jakie?

26.10.05, 16:04
Mieszkam obok skrzyżowania Dereniowej i Gandhi, myslalem zeby moze przeniesc
sie do tej lecznicy... Warto sie tam zapisać? Do tej pory chodzilem na
Ubocze, ale tam zawsze kolejki i zapisy tylko danego dnia... Chcę skonczyc z
tą obrzydliwą przychodnią i przeniesc sie tutaj. Jakie macie doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • jan-w Re: Centrum Zdrowia Ursynów - jakie? 26.10.05, 16:14
      Na jakiej podstawie sądzisz że Na Uboczu, zapisy są tylko "danego dnia" ? Ja
      zawsze zapisuję się tam kilka dni wcześniej na określoną godzinę i nigdy nie
      muszę stać w kolejce.
      • aleksandra1977 Re: Centrum Zdrowia Ursynów - jakie? 26.10.05, 18:48
        to musisz mieć naprawdę szczęscie. Wprawdzie nie korzystam już z usług tej
        przychodni (miedzy innymi z powodu ciaglych kolejek), ale codziennie dokładnie
        o godz. 6.20 przechodzę obok niej w drodze na przystanek i jeszcze nie
        widziałam żeby nie było kolejki oczekujacych na jej otwarcie. Mnie sie po
        prostu nie chciało wstawać np. o 5 rano żeby zająć sobie miejsce po numerek.
        Niejednokrotnie byłam świadkiem, gdy pani z rejestracji nie chciała zapisać
        pacjenta do lekarza, bo zamiast niego po numerek przyszła żona chorego.
        Paranoja!
        Zmieniłam przychodnię na Centrum Medyczne LEK w Centrum Onkologii. Troche dalej
        od domu, ale przynajmniej nie mam problemu z pójsciem do lekarza. To ja
        wybieram sobie dzień i godzinę i nikt mi łaski nie robi. Bez czekania, bez
        problemu i tłumu ludzi na korytarzu.
        • jan-w Re: Centrum Zdrowia Ursynów - jakie? 26.10.05, 19:39
          Myślę, że to kwestia przyzwyczajenia ludzi do stania w kolejkach. Po co stać o 5
          rano w kolejce, skoro można zadzwonić kilka dni wcześniej i umówić się na
          określony dzień i godzinę, a numerek czeka do odebrania bez kolejki. Zawsze tak
          robię. Podejrzewam, że większość ludzi nie wie o takiej możliwości. Telefon do
          rejestracji:
          www.ursynow.waw.pl/ksiazka/3_3.php#s
    • ano4 Re: Centrum Zdrowia Ursynów - jakie? 30.10.05, 15:35
      a moze tak skonczyc z lekarzami i stac sie odpowiedzilanym za swoje wlasne
      zdrowie polecam www.mercola.com na wszelkie dolegliwosci oczywiscie po angielsku
      pozdrowko
      • jan-w Mercola ... 30.10.05, 16:26
        Tak... Na złamany kciuk, najlepiej pomoże kolejna dieta cud. Na dodatek z tego
        serwera, ciągle dostaję spam.
      • jan-w Re: Centrum Zdrowia Ursynów - jakie? 30.10.05, 22:06
        I nie tylko dieta cud. Kupujemy 3 książki po kilkadziesiąt dolarów. 30 kapsułek
        witaminy K za 40 dolarów, słuchawki antyrakowe do telefonu komórkowego za 60
        dolarów, olej kokosowy za 66 i sól z Himalajów za głupie 25-100 dolarów. Jeszcze
        kilka równie przydatnych drobiazgów i żadna choroba nam nie grozi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka