Dodaj do ulubionych

Unikajcie hoteli z Rosjanami,

20.11.06, 16:50
Po moim ubieglorocznym urlopie zostal szok.
Nigdy nie widzialem takiego byldal jak Rosjanie. Zawsze myslalem, ze to
Polacy lub Niemcy zachowuja sie malo kulturalnie, ale to co widzialem w
Lanyji przeszlo moje nagorsze oczeekiwania.
Na obiad potrafili biec, przewracjaac stoliki, byl etylko do bufetu sie
dopchac. Nakladali tyle, ze sami nie potrafili tego zjesc. Czesc ladowala w
smietniku. Basen smierdzial po alkoholem, bo bili wodke na zawody w basenie.
Na szczesci enikt nie zwamiotowal.. Basen potrafia okupowac wylacznie dla
siebi. Normalni ludzie plawaja, a Rosjanie skacza, wzreszcza..i to zeby tylko
dzieci..nie...faceci po 40!!! Koszmarnie glosni, lazaki sobie na noc
wlasnymi lancuchami skuwali, zeby rano miec.
Nie wszytscy ale duuuuza wiekszosc tak sie zachowuje. Jak bydlo wypuszczone
na wolnosc. Koszmar.
W Niemczech sa nawet stroni interentowe z hotelami, w ktorych duaz czesc
stanowia Rosjanie - zeby tam nie jezdzic.
Obserwuj wątek
    • Gość: iwona Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 17:02
      Potwierdzam!!!!
      I jeszcze są, buraki wielce zdziwieni że WSZYSCY nie mówią po rosyjsku!!!Nigdy
      nie byłam rasistką ale po wakacjach,gdzie musiałam ich znosić nie cierpię
      Rusków!!!Problem polega na tym że ich już wszędzie jest pełno.
      • Gość: ola Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, IP: *.sti.net.pl 27.11.06, 22:59
        Nieprawda,ja uwazam ze Polacy zdewocieli tak samo jak Niemcy sa nieuprzejmi i
        zgryzliwi.To wlasnie Rosjanie potrafia cieszyc sie zyciem i dlatego wam to nie
        odpowiada.Osobiscie sto razy wole towarzystwo usmiechnietych Rosjan niz ze
        wszystkiego niezadowolonych Polakow ktorzy za 2 euro potrafia wydlubac
        czlowiekowi lyzeczka oko!A oprocz tego uroda Rosjanek przycmiewa nasze panie
        dlatego sa na nie...
        • Gość: iwona Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 19:51
          Zależy kto jaką zabawę lubi i jakie towarzystwo mu odpowiada.Nawet zerkając do
          historii kształtuję nam się obraz Rosjan...A jeśli chodzi o urodę, no
          cóż "każda potwora znajdzie swego amatora".Jedyne z czym muszę się z Tobą
          zgodzić ,że masz rację z tymi 2 euro.Niestety my też nie zawsze możemy być z
          siebie dumni-ale Ruski są1ooooooo razy gorsi!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: pinkfloyd Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, IP: 80.51.186.* 09.12.06, 17:17
      a nie przyszło ci do głowy że twoi rodacy zachowują się podobnie.
      wy polacy nie potrficie zobaczyć własnych wad, widzicie je tylko u innych. Nie
      bronię tu Rosjan, jesteście taką samą hołotą.
      • hana83 Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, 09.12.06, 17:36
        uuuu a ty obcokrajowiec? łooo to ładnie po polsku potrafisz, no chyba, że
        POlak, ktory sie do własnej ojczyzny nie przyznaje :/
        • Gość: iwona Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 21:57
          To na pewno Rosjanin!
    • Gość: k.k. Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 20:13
      Na przełomie sierpnia i września byłam w Turcji. W Incekum. W dniu przyjazdu
      było około 1500 gości w tym 1300 Rosjan i 32 Polaków. Zachowywali się dosyć
      normalnie tzn. spokojnie, tylko podczas pory posiłków ( mimo iż wszyscy mieli
      opcję all inc.) wiadomo było, która jest godzina (tłumy szły jeść). Fakt, jeść
      to Oni lubią ( po śniadaniu pełen talerz frytek i hamburgerów ze snack baru).
      Poza tym wszystko było ok. Tylko zastanawialiśmy się jak to jest, że ich stać
      na urlop za taką cenę ( ubrania itp. tragedia). Padło nawet stwierdzenie, że
      dostają dotację ( zasiłki, dostatki etc.) Mimo rosyjskiego języka wokoło było
      ok.
    • iwonka9911 Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, 11.12.06, 11:14
      Latam do Turcji na wczasy i mam okazje bywac z Rosjanami w tym samym hotelu i
      wcale nie uważam aby zachowywali sie okropnie. Tak sie sklada że znam ten
      znienawidzony język rosyjski i bez problemu mogę sobie z nimi porozmawiać. Z
      tymi łańcuchami to chyba przesadziłaś. Czy uwazasz że my Polacy jesteśmy o
      wiele lepsi od nich w zachowaniu i jestesmy super wychowani? Bo ja tak nie
      uwazam, nie zlicze ile razy widziałam nas" kulturalnych " w hotelu i wstyd mi
      było za zachowanie.
      • des4 Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, 11.12.06, 11:22
        Jednak coś tym jest, że Rosjanie to kwintesencja bezguścia. Np. w Oludeniz i w
        Fethiye praktycznie nie ma Rosjan, ale jak w końcu ich zobaczyliśmy to na
        pierwszy rzut oka dalo się rozpoznać jaka to nacja. Było to w porcie w Fethiye
        gdzie większośc to towarzystwo żeglarskie, albo spacujący po nabrzeżu turyści.
        Ubiory więc luźne i niezobowiązujące - szorty, koszule, sandały itp...Grupka
        ruskich rzucala się w oczy z daleka - panny w mini z cekinami, szpilki,
        kilogramy biżuterii, pełny makijaż, kolesie w skorzanych butach, grube zlote
        lańcuchy, obwieszeni sprzętem RTV. Wzbudzili lekką sensację....
    • Gość: igor Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, IP: *.sti.net.pl 27.12.06, 12:57
      Wiekszej choloty od Polakow w zyciu nie widzialem!!!a Polki pod wzgledem tuszy
      bija juz Niemki na pysk ot dobrobyt!
      • Gość: iwona Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 15:58
        Ty piszesz,kolego ,że my Polacy obnosimy się ze swym dobrobytem?Nie zauważyłam
        u żadnego z mych rodaków wstawionych złotych zębów a u Rosjan chleb
        powszedni.Cud ,że gdy rżeli po pijaku to im nie wypadły.Niky cię też nie zmusza
        żebyś się z nami"chołotą" bratał...
    • siouxsie.s Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, 27.12.06, 17:06
      Niestety jest to fakt, że Rosjanie zachowują się skandalicznie. W tym roku byłam
      w Egipcie w Hurgadzie, gdzie prawie cały hotel był okupowany przez Rosjan.
      Koszmar w restauracji i na basenie. Zadnej kultury. Hotel był 4* ale dla mnie
      totalne dno.
      W restauracji rewia mody, panny wyglądły jak panienki lekkich obyczajów, zero
      samokrytycyzmu, chamstwo przy bufecie, aż mi się płakac chciało. Oczywiście na
      basenie i plaży wyścigi po leżaki. itp. itp. A najgorsze że przez Niemców czy
      inne mniejszości Polacy są wrzucani do jednego worka z Rosjanami.Fakt że
      niektórzy Polacy nie lepsi ale mimo wyszystko teraz szukam hoteli i miejsc bez
      Rosjan. No i jeszcze to młode Rosjanki prowadzające się z Arabami chyba w jednym
      celu... A jeśli chodzi o ceny to oni mają zupełnie inne, bo biuro podróży
      wykupuje np. prawie cały hotel i ma super promocje.

A tak na marginesie to są obiektywne obserwacje a nie ataki na Rosjan, więc nie
      ma potrzeby żeby wszyscy sobie do oczu skakali.
      • Gość: iwona Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 17:30
        Zgadzam się z poprzedniczką.Ja również opieram swą niechęć na podstawie
        własnych obserwacji.Byłam świadkiem jak pijany Rosjanin dostawiał się do jednej
        z animatorek<Polki>gdy nie odwzajemniła zainteresowania chciał ją uderzyć,na
        szczęście jego koledzy go powstrzymali.Nie uważam że my Polacy jesteśmy
        super,też z takich a nie z innych powodów mamy opinię jaką mamy,cóż.Ale będę
        się upierać że mimo wszystko jesteśmy bardziej cywilizowani-w szerokim tego
        słowa znaczeniu.
    • Gość: misio Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 20:24
      Cóż Rosjanina bardzo łatwo poznać. Oni faktycznie wyglądają na totalną bidę,
      niemniej rezydentka mi mówiła, że nawet bogate Ruskie się ubierają w kreszowy
      dres, włoski na żel, białe skarpety i dobytek trzymają w foliowej torebce
      (zamiast plecaka) ;)
      Miałem wątpliwą przyjemność uczestniczyć razemn z Rosjanami w wycieczce
      fakultatywnej. Była grupa Polaków i Ruskich(ich było więcej). Masakra. Przed
      obiadem rezydentka powiedziała, żebyśmy jak najszybciej stanęli w kolejce, bo
      jak się Ruskie dorwą to nic nie zostanie. Niestety nie zdążyliśmy.
      Z kolei znajomy był w hotelu gdzie było dużo Rosjan i mówił, że nie potrzebował
      zegarka, żeby wiedzieć czy już jest pora na posiłek:> Jak drzwi do jadalni były
      zamknięte, to kłębiący tłum napierał na nie, a w momencie otwarcia chmara ludzi
      wlatywała do środka.
      Ruskie nakładały sobie pełne talerze, chowali jedzenie do reklamówek. Ogólnie
      masakra.
      Jak wykupywaliśmy wycieczkę, to w biurze podróży usłyszeliśmy, żeby nie kupować
      w hotelach gdzie odpoczywają turyści zza wschodniej granicy.

> W Niemczech sa nawet stroni interentowe z hotelami, w ktorych duaz czesc
      > stanowia Rosjanie - zeby tam nie jezdzic

Możesz dać link?

• Gość: Sokrates Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 21:38
        Wiecie co ludkowie, to ja mam pecha jak jasna cholera. Gdzie się nie ruszę to
        żadnych pijaków, uciążliwych Ruskich czy Szwabów.
        No zastrzelę się
        • Gość: krzysztof Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, IP: *.sti.net.pl 28.12.06, 21:50
          Na niemieckich forach znajdujemy #unikajcie hoteli z polaczkami# ja rowniez
          takowych unikam jak ognia!
          • Gość: Sokrates Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 22:07
            a to sku..ele jedne. Dresiarze. Brzydkie baby mają ha ha ha.
            • Gość: Sokratres Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 22:09
              s k u r w i e l e.
              Proszę nie naruszać moich praw autorskich bo rzeczy zwykłem nazywać po imieniu
              i już.
            • Gość: krzysztof Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, IP: *.sti.net.pl 28.12.06, 22:10
              to tak jak my same hipopotamy!ha ha jak to wyleje te faldy na plazy to ech
              uciekac w sina dal
              • Gość: Sokrates Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 22:13
                Brak samokrytycyzmu. Fakt, im większe brzydactwo tym bardziej eksponuje swoje
                zwały tłuszczu.
                • marcus81 Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, 29.12.06, 11:49
                  Jeżeli masz na myśli niemieckie turystki to się w 100% zgadzam. Czasami ledwo
                  mieści się na jednym leżaku, ale co tam topless musi być ;)
                  • Gość: Sokrates Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 19:28
                    Brzydkie te Niemki jak noc i w dodatku fatalnie się ubierają. Gustu za grosz.
                    Nie ma to jak nasze polskie dziewczyny, co nie???
                  • Gość: gaga Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 21:54
                    mam podobne spostrzeżenia haha:) grube te niemry, szpetne jak noc listopadowa a
                    paradują toples i to z kolczykiem w brodawce!(kobieta po 40-stce) mówię wam
                    paskudztwo...wszyscy się gapili tak dla jaj a ona myslala że jest Miss
                    Germany:) wyzwolony naród nie ma co! hehe
                    • siouxsie.s Re: Unikajcie hoteli z Rosjanami, 29.12.06, 22:56
                      To się nazywa totalny brak samokrytycyzmu. Ale pewnie im się z tym całkiem
                      nieźle żyje, tak zupełnie bezstresowo.
                      A Wy chłopaki to strasznie złośliwe bestie jesteście :-)))
                      • Gość: mocher z antenkom camel lzesz ryzy prosiaku jak najety IP: *.otenet.gr 29.12.06, 23:28
                        napewno nie widziales /as lajzo wiecej hoteli w swoim zyciu odemnie.
                        Jesli juz widac jekies badziewie w hotelach to tylko polskojezyczne.
                        dziadostwo ,zlodziejstwo ,pijanstwo w pokojach to wizytowka polskich turystow.
                        Niedosc ze za friko jezdza to jeszcze ciagle narzekaja..
                        Udaja europejczykow a sloma im z nogawek wystaje.
                        a juz po wyjezdzie tego badziewia polskobelkoczacegoistny horror w pokojach.
                        • Gość: Sokrates Re: camel lzesz ryzy prosiaku jak najety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 08:40
                          Moher to się pisze przez samo h o tak MOHER tłumoku. Ucz się łajzo a jeśli już
                          słoma wystaje to Tobie z buciorów buraku.
                          • Gość: mocher z antenkom Re: camel lzesz ryzy prosiaku jak najety IP: 85.74.43.* 31.12.06, 01:03
                            sokrates daleko ci do autentyku swiniopasie.
                            zacznij zmieniac majtki codziennie i skarpetki , zacznij podmywac se tylek po
                            wypruznianiu a pozniej pogadamy brudasie.
                            • Gość: reno Re: camel lzesz ryzy prosiaku jak najety IP: *.tvk.torun.pl 02.01.07, 11:47
                              w kazym hotelu jest ponad 90% rosjan wiec mi tu bzdur nie wypisujcie i nie
                              szukajcie hoteli bez Rosjan bo takich nie ma hehhe.Turcja nalezy wylaczie do
                              Rosjan moje mile duze dzieciaczki.
                              • Gość: paweł Re: camel lzesz ryzy prosiaku jak najety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 20:38
                                > w kazym hotelu jest ponad 90% rosjan
                                Oj niekoniecznie. U mnie w hotelu były tylko 3 Rosjanki. Ze względu na małą
                                liczebność nie zawadzały nikomu. Zresztą bardzo szybko zajęły się okolicznymi
                                Turasami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka