betsypetsy 24.02.06, 16:23 Zostało mi 10 białek po faworkach wczorajszych i na razie nie skłaniam się do pieczenia zadnych słodkości a szkoda mi wyrzucić tyle materiału na kokosowe ciacha.Jak myślicie zamrozić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mwookash Nie można... 24.02.06, 16:25 skorzystać z wyszukiwarki. Takie pytanie pada chyba co miesiąc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brynia2 Re: Czy można zamrozić białka? 24.02.06, 16:27 Zdaje mi się, że kiedyś Linn_linn pisała, że można Odpowiedz Link Zgłoś
brynia2 Re: Nie myliłam się.... 24.02.06, 16:43 • Re: 7 bialek i co ja mam z tym zrobic? linn_linn 31.12.05, 16:28 + odpowiedz Rada na przyszlosc: zamrazac po kilka bialek, w malych pojemniczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Czy można zamrozić białka? 24.02.06, 16:49 Mozna, mozna... Najlepiej zaznaczyc ilosc na opakowaniu. Piana ubija sie lepiej niz ze swiezych. Na pewno sie przydadza do ciasteczek. Dla przypomnienia swietnie mroza sie drozdze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betsypetsy Re: Czy można zamrozić białka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 11:03 Dziękuję za odpowiedź. Co do drożdży to dzięki za radę bo często marnują się przekraczając termin ważności, zacznę zamrażać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Czy można zamrozić białka? 25.02.06, 12:18 Zamrazaj od razu po kupieniu. Ja mam opakowania wloskie / 25 g /: nie wiem jak radzicie sobie z polskimi, kotre sa duzo wieksze. Ostatecznie mozna podzielic na kilka porcji. Odpowiedz Link Zgłoś