Gość: Młoda IP: *.lodz.mm.pl 24.05.06, 17:41 czy ktoś był z tym biurem w Sozopolu? Jakie kwatery oferują? Czy byliście zadowoleni? Proszę o uwagi, rady itp. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brzezinho Re: Sozopol ze Skarpą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 13:40 ja byłem w zeszłym roku w pomorie, wyjazd organizowany przez BP Skarpa generalnie ok, jesli chcesz jakies info to wrzuc pytania na maila postaram sie odpowiedziec brzezinho@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Sozopol ze Skarpą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 13:17 ja byłem z nimi w ubiegłym roku w Obzorze,takze w Bułgarii.Mieliśmy super kwatere.Moze manjkamentem było to,ze był kawałek do Morza,ale za to wieczorami spokojnie i cicho.Byłem bardzo zadowolony.ze skarpa jezdze od lat i jestem bardzo zadowolony z ich obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Sozopol ze Skarpą IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 01.08.06, 13:12 Czy mógłbyś coś napisać o samej miejscowości (komunikacja czy są jakieś busiki którymi można spokojnie podróżować do innych miejscowości i cenach biletów). A także coś o wycieczkach fakultatywnych (konkretnie chodzi mi o wycieczkę do Istambułu). Odpowiedz Link Zgłoś