Gość: tośka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 10:38 I radzę; nic nie rezerwujcie, wystarczy wjechać pomiędzy domki. Na większości nr telefonu. Do wyboru do koloru:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: Byłam w miejscowości Harkany :) IP: *.chello.pl 01.08.07, 21:37 Jakie wrażenie zrobiła na Tobie ta miejscowość? Jak wygląda baza gastronomiczna? Jakie są przybliżone ceny 2-osobowych kwater? Jaki jest standard i ceny kąpieliska termalnego? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Re: Byłam w miejscowości Harkany :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 08:55 Harkany to mała senna miejscowość tuż przy granicy Chorwackiej. Z jedzeniem nie ma kłopotu, ja jadałam w czardzie.Zawsze były wolne miejsca. Ceny domów zależą pewnie od ilości osób która zamieszka w domu i standardu. Jeśli chcesz mieć cały dom dla 2 osób to pewnie zapłacisz więcej, ale jeśli zamieszka tam tyle osób ile jest miejsc to około 8 euro/os Baseny wyglądają tak www.harkanyfurdo.hu/ Jest część lecznicza i sportowa. Jak kupisz wejściówkę na część leczniczą to możesz i wchodzić na baseny w części sportowej. Odwrotnie niestety nie działa:) Basen jak to u Węgrów duży, sklepy, barki, restauracje, boiska. Więcej atrakcji dla małych dzieci niż młodzieży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Byłam w miejscowości Harkany :) IP: *.chello.pl 03.08.07, 00:01 Dziękuję za info, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś