2005

(27 wyników)
  • A co Lublin planuje?
  • Spotykamy sie tu za 4 godziny (bez kilkunastu minut)???
  • Z jednego totalitaryzmu wpadliśmy jak śliwka w kompot w drugi- religijny. Temu krajowi wolność nie była najwyraźniej dana. Kto może, stąd wyjeżdża, z mojego rocznika zostały same niedobitki dla których najważniejszy jest skejtpark (jak jest), reszta się ewakuowała. Ale oni też się już zbierają. Wychowałem się w tym kraju, podobnie jak wielu rosłem z jego rodzącą sie niepodległością, po jakimś czasie zacząłem czytać gazety itd, interesować się tym co się dzieje. Uważam że teraz...
  • Dokladnie o polnocy Zycze Wszystkim forumowym wrogom jak i przyjaciolom tudziez osobom neutralnym Dosiego Wspanialego Roku 2005 ! zza gor i lasow jeszcze w starym roku pozdrawia mike
  • Z Papą RATZINGEREM BENEDYKTEM XVI: www.niemcy-turystyka.pl/pages/224.htm
  • Wygrac z papiezem? W 4 RP to nie do zrobienia. Proste
  • ogłaszam anty-konkurs na największy kretynizm zaobserwowany w naszym pięknym mieście w 2005 roku. Oczywiście preferowane są poczynania i niebanalne pomysły zawsze gotowych do działania ludzi z Magistratu (oraz i innych publicznych, decydenckich sił w mieście). Moja propozycja - pomnik-fontanna z dżinsów autorstwa Tomka Kawiaka, z wielkim zadęciem i podparciem ideologicznym władz odsłoniety na placu przy ul. Narutowicza (za pieniądze MPWiK-u, zgadnij koteczku, skąd on je ma?). Pewnie z...
  • Coś się gazetowi koledzy nie popisali, bo jak narazie brak informacji na ten temat. Czy miasto ma kasę i pomysł na tegorocznego sylwestra? Będzie impreza, jak przed rokiem, wie ktoś coś na ten temat?
  • hehehe...jakie miasto takie "wydarzenia roku"; ja mam inne propozycje jeszcze- - zgolenie wąsów przez kmiota pruszona, - dokonczenie budowy domu przez prezydenta, - oddanie do uzytku nowych swiatel na majdanku, - przystrzyzenie zywoplotu na zana, - powstanie V-ligowej druzyny motor wpksrzs kalina w zapasach w stylu wolnym, - budowa 25 supermarketu, - otwarcie szaletu miejskiego i nowych toi-toiów, - pojawienie sie nowego fantastycznego i "elitarnego" klubu o nazwie czekolada,...
  • POSZUKUJE OSOB KTÓRE SKOŃCZYŁY PEDAGOGIKĘ I PISAŁY PRACĘ MAGISTERSKA NA TEMAT NARKOTYKÓW W GIMNAZJUM POTRZEBNA MI CAŁA METODOLOGIA BADAŃ, WSTĘP DO PRACY I ZAKOŃCZENIE. PILNE.
  • Dane GUS: 1.Warmińsko-Mazurskie – 27.4% 2.Zachodniopomorskie – 25.1% 3.Lubuskie – 24.3% 4.Kujawsko-Pomorskie – 22.2% 5.Swiętokrzyskie – 20.4% 6.Pomorskie – 20.0% 7.Opolskie – 18.3% 8.Łódzkie – 18.0% 9.Podkarpackie – 17.9% 10.Dolnośląskie – 17.8% 11.Lubelskie – 16.7% 12.Śląskie – 15.8% 13.Wielkopolskie – 14.9% 14.Podlaskie – 14.7% 15.Mazowieckie – 14.3% 16.Małopolskie – 13.7% ...
  • Jakie masz marzenia, życzenia do spełnienia?
  • Proponuję w najbliższy piątek o 9.00 rano spotkać sie na dziedzińcu KUL, zapalić świeczkę pod pomnikiem Papieża a później alejami Racławickimi i Krakowskim Przedmieściem, przez starówkę przejść na Plac Zamkowy, gdzue na dwóch telebimach będą transmitowane uroczystości pogrzebowe z Watykanu.
  • Jak im wyszlo,ze jestesmy na 10 miejscu pod wzgledem liczby mieszkancow.Jeszcze pare lat temu na geografii co innego uczyli ale kazdy moze ma swoje dane.Ja spotkalem sie z licbami od 330 tys(! toz to nie wiadomo kto i kiedy liczyl) po 500 w wariancie ze Swidnikiem i nowymi dzielnicami ,ktore de facto sa niby wlaczone w obreb miasta(Głusk,Konopnica)W normalnych miastach wchlania sie ciagle nowe tereny,zwiekszajac w ten sposob liczbe mieszkancow a teraz sie obudzili,ze im metropolii...
  • Złodzieje w KG Policji. Poszukuję wydawcy książki : Raport o stanie Policji . Policja Szredera i Szczerbaka czyli obraz degrengolady , degeneracji , demoralizacji i rozkładu . Osoby lub instytucje posiadające możliwości wydawnicze proszę o kontakt Tel . 0 602 318 302 www. pawelwitkowski. prv. pl ; www. policjainaczej. prv. pl Egzemplarz Raportu przeznaczony dla Premiera p . Marka Belki został złożony w sekretariacie Wojewody Małopolskiego p . Adamika . Raport trafił też do r...
  • Panie Antosz!Przede wszystkim polecam stala i permanentna rehabilitacje mozgu.I dalsze pozostawanie w dekalogu...
  • Przecież Kłoczowski to UBek i lewak. Zawsze trzyma z Judezeitung "Wyborczą". Takiemu to medal może dać tylko ArcyŻYDZIŃSKI.
  • Oj Wojtuś, mógłbyś prosić o opinie innych niż "MATRIX". Nie stać Ciebie nawet na sprawdzenie informacji u żródeł? Staczasz sie po równi pochyłej razem z Karolem R i innymi podobnymi pismakami z mojego miasta!
  • mamy - kryzys i nie chodza do koscioła
  • Zapomnieliście napisać czy taki sam wariant dotyczy także Komendy Miejskiej Policji w Lublinie a zapewniam, że tam również znajdą się byli SB-cy i to na stanowiskach np. naczelników lub ich z-ców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się