2005

(45 wyników)
  • pamiętacie moją "przygodę" z 2005 r. gdy jadąc swoim merolem, zatrzymała mnie Policja, i wyczuwając, że jestem "po koniaku" zażądali 2000 łapówki za "odstąpienie od czynności..." otóż, ci gliniarze - jak wiemy - zostali skazani, i wylecieli z Policji, natomiast mój wyrok, uległ właśnie....ZATARCIU.... :))) POZDR.
  • Zapraszamy do Radomia na Miedzynarodowe Pokazy Lotnicze AIR SHOW 2005, GRUPY AKROBATYCZNE z Francji, Anglii, Hiszpani i wiele innych, 27.08 dodatkowo 0 godzinie 19:00 darmowy koncert In-Grid i darmowe pole namiotowe!!! Więcej informacji na www.radom.pl oraz www.airshow.com.pl DATA 27/28.08.2005
  • Pozdrowienia z ciagle oczekujacej drugiej polkuli!
  • Najwiekszy chrzan 2005 r. to Turcy, którzy rozkopali Rondo Mogilskie.
  • Taki plebiscycik, powiedzmy lokalny, jednak lokalny w sensie światowego lub europejskiego wymiareczku, skrojony na miare stosowną do ostatnio modnych formacików...taki wybór Idioty Roku, Kretyna Roku czy najdelikatniej Madrego inaczej 2005, chciałbym ogłosić...Można zgłaszać osoby ale i instytucje lub organizacje...zrobi się kategoryjki... trudny Mam kandydatów mocnych, ale inni też zapewne mają...
  • widać że nic się nie zmienia, TKM i druga zasada, tzw. bmw nadal króluje
  • Zapraszamy na wielką imprezę. Ponad 100 wydarzeń. Wstęp wolny!!! www.wroclawnonstop.pl
  • No to ich chyba pogodzono: www.zyciekrakowa.pl/nowahuta/index.php/content/view/1114/73/
  • Nikt mi potem nie powie,że nie byłem pierwszy.Z okazji nadchodzącego New Jeara życze wszystkim samych radosnych chwil,stopy wody pod kilem,spełnienia marzeń,zdrowia,szczęścia,pomyślności.Dużo zadowolenia,oby wszystkim się dobrze działo(A że działo to taka armata,więc aby się dobrze armaciło),samych sympatycznych,miłych,pogodnych,pozytywnie nastawionych do życia ludzi(coś jak ja)na Waszych ścieżkach życia.Niech Bóg nas wszystkich(mnie też-a jak) błogosławi. Pozdrowienia M.
  • Niepołomice? - przecież to nie Kraków... Dlaczego Kraków chce sobie przypisywać ich sukces?
  • Mam do Was wielką prośbę. Poszukuję numeru National Geografic ze stycznia tego roku. Chodzi mi o wydanie angielskie. Interesuje mnie artykuł z tego magazynu dotyczący kofeiny, lecz do sklepów trafił już kolejny nr NG i nie mogę teraz nigdzie zdobyć nr. ze stycznia :( Więc jeśli ktoś z Was dysponuje tym numerem i jeśli komuś nie sprawiłoby to kłopotu, to bardzo proszę, czy mogłabym ten artykuł skserować, lub, jeśli ktoś woli odkupić ten nr gazety??? Będę naprawdę bardzo wdzięczna :D
  • Początek lustracji na UJ i innych uczelniach to największy sukces mijającego roku w Malopolsce. Nareszcie cimoszaki i ich tuba GW-no z "imperium zla" padają na naszych oczach, vivat Kraków.
  • Szanowni Państwo, Jako nie pozbawieni mózgu ludzie, którzy historię nieco już znają, i znają też niekiedy nawet osobiście nowe władze, wiemy co teraz nastąpi i czego sie należy spodziewać. Salon łka- piszą o takich jak my nieprzychylni ludzie. A i owszem- smutno mi i to bardzo, ba, smutno jest wielu otwartym na świat, starannie wykształconym osobom. Bo oto wygrała wizja Polski która została zbudowana na nienawiści rasowej, na zwalczaniu takich wrogów Narodu Polskiego jak Ży...
  • tradycyjnie już nie było żadnego oficjalnego ogłoszenia konkursu. niech swoi mają!
  • W jutrzejszej Gw.piszą o likwidacji w dniu 30 lutego przyszłego roku portalu G.W. ;o{(((.
  • debiut forumowy, rzecz jasna kto zabłysnął intelektem kto zabłysnął dowcipem kto zabłysnął perzenikliwością kto zabłysnął kto zabłysł w końcu kto nie zabłysnął, ale ciągle jest :D
  • czy paliwo potanieje? czy podatek będzie liniowy? czy młodzi po studiach zaczną zakładać firmy, zamiast stać w kolejkach do policji? czy PKP doprowadzi do spójności ceny i jakości przewozu? czy poczta będzie dostarczać listy? czy będą okręgi jednomandatowe w wyborach samorządowych? czy esbecy oddalą się na zasłużone emerytury? czy oddalimy się z Iraku?
  • brawo! dobrze, że wreszcie udało się znaleźć pieniądze na modernizację i takich obiektów. Szkoda tylko, że w przedstawionych planach inwestycyjnych nie znalazł się kompleks sportowy na Krzemionkach - KS Korona, bo chyba każdy kto tam był przyzna, że to jeden z najurokliwiej położonych obiektów sportowych w Krakowie, gdzie z pewnością wśród zielieni mile spędziło by czas wielu amatorów ruchu na świeżym powietrzu. poddaję pod rozwagę. Miłośnik Podgórza:)
  • jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej o tym czego nauczyła nas Misia .. i jaka była zapraszamy na jej stronę www.michalina.freshsite.pl u.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się