Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      2005

2005

(27 wyników)
    • www.missuniverse.com/delegates/2005/country/CA.html mnie sie podoba...
    • Porozmawiajmy o tym co nowego widziałyście w trendach na koleny sezon wiosna/lato 2005. Co fajnego jest w sklepach, jakie kolory, jakie fasony? Co kupić co dodać żeby odświeżyć garderobę bez wymiany wszystkiego oczywiście... Może jakis dodatek, super kolor? Żeby było modnie, ale bez przesady, z zachowaniem własnego stylu? Jakie buty, bo ten zakup mnie czeka tuż tuż.
    • Skoro rok już się powoli kończy, to może czas na małe podsumowanie? Co więc było dla Was modowym przebojem 2005? Ja stawiam na powrót okrągłych nosków w butach, ,,rehabilitację" brązów i żakietów
    • Te kreacje powalily mnie na przyslowiowe kolana: AF Vandevorst Etro Kenzo Kenzo raz jeszcze Miu Miu Moschino Prada Roberto Cavalli Yohji Yamamoto to ostatnie to wciaz sie zastanawiam czy to oby na pewno kobieta ;o))
    • gdzie najlepiej spędzić Sylwestra? i z kim:)
    • Jak zwykle szereg ciekawych rzeczy !! Świetna gazeta ... Pzdr:)
    • to według tego liczydła w wizytówkach miałabym już okrągły rok. To irytujące, a w gg jest tak samo.
    • Życze powodzenia Olusi i Justynie z Bytomia. Będe trzymała za was kciuki 29 maja.
    • us.glamour.com/dosanddonts/general/slideshows/050711dosl?slide=1&playing=false&loops=1
    • Nie wiem czy nie powtarzam wątku - ale czy tylko ja uważam, że obecnie promowany "look" (brzmi so diorissimo ;) jest w większości przypadków paskudny? 1. Koturny + ESPADRYLE - no to już jest połączenie jak ze złego snu. Koturny w Polsce niecałe 10 lat temu przeżywały boom, więc chyba wciąż nie kojarzą się najlepiej... Podobnie jak pomorskie "żelazka" vel "powodzianki" - po zobaczeniu czegoś takiego na ulicy mam wstręt do tego typu kopytek do dodawania sobie wzrostu. 2. Hippi...
    • te ciuchy sa straszne!!brzydactwa i nic wiecej...hmmm juz nie chce slyszec ich ceny!!
    • konkurs tych ktorym slon nadepnal na ucho... ale spiewac lubia... -ja spiewam "romeo" kabaret starszych panow p.s prosze o zgloszenia (piosenki nie musza byc modne)
    • Łomatko!! W tamtym roku czegos takiego nie bylo, a w tym?? SAME TIPSIARY... blond czupryny, szpony, rybaczki, kuse bluzeczki... zygac sie chce, i wiekszosc dziewczyn z pospolita uroda... :((
    • wlasnie porzadkujac szafy odkrylam zapomniane sandalki z BUT S z paseczkow na koturnie, mysliscie ze w tym roku jeszcze obleca, czy pora je wyekmitowac? Prawie wnich nie chodzilam wczesniej wiec troche mi szkoda, ale tez nie che wygladac jak przedpotop:)
    • jak myślicie co będzie musiało być obowiązkowo w szafie w nadchodzącym sezonie wiosna 2005 r. mi się wydaje że np. trencz bedzie miał swoją reaktywację a wy ? jakie macie propozycje
    • co sadzicie?;p
    • Nie nosz damskiwj bielizny...<gacie wrzynają mi się w tyłek>.
    • Jakie ubrania powinnam sobie kupić aby wyglądać ładnie i niebanalnie? Nadmienię, ze jestem studentką, mam 23 lata,166 cm wzrostu, 50 kg wagi, czarne długie włosy. Potrzebuje ubrań przede wszystkim na uczelnię, praktycznych ale zarazem ładnych i nietuzinkowych. Jakie swetry, spodnie będą modne w tym sezonie? Co prawda nigdy nie podążałam bezkrytycznie za modą, ale była ona zawsze dla mnie żródłem inspiracji ;) Z góry dziękuję za wszystkie uwagi! Pozdrawiam!
    • Hi! Może specjalistki od mody doradzą coś facetowi, który wchodząc do sklepu staje sie ślepy i uważa że wszystko jest feee!! Napiszcie co powinien założyć facet 20 lat, który chce fajnie wyglądać i w pracy (media), na ulicy i w klubie?? Które sklepy omijać szerokim łukiem, do których warto wejść. No i kolory... bardziej krzykliwe pomarańcze i czerwienie czy stonowane szarości (FUJ!). PROSZE, PROSZE, PROSZE, pomóżcie. Jeśli ktoś mógłby się pofatygować z jakimiś konkretami to zapras...
    • jak dla mnie tragiczna...ta z 2004 nielepsza - ludzie co sie dzieje???? PS A jak sie wam podobaly sukienki (te wieczorowe na koniec), bo mnie bardzo... ;o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się