2005

(105 wyników)
  • Witajcie! która z was planuje ślub w 2005 roku? dopisujcie się do listy: Leszno - czerwiec 2005 (dokładna data jeszcze nie ustalona) :) pozdrawiam
  • kto slubuje w czerwcu i gdzie?
  • 30.04.2005 to Nasza data...To juz naprawde niedługo..Strasznie sie cieszę i nie moge doczekać!Ślubujemy w Krakowie.Godzina 16.00 mamy juz salę,fotografa,zespół,ja mam juz sukienkę (+ dodatki) i do niej buty.Są obrączki i wypatrzony garnitur :)) Nauki i poradnia z głowy:) Teraz szukamy samochodu i wybieramy sie na targi 16.01...Może tam cos wyszukamy?Pozdrawiam wszystkie przyszłe Panny Młode!!!
  • Sierpień to chyba jeden z najpopularniejszucg miesięcy na ślub, przygotowania trzeba zacząc nierzadko na rok wcześniej. A jak z tym u Was?
  • Kto ślubuje 11 czerwca 2005 i w jakich kościółkach. Może się spotkamy???????????????????
  • Trzeba zacząć wielkie odliczanie. Zatem dziewczyny, która we wrześniu i jak idą przygotwania. Ja zacznę 17.09.2005 i na dzień dzisiejszy mam salę, kosciół, kamerzyste, zespół i fotografa.
  • Czy ktoś także zdecydował się na ten termin? Nam się od razu spodobał - mimo, że nia rrrrr i są majowe przesądy :)
  • Czytam to formu juz od dłuższego czasu i jeszcze nie widziałam, zeby ktoś wspominał o tej dacie....?! Czy to nie jest za późno?? Czy nie będzie za zimno?? Czy wypada przed 01.11??? Pytam z ciekawości, bo ja wychodzę za mąż właśnie tego dnia i szukam "współtowarzyszki/współtowarzysza" do daty ;-)))
  • Witam serdecznie!! Kto bierze ślub 8,pazdziernika,2005 ? goraco pozdrawiam
  • Poszukuje Dj na wesele 10.09.2005 na wesele w Warszawie,najchętniej takiego który gra w radiu albo w jakimś z Warszawskich klubów.Może kogoś znacie?Jakie są stawki w Warszawie?
  • Podoba Wam się ta data? Czy ktoś z Was też bierze ślub tego dnia?
  • czesc dziewczynki!!! kto slubuje razem z nami???
  • Wpisujcie sie! Ile jest takich szczęściar jak ja?:)
  • 9.07.2005? Kto jeszcze? :)
  • Czesc dziewczyny! Zostalo mi jeszcze trzy tygodnie do slubu! Z jednej strony bardzo sie ciesze, ale z drugiej czasem trudno mi uwierzyc ze to sie wszystko naprawde dzieje. Nie moge sie juz doczekac tej sierpniowej soboty, bo i upaly i ostanie przygotowania daly mi sie mocno we znaki. A jak u Was? Jak z przygotowaniami? Z samopoczuciem? Mnie juz lekki stres ogarnia. Taki mini mini... Zobaczymy jak bedzie dalej! Pozdroowka dla wszystkich Sierpniowych (i nie tylko) Panien Mlodych :-)
  • zastanawiam sie na jakim etapie przygotowan jestescie co macie zalatwione czego brakuje? Ja szukam dopiero sali, jestem po rozmowie z ks. szukam foto i video oraz orkiestry
  • Czy dla którejś z Was tak jak dla mnie to będzie właśnie ten piękny dzień:)? Na jakim etapie przygotowan jesteście?
  • Kto bierze ślub 11 06 2005

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się