Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      2005

2005

(35 wyników)
    • Lecę do Hurgady 19-05-2005 z Warszawy z Sun&Fun. Pełna rodzina mąż dziecko (dziewczynka) 6-letnia do hotelu Empire. Może ktoś również leci w tym czasie i "poznamy" się wcześniej internetowo.
    • Szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia wszystkich marzeń i oby każdy z Forumowiczów choć raz w nadchodzącym roku wyjechał do Egiptu. Ewa
    • Czy ktoś leci może 16.06.2005 r. do Sharming Inn z SUN&FUN?? Pozdrawiam
    • Witam, Szukam osób które lecą w terminie 17.X.2005-31.X.2005 do hotelu SUNRISE EL PALLACIO. Pozdrawiam Dominik
    • ja do hotelu hilton long beach. chetnie zapoznam innych ;)
    • Czy jedzie ktos w tym terminie do tego hotelu ??
    • Dostalam jako staly klient ITAKI nowy katalog na lato mam problem czy lepiej teraz w styczniu wykupić wczasy Egipt- Sharm el... hotele Sharm Holiday lub Halomy , albo poczekać i kupić z last min. Która oferta jest tańsza, przy zalożeniu że upust od osoby to okolo 250 - 300 zl i wycieczka gratis ( w tamtym roku okolo 150 zl - rejs na Giftun) , może ktoś z was korzystal z jednej i z drugiej formy wyjazdu i może mi coś podpowiedzieć.
    • CZY LECI KTOŚ W TYM TERMINIE DO MENAVILLE Z DZIEĆMI.JA LECĘ Z 4 LETNIM SYNKIEM I MĘŻEM , MOŻE KTOŚ TEŻ SIĘ WYBIERA W TYM OKRESIE.
    • 7 października 2004 roku seria ataków bombowych wstrząsnęła egipskim kurortem Taba na południowo-zachodnim krańcu półwyspu Synaj. W ataku bomby zabiły 34 osoby, a blisko 150 zostało rannych, w miejscach uczęszczanych przez turystów. Jeszcze krwawszy zamach miał miejsce w Szarm el-Szejk 23 lipca 2005. Co najmniej 70 osób zostało zabitych, a ponad 150 zostało rannych w wyniku wybuchów bomb w pobliżu bazaru "Stary Rynek", w hotelach Ghazzala Gardens i Moevenpick.
    • Witam wszystkich. We wczorajszej Wyborczej przeczytałam, że jesienią odbędą się wybory prezydenckie w Egipcie [cyt.: pierwsze prawdziwe wybory od 25 lat]. Wybieram się do Egiptu właśnie w tym czasie i zastanawiam się, czy jednak nie przełożyć wyjazdu. Jeżeli na forum są osoby, które znają Egipt nie tylko od strony kurortów, proszę o opinię. Już teraz w Kairze atmosfera jest trochę podgrzana.
    • Kto ma pytania czekam, byłam , widziałam :)
    • jeśli macie jakies pytania to prosze:)))))))))))
    • Witajcie - podczas jednego ze spotkań ze znajomymi (osobami które był raz lub teraz jadą pierwszy raz) wpadlismy na pomysł zorganizowanai małego zjazdu sypmpatyków tego kraju - własnei tam na miejscu. Chcemy zwiedzać i odpoczywać i bawić sie wyśmienicie. (marudzenie i narzekanie zabronione !!!) Nasz rocznik rozpoczyna się od cyferki 1970 a kończy 1982. Zapraszamy wszystkich chętnych jedźcie z nami. zgłaszajcie sie na e-mail camel.travel@neostrada.pl Jest nas już 8 osób zdeklarowa...
    • Lecę 21 września z Triadą na objazd do Izraela i pobyt do Sharmu z Warszawy. Czy ktoś jeszcze jedzie na ten program? Hotel 5 *****. Miałem lecieć z Poznania ale niestety wszystkie loty na Synaj z Poznania (podobno) są odwołane (Jeszcze nie wyleciałem a już problemy). Może ktoś z okolic Kalisza leci w tym terminie z Okęcia ??? A może ma ktoś jakieś rady co do Izraela z Triadą.(najlepiej z autopsji). pozdrawiam
    • Lecę z W-wy 23.04. wycieczka organizowana przez Orbis Travel. Czy ktoś może był na takim rejsie, prosze o opinie nt, ewentualnie może ktoś tez leci w tym samym czasie? Serdecznie dzieki za ew. odpowiedzi
    • Witam Na wstępie mam pytanie, czy ktoś był w Hotelu Safir w Hurghadzie lub co kolwiek o nim wie. W internecie nie ma zbyt dużo informacji, ani żadnych opinii na jego temat. Jadę z mężem (mamy po 25 lat) na 2 tygodnie z BP Alfa Star. Może też się ktoś wybiera? Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje (o Alfa Star również) ewentualny nasz e-mail: dodulek@o2.pl
    • Kto 2 lipca wybiera sie do Hurghady do hotelu Ali Baba ?
    • lece do Egiptu po raz pierwszy, szukam kompana
    • A może ktoś z W-wy 21.09.05 do El Faarana club??
    • Czy może ktos wybiera sie w tym terminie do El Diwan??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się