2005

(97 wyników)
  • wszystkie miesiące :) widzę, że to forum może mi pomóc Was odnaleźć! Super są te fora prywatne z podziałami na miesiące, ale ale!! nasze pociechy rosną i teraz chyba czas zacząć liczyć je w latach! Chciałabym nas wszystkich zintegrować na forum RÓWIEŚNICY 2005r. Forum jest otwarte starczy miejsca dla każdego :) założone dzisiaj!
  • Zapraszam wszystkie listopadowe (2005 r.)mamusie.
  • W roku 2005 Ola był dość popularnym imieniem, może są tutaj jakieś Ole?
  • Witam, Nie znalazłam w wyszukiwarce takiego wątku, więc mam nadzieję, że się nie powtórzę z pytaniem. Jeśli tak, to proszę o wklejenie linka do już istniejącego wątku. Zatem... Drodzy Rodzice czy są wśród Was osoby mające dzieci o urodzone w czerwcu 2005 r.?
  • Witam szukam mam dzieci urodzonych w lipcu 2005roku. Moja Nati urodziła się 30 lipca 2005r. No a teraz jak na nią patrzę to własnym oczom niewierzę bo już jest taka duża! Napiszcie coś o sobie i waszych szkrabach. Pzdr. K.
  • czy któraś z was urodziła 2 marca 2005 roku?
  • Szukamy z moim synkiem mam rówieśników mojego Kubunia :) Wszędzie otaczają nas dziewczynki. Czy nie urodził się wtedy chłopak jakiś? Udowodnijcie że byli i chłopcy Czekamy i pozdrawiamy
  • czy sa jakies:)?
  • Maciej 10.11.2005
  • Moj synek Pawełek ur sie 24 lipca 2005r we Wrocławiu.50cm 3000g.najniższa waga to 2740g.Teraz ma juz 6 m-cy i 3 tygodznie 67cm. i 8500g.Ma 4 zęby. Obraca się z brzuszka na plecy i odwrotnie.Łazi to tyłu,a od paru dni i do przodu.Siedi na naszych kolankach.Je głownie cycusia ale tez marchwkę,jabłko,zupki,kaszkę.Sper się śmieję.Uwielbia gilgotki.Sam sie długo bawi. Wtedy mogę pogrzebać w necie. Hi :):):) Wrocławianki i nie tylko piszcie jak tam Wasze dzieciaczki. Pozdrowionka
  • Są mamy maluchów urodzonych w tym dniu?
  • Witam mamusie urwisków urodzonych w czerwcu 2005 roku! Mam nadzieje,ze na tym forum bedzie mozna pogadac o rozterkach i radosciach zwiazanych z naszymi dzieciaczkami!
  • mój mały urodził się właśnie tego dnia..czy znajdzie się jego rówiesnik..pozdrawiamy ciepło
  • szukam, szukam i nie mogę znależć rówieśników mojej córeczki (luty 2005). czy ktoś ma dziecko w tym wieku ?
  • Witam, jestem ciekawa i mam straszną ochotę poznać mamy i dzidzie które urodziły się tego samego dnia co moja niunia:D Pozdrawiam
  • Witam. Chciałabym poznać mamy z 1 listopada 2005 i jak sie czuja Wasze Pociechy. Ile waża, ile wzrostu, ile ząbkow, co juz potrafia i z czym macie problem? Ja mam synka Filipka. Jesteśmy z Poznania. Rodziłam w klinice św. Rodziny (super poród). Mały 3760 i 55 cm. W tej chwili waży prawie 11 kg i ok.95 cm. Ma dwa ząbki, stoi, wstaje w łóżeczku, po malutku sobie tup-ta. Zjada wszystko i robi kupke na nocniczek. A jak inne dzieci? Pozdrawiam
  • witam pozdrawiam wszystkie mamy a szczególnie z września 2005.
  • Czy któraś z was wtedy rodziła?
  • szukam mam ktore urodzily tego wlasnie dnia:)) moja niunia wyszla na swiat o godzinie 12.50. moze powymieniamy sie doswiadczeniami?:)
  • czesc mamusie moj okruszek urodzil sie 17 maja i jest jek pewnie kazda mama uwarza najjjjjjjjj dzidziusiem moze macie ochote powymieniac sie przerzyciami zycia codziennego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się