2005

(67 wyników)
  • Czesc Czy sa gdzies MAMUSIE z terminem na MAJ 2005? Chyba jeszcze nie pojawil sie taki watek wiec go pora rozpoczac! pozdrawiam serdeczne asia i niunia
  • Mam termin na 16 grudnia. W 5 tygodniu miałam robione usg, widziałam jak bije serce dziecka. Odezwijcie się mamy grudniowe.
  • Jeśli już jakieś mamy z terminem wrześniowym są to zapraszam:)))) 31/01/2005 O mnie: test positive 39 dzień cyklu - 30/01/2005 teraz 24 dzień ciąży - 2 dziecko - I hope córeczka (synka juz mam 2 lata i 10m) 1 poronienie 7/2004 1 USG 14 luty 2005 trzymam kciuki za starające się i te pełne obaw jak ja caluje s
  • A która z was ma termin na koniec grudnia, tak jak ja? Czy wam juz tez rosnie brzuszek??? Jak sie czujecie? Buzka!!
  • Które z Was rodza w sierpniu 2005?Ja rodze w sierpniu w Gdańsku.Jak sie czujecie? Eli
  • Przeglądając forum wypatrzyłam chyba wszystkie możliwe miesiące oprócz września. Czyżbym tylko ja miała rodzić we wrześniu? Wrześniowe mamy, odezwijcie się!!! Mama Aniołka i 29tc Hubcia
  • Witajcie, czy ktos ma tez termin na koniec sierpnia, poczatek wrzesnia? pozdrawiam, Ania
  • Czy mam jakąs bratnią duszę? Strasznie sie ciesze !!!!
  • Jutro minie mi juz chyba 12 tydzień i w zasadzie czuje sie już chyba dobrze, no może trochę zaczyna pobolewać mnie brzuszek.Takich wyników jak w tej ciąży (a jest to moja już 3 ciąża) w życiu nie miałam,hemoglobina ponad 13,a zawsze mialam anemię!Bo to chyba będzie chlopczyk(mam 2 dziewczynki)i dba o mamusię.No i w ogóle czuje sie 100 razy lepiej,może to faktycznie będzie chlopczyk?Wcinam kwaśne,a z dziewczynkami-slodkie,no i nawet na buzi sie nie zmienilam.A jak Wy sie styczniowe ...
  • Cześć dziewczyny, siedzę w domu na zwolnieniu do Świąt - możliwe, że dalej będzie przedłużone. W 5-tym tygodniu wylądowałam w szpitalu z rozpoznaniem "zagrożenie poronieniem". Spędziłam tam kilkanaście dni, wyszłam z nakazem "leżeć, nie denerwować się, brać leki". Nadal biorę kaprogest, duphaston no i no-spa forte. Nie plamię już 3 tygodnie (wreszcie!), teraz zaczynam 14 tydzień. Moje pytanko: czy odczuwałyście bóle w dole podbrzusza, takie jakby jednosekundowe skurcze, podobne...
  • Rozpoczynam piekna kwietniowa historie :-) Kwiecien to piekny miesiac, to wlasnie w nim przyszedl na swiat moj najukochanszy Tato, moj najukochanszy Maz ... i ja sama. Teraz oczekujemy na nasze Kwietniowe Malenstwo :-) :-) :-) Pozdrawiam Nika
  • Czy ktoras podobnie jak ja ma termin na kwiecien 2005 r. To jeszcze duzo czasu, ale poczatki tez sa wazne. Dzis jest 6 tydzien :-))) i zaczynaja sie mdlosci :-((( Wiem mniej wiecej, czego sie spodziewac, bo to juz drugie :-))) Podobno za drugim razem mdlosci sa mniejsze - okaze sie.
  • Kochane przyszłe mamusie z lutego. Może któraś ma wyliczony termin tak jak ja na Walentynki. A w dodatku jak pomyślę, że męża poznałam również 14 lutego, to mi serduszko rośnie. Będzie to piękny prezent dla nas obojga i całego świata. Buziaczki serdeczne dla Was przyszłe mamusie.
  • teraz to musimy juz założyc nowy wątek:)
  • jeju, jestem zaskoczona ilościa postów w ogólnym wątku "luty 2005"! ile z nas mieszka w stolicy? gdzie zamierzacie rodzić? jak się czujecie? macie juz imię dla potomka? mój bezimienny Maluch szykuje sie nam na 8 lutego. a ja mam 9 kilo na plusie i zaczynam to czuć :( pozdrawiam :)
  • Witam serdecznie :) Mam nadzieje, ze niedlugo dolacza do mnie inne Mamy, ktore maja termin na grudzien. Ja mam dokladnie na 1.12 :) Pozdrawiam serdecznie !!! mamado z Dominikiem (11.09.2003) i Fasolka (~1.12.05)
  • CZESC KWIETNIOWKI!!!!!!!!!! JAK SAMOPOCZUCIE? u mnie ok.to juz 23tc.w pasie 93:))) jestem z wroclawia.rodze na dyrekcyjnej pozdrawiam
  • wczoraj dowiedziałam się, że mam w sobie 7 tygodniowe maleństwo. Ma 11 mm, widziałam jak mu bije serduszko, widać już zaczątki kręgosłupa i podobno się rusza (tego nie widziałam, przytaknęłam lekarzowi z grzeczności:) Czuję się dziwnie, nierealnie. Mam 38 lat, 8-letniego syna, ustabilizowaną sytuację zawodową i całe dotychczasowe życie - wszystko było takie poukładane, nie spodziewałam się żadnych niespodzianek. A teraz wszystko stanęło na głowie. Trochę się boję... Czy kt...
  • HEJ MAMCIE!!!Czy Wy tez macie wydac na swiat wasze dzieci w kwietniu tak jak ja-strasznie sie ciesze i juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze moje malenstwo i przytule-CO U WAS MATECZKI-jak samopoczucie-pracujecie jeszcze??? Prawdopodobnie bede miala Bartusia-WIDZIELISMY JUZ JAJECZKA, w 27 tc wazyl 1300g i strasznie kopie-KOCHAMA CIE SLONECZKO!!! Pozdrawiam Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się