2005

(38 wyników)
  • Sankt Petersburg termin: 01 – 09.07.2005 z nauczycielami z Poddębia koło Łodzi - jeszcze są wolne miejsca Wzbogacony program trasy do Petersburga. Jest on nieco zmieniony w stosunku do standardowych wersji - jest w nim. m.in zwiedzanie Nowogrodu, Pskowa, Rygi.Wyjazd autokaru z Katowic o godz.17.00, Częstochowy o godz.18.30, Poddębic 20.30, Łódz 21.00. Jazda przez Warszawę w kierunku granicy. Jeśli byłoby parę osób z Opola zrobimy dla nich transfer do Częstochowy. KOWNO,...
  • Z jednego totalitaryzmu wpadliśmy jak śliwka w kompot w drugi- religijny. Temu krajowi wolność nie była najwyraźniej dana. Kto może, stąd wyjeżdża, z mojego rocznika zostały same niedobitki dla których najważniejszy jest skejtpark (jak jest), reszta się ewakuowała. Ale oni też się już zbierają. Wychowałem się w tym kraju, podobnie jak wielu rosłem z jego rodzącą sie niepodległością, po jakimś czasie zacząłem czytać gazety itd, interesować się tym co się dzieje. Uważam że teraz w...
  • A co z maturzystami z poprzednich lat, ktorzy zdawali egzamin dojrzalosci po staremu? Dla nich oddzielne egzaminy, czy tez przeliczanie punktow z matury?
  • Jako jeden z kierowników urzędu żałuję tylko, że nikt nie przygląda się temu kim są teraz osoby na stanowiskach dyrektorskich. Chodzi mi o powiązania polityczne (jedna z frakcji PO) oraz powiązania rodzinne (szwagierka, brat siostry itp.) ze wspomnianym w tytule marszałkiem.
  • biznes.onet.pl/0,772826,wiadomosci.html
  • Ten artykuł nie jest tendencyjny - on jest POpaprany...
  • Stare dobre czasy 2005--2007 2005--2007 tania benzyna , gaz , prad i zywnosc. A dzis za Tuska ? Ciekawostka POczytaj Koniecznie! Co ile kosztuje! Polska Chrupki paprykowe 186g Biedronka 1,99 zloty Niemcy Chrupki Paprykowe 200g Real Tip 1,95 zloty Cukierki w Puszce 200 gram Polska Biedronka 3,49 zlotego Niemcy Aldi 2,60 zlotego Chrupki Orzechowe Polska Biedronka 150 g - 1,79 zlotego Niemcy Real 200 gram 1,80 zlotego Haribo Spageti Saur 200 gram...
  • To nie jest żadne kłamstwo reklamy - współorganizuję casting dla dziewczyn (studentek, które poszukują mieszkania do wynajęcia. Jeśli masz szczegółowe pytania, napisz - casssting@interia.pl . Oto informacje: młody aktor debiutujący reżyser wynajmie 2 osobowy pokój 2 studentkom, które tym samym wezmą udział w jego filmowym projekcie dokumentalnym mieszkanie -->dwupokojowe, umeblowane, wyposażona kuchnia, łazienka, cicha okolica, blisko hipermarket, Wrocław KRZYKI ---> cast...
  • ile osób to już grupa?
  • Pokażcie Japończykom ulicę Karmelkową. Może potestuja na niej te swoje Toyoty i Nissany.
  • och jak ślicznie sdpl podlizuje się prezydentowi - zielone światło dla lizusów.
  • fajerwerki były beznadziejne...szkoda,ze Gazeta nie raczyla napisac co mowil prezydent - akurat stalem za daleko by slyszec...
  • Co myślicie o kadydatach w wyborach 2005 z Wrocławia. Ja w ogóle ich nie znam. Kompletnie nie wiem kto kanyduje do Senatu z Wrocławia. Chyba sądzą, że wystarczy obkleić autobusy i rozdać ulotki. Zero spotkań, zero dyskusji w mediach. Nikt nie co z sobą prezentują a później będzie narzekanie na frekwencję w wyborach. Oni chyba myślą, że wystarczy młócka na górze czyli starcie Tuska z Cimoszewiczem. A na dole to sobie wepchną do Sejmu każdego głupka, bo i tak każdy głosuje na partię...
  • Niby wszystko jest ok, ale dlaczego nigdzie nie ma cen biletów wstępu???
  • 19.V - pochód Juwenalioawy koncert- Salvator,IRA, Lady Pank 20.V - koncert Prawda, KSU, Bakshish, T.LOVE więcej info na : www.juwenalia.org
  • Tak dokladniej to Krzysztof Kilianski jest z Nowej Soli...
  • Co za bzdura! Po co jeszcze o tym pisać w gazecie.
  • Radosława Plucińskiego z listy Partii Demokratycznej w okręgu legnicko-jeleniogórskim. Otóż p. Pluciński, będąc prokurentem w firmie "Aluform" w Kowarach, w 1995r. spacyfikował nowo powstałą w tej firmie organizację związkową. Po otrzymaniu, od tejże organizacji związkowej, wiadomości o jej powstaniu, w trzy godziny póżniej zwolnił z pracy jej przewodniczącego. Pracowników firmy poinformowano, że w przypadku przystąpienia do zw. zaw., ich płace zostaną obniżone do wysokości płacy minim...
  • Te wszystkie inwestycje zaczęły mi sie juz mieszać więc postanowiłem stworzyc wątek, w którym wypiszemy wszystkie inwestycje drogowe jakie będa miały miejsce w przyszłym roku. 1)Grunwald 2)Szewska, Widok, Grodzka 3)Sienkiewicza 4)Wyszyńskiego 5)most Warszawski?(czekanie na dofinansowanie) 6)Estakada Klecinska?(też czekamy) 7)Lotnicza? ... Jak cos nie tak to poprawcie mnie i wpisujecie dalej :)
  • Oto jedna z fotek które dzisiaj zrobiłem po tej strasznej burzy: img17.echo.cx/my.php?image=hpim12903au.jpg Jak kogos to interesuje to zamieszczę więcej A jak macie swoje, to też dajcie. Pozdrawiam Konrad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się